bir çeşit terapi aslında ben kötü çıkarsa salladı diye inanmıyorum iyi çıkarsa inanıyorum umut fakirin ekmeği iste:)geleceği Allahtan başkası bilemez şüphemiz yok bu konuda da uzakta biriyse onu görme ihtimalin yoksa ne yapıyor acaba mutlu mu beni düşünüyor mu diye merak edersin yaa falcı da evet seni düşünüyor unutmamış der yaa benim buna ihtiyacım var
kızlar bir uyarı yapmak istiyorum bir arkadaşımın tavsiyesi ve biraz internette araştırma yaparak chili cafedeki ozancana gittim. Tam bir para tuzağı fal bakmadığı gibi 100 tl ver kurşun dökeyim 150 tl ver yıldıznamene bakayım diye devamlı bir para alma çabasına girdi. sonuç bir iki cümle söyledi o da tutmadı.
belki bana frekansı tutmadı dicem ama sürekli olarak şu kadar ver şunu yapayım bu kadar ver bunu yapayım demesi ve falı bu şekilde kaynatması hiç hoşuma gitmedi. sizde gidip kazıklanmayın.
kızlar ben de tam bi fal tutkunuyum ama jübilemi yapmaya karar verdim çünkü verdğim paralarla bi fal cafe açardım.. şuana kadr gittiğim en iyi falcı en azndan frekansımın tuttuğu melekler kahvesindeki gülşendi zaten artık randevu alıp gidiyordum o kadar yoğunluk var.. bunun dışında gül tarık olgu selda dilek pelin hepsine gittim ama memnun kalmdm. bide taksimde pen cafede biri bakıyormuş ii die duydum ama ondan önce burcuya gidicem sanrım. sonra da bu fal olaylarını kapatıcamm kısmetseee
arkadaşlar arap melahat ve cadı cafe emine akkaya hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kızlar elmira deninlen bayan nerede semt?
şirinevlerde canım medyum elmira yaz facebookta sayfası çıkıyor telefon numarası da çıkıyor.. oradan ulaşabilirisingidersen bize de iyi mi kötü mü anlatırsın
Arkadaşlar Kadıköy Nostradamus cafede eskiden asiye yada asil diye bir hanım vardı şimdi orada çalışmıyormuş nerede olduğunu yada telini bilen varmı :2:
Kendisine 2 kere fal baktırdım ikiside çıktı ,açıkcası psikolojim bozuldukçada ona baktırmak iyi geliyordu şöyle bir 6 ayda falan ama şimdi yok
İki senedir Emele fal baktırırım cok guzel bakar ama artık herseyimi bildigi icin farklı bir goz ve degisiklik istedim
yanlarında yeni bir medyum Füsun hanım baslamıs ilk kez korkarak da olsa su falı baktırdım muhtesemdi
hala kendime gelemedim bu kadarmı olay net ve hicbirsey atlamadan anlatılır saskınım dileyen arkadaslara
deneyin derim umarım gelecekle ilgili soyledikleri de gerseklesir :))
İki senedir Emele fal baktırırım cok guzel bakar ama artık herseyimi bildigi icin farklı bir goz ve degisiklik istedim
yanlarında yeni bir medyum Füsun hanım baslamıs ilk kez korkarak da olsa su falı baktırdım muhtesemdi
hala kendime gelemedim bu kadarmı olay net ve hicbirsey atlamadan anlatılır saskınım dileyen arkadaslara
deneyin derim umarım gelecekle ilgili soyledikleri de gerseklesir afec:))
adres ve telefon bilgileri var mı?emele 2 kere gittim bende dejavu neşeyede gittim 2side aynı şeyleri söyledi.hatta 3 4 gün oldu emele gideli yine istikrarlıydı falı herşeyide bildi yine..çıkar inş falları diorum ben banada yani sanada:))
zodyak ın fiyatını 200 tl olarak hatırlıyorum
adres ve telefon bilgileri var mı?
bir de cafe lafta bi bayan varmış çiğdem o nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?