İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kızlar, ben 10 yıldır keyfen bakıyorum, dışarıya da gittim, en son mirage serap hanıma gittim.

Kendi halimde etrafıma, üniversiteden tanıdığım hocalarıma, belediyeden tanıdığım memurlara (birazcık tiyatroyla ilgim vardır da) kardeşlere, kuzenlere bakıyorum. Çok dediler bir cafede bak diye ama o kadar yıl okumuşluktan sonra zoruma gidiyor. ben de bir yere bağlı kalmadan bakıyorum.

35 liraya bakıyorum eğer isterseniz:)

bu falı önceden de çok duyardım, rica etsem deneme amaçlı banada bakabilirmisin?

Benden 120tl aldı. bende telde baktırdım. başka baktırıp da dediklerinden çıkanlar varmı???

Yaklaşık 15 yıldır (arada kopukluklar oldu tabii) Cezmi ye fal baktırıyorum. Şu ana kadar söyledikleri arasında çıkmayan birşey olmadı. Yorumları çok net ve isabetli bence. Şu anda 120 TL alıyor. Onu aramadan önce soru hazırlamanız lazım. Önce yoğunlaşmasını istediğiniz konuyu soruyor. Sonra isimler alarak yorumlar yapıyor. Sonrada soru sormanızı istiyor. En son fal baktırdığımda Kasım 2011'e kadar gelişecek bazı konulardan bahsetti. Geçen hafta Mercan'a fal baktırdım. O da Cezmi ile benzer şeyler söyledi ve yine süre olarak Kasım ayını verdi. İkisi arasında kıyas yapmam gerekirse şöyle açıklayabilirim.:Cezmi karanlık bir odada masanın üstünde duran nesne için (o nesne bir tabak olsun) masanın üstünde bir tabak var diyor. Mercan ise masanın üstünde birşey var, sanki yuvarlak, içine birşey konulabilir sanırım bu bir tabak diye yorum yapıyor. Bir fark daha Mercan sorduğum sorulara net cevaplar veremedi. Ama genel olarak yorumlarının kötü olduğunu söyleyemem. Cezmi sert biri değil bana göre. Sadece çok seri konuşuyor. Mercan ise tane tane açıklayarak. Ayrıca çok cana yakın. Yani ne aradığınıza göre tercih değişebilir. Unutmadan Enfal'e de baktırmıştım yaklaşık 1 yıl kadar önce.Boşuna vakit kaybı bence. Sadece isimleri ve o anı bildi. Gelecekle ilgili hiçbir yorumu çıkmadı. İyi ki de çıkmadı. Felaket kötü şeyler söylemişti. Sanırım ben bundan sonraki fallarımda yine Cezmi yi tercih edeceğim.

Arkadaşlar çok kişiye fal baktırdım ama kadınlar kahvesi remziyeye ilk defa baktırdım daha önce baktıran var mı? nasıldır?

rica etsem cezmi'nin numarasini mail atarmısın. amora0603@hotmail.com msg atamıyorum da. teekkur ederım.

selammm kızlar, kuzguncuk-çengelköy tarafında Belgin hanım diye bırı varmış tarot falına bakıyormus bılenınız veya gıdeniniz var mı hiç????

bizede baksana...aa ne kadar umutsuz bi vakayım anlayın fal konusunda

Hiç Emel Omuzdaş diye birini duymadım. Internette de onunla ilgili br bilgi yok.

selam canım ben emel omuzdaş telefon numaram 0XXXXXXXXXXXXXX
beni aradığın zaman kadınlar klübünden diye söylersen sana yardımcı olurum kendinize iyi bakın görüşmek üzere iyi akşamlar

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili bayanlar ben emel omuzdaş ben falcı değil medyumum eğer isterseniz bana xxxxxxxxxxxxxxnumaralı telefondan ulaşabilirsiniz... kısaca kendimden bahsetmem gerekirse;
ben bu işi 26 senedir yapıyorum işimle ilgili her ay izmir istanbul bodrum ankaraya vb birçok yerlere seyahat ediyorum ve yılda 3 ay yurt dışı müşterilerim için almanya avusturya fıransa ingiltere de oluyorum işimin yoğunluğundan sadece randevulu müşterilerime bakabiliyorum ilgilenen arkadaşlar bana yukarıdaki telefon numarasından ulaşbilirler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir falkolik olarak bende hep fikirlerimi yazıyorum :) iki ay önce tilbe cafedeki güldene gitmiştim bana o anla ilgili herşeyi takır takır söylemişti ama ben o gün sadce ihtiyacım olduğu için laf olsun diye gitmiştim ama düne kadar dediklerinin bir çoğunu yaşadım dün tekrar gittim kendisine yine aynı 2 ay sonra yine aynı şeyleri söyledi ama tabi zaman kısalmıştı bikaç hfta veryorum dedi hani tabi bizim gittiğimiz öyle şahane falcılardan değil ama dedikleri bana çıkıyo bana çıkıyo diye herkese çıkıyo diyemem ama gidenlerde çok memnun bilginizeee:)

ben de katina falını duydum hatta burda bakan birini bilen var mı diye sordum bilen çıkmadı sadece amatörce arkadaşının baktığından bahseden falan oldu. madem sen bakabiliyorsun belki bizlerede bakarsın olmaz mı?

ben baktırmadım ama baktırmak için teşebbüsüm oldu oradan biliyorum o kişi banka hesabını veriyor sana sende oraya yatırıyorsun parayı canım.

Evet ayenn öyle cnm sana hesap numarasnı veriyosun adım bu diyor işte kontrol edip gönderiyorsun

ben bakıyorum ama bana kim bakıcak onu bilmiyorum :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…