Kızlar biara bu sayfada kurşun dökenlerden bahsedilmiş. Bu konuda iyi birini tanıyormusunuz ? Bana özelden adres telefon bilgilerini paylaşabilir misiniz ??
Nazarlardan evden çıkamıyorum,bi döktürsem rahatlayacağım. ne olur yardımcı olun bilen varsa.[/QUOTE
benim bildiğim bir teyze var, istinyede oturuyor. 60 liraya kurşun döküyor.
Arkadaşlar,
Falcılaara gidip de boşyere para vermeyin hepsi fasa fiso.Kendiniz bakın.D and R dan Katinanın aşk falını aldım bi hafta önce kartları tanıdım önce sora internette araştırma yaptım çeşitli açılımlarını öğrendim. Ve sonuç bugün çevremdeki 10 kişinin ilişkisini yorumladım ve herkes şokta.Kendimde de denedim sonucu tabi bilemem ama durumu gayet öğrendim.Accaip bi fal mutlaka alın herkes bana sen nerden biliosun dedi o kadar yani alın ve deneyin ya da fal baktıracaksanız Katina falına bakan falcı bulun...Sevgiler
Kızlar biara bu sayfada kurşun dökenlerden bahsedilmiş. Bu konuda iyi birini tanıyormusunuz ? Bana özelden adres telefon bilgilerini paylaşabilir misiniz ??
Nazarlardan evden çıkamıyorum,bi döktürsem rahatlayacağım. ne olur yardımcı olun bilen varsa.[/QUOTE
benim bildiğim bir teyze var, istinyede oturuyor. 60 liraya kurşun döküyor.
Kurşun döken bildiğim biri var ben henüz döktürmedim, çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum ve çok memnun kaldılar.. Rahmi Koçun eski asistanıymış.. randevu alıyorsun eve geliyor.. özelden mesaj atamıyorum mail adresini yazarsan telini verebilirim..
Benden 120tl aldı. bende telde baktırdım. başka baktırıp da dediklerinden çıkanlar varmı???
Yaklaşık 15 yıldır (arada kopukluklar oldu tabii) Cezmi ye fal baktırıyorum. Şu ana kadar söyledikleri arasında çıkmayan birşey olmadı. Yorumları çok net ve isabetli bence. Şu anda 120 TL alıyor. Onu aramadan önce soru hazırlamanız lazım. Önce yoğunlaşmasını istediğiniz konuyu soruyor. Sonra isimler alarak yorumlar yapıyor. Sonrada soru sormanızı istiyor. En son fal baktırdığımda Kasım 2011'e kadar gelişecek bazı konulardan bahsetti. Geçen hafta Mercan'a fal baktırdım. O da Cezmi ile benzer şeyler söyledi ve yine süre olarak Kasım ayını verdi. İkisi arasında kıyas yapmam gerekirse şöyle açıklayabilirim.:Cezmi karanlık bir odada masanın üstünde duran nesne için (o nesne bir tabak olsun) masanın üstünde bir tabak var diyor. Mercan ise masanın üstünde birşey var, sanki yuvarlak, içine birşey konulabilir sanırım bu bir tabak diye yorum yapıyor. Bir fark daha Mercan sorduğum sorulara net cevaplar veremedi. Ama genel olarak yorumlarının kötü olduğunu söyleyemem. Cezmi sert biri değil bana göre. Sadece çok seri konuşuyor. Mercan ise tane tane açıklayarak. Ayrıca çok cana yakın. Yani ne aradığınıza göre tercih değişebilir. Unutmadan Enfal'e de baktırmıştım yaklaşık 1 yıl kadar önce.Boşuna vakit kaybı bence. Sadece isimleri ve o anı bildi. Gelecekle ilgili hiçbir yorumu çıkmadı. İyi ki de çıkmadı. Felaket kötü şeyler söylemişti. Sanırım ben bundan sonraki fallarımda yine Cezmi yi tercih edeceğim.
Kurşun döken bildiğim biri var ben henüz döktürmedim, çevremdeki arkadaşlarımdan biliyorum ve çok memnun kaldılar.. Rahmi Koçun eski asistanıymış.. randevu alıyorsun eve geliyor.. özelden mesaj atamıyorum mail adresini yazarsan telini verebilirim..
canım bana telini verirmisin seda.erdogan_@hotmail.com rica etsem tesekkürler şimdiden.
Arkadaşlar,
Falcılaara gidip de boşyere para vermeyin hepsi fasa fiso.Kendiniz bakın.D and R dan Katinanın aşk falını aldım bi hafta önce kartları tanıdım önce sora internette araştırma yaptım çeşitli açılımlarını öğrendim. Ve sonuç bugün çevremdeki 10 kişinin ilişkisini yorumladım ve herkes şokta.Kendimde de denedim sonucu tabi bilemem ama durumu gayet öğrendim.Accaip bi fal mutlaka alın herkes bana sen nerden biliosun dedi o kadar yani alın ve deneyin ya da fal baktıracaksanız Katina falına bakan falcı bulun...Sevgiler
Hiç Emel Omuzdaş diye birini duymadım. Internette de onunla ilgili br bilgi yok.
Arkadaşlar,
kızlar telefondan fal baktırınca ödemeyi nasıl yapıyorsunuz?
ben baktırmadım ama baktırmak için teşebbüsüm oldu oradan biliyorum o kişi banka hesabını veriyor sana sende oraya yatırıyorsun parayı canım.
güvenicez yani...
ben baktırmadım ama baktırmak için teşebbüsüm oldu oradan biliyorum o kişi banka hesabını veriyor sana sende oraya yatırıyorsun parayı canım.
Evet ayenn öyle cnm sana hesap numarasnı veriyosun adım bu diyor işte kontrol edip gönderiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?