İstanbul'da Fal - Falcılar

bende böyle düşünüyorum.gerçekten insan rahatlıyo...

kızlar bir uyarı yapmak istiyorum bir arkadaşımın tavsiyesi ve biraz internette araştırma yaparak chili cafedeki ozancana gittim. Tam bir para tuzağı fal bakmadığı gibi 100 tl ver kurşun dökeyim 150 tl ver yıldıznamene bakayım diye devamlı bir para alma çabasına girdi. sonuç bir iki cümle söyledi o da tutmadı.

belki bana frekansı tutmadı dicem ama sürekli olarak şu kadar ver şunu yapayım bu kadar ver bunu yapayım demesi ve falı bu şekilde kaynatması hiç hoşuma gitmedi. sizde gidip kazıklanmayın.

bende yanlış hatırlamıyorsam geçen sene gitmiştim ozancana bir arkadaşın tavsiyesiyle bana para ver şunu yapıyım falan demedi aksine çok kısa baktı bildi her şeyi.
hatta erkek arkadaşımla aramız bozuktu 2 ay olmuştu konuşmayalı barışıcaksınız demişti fal baktırdığım gün akşamına bana mesaj attı beni sevdiğine dahil.

daha sonra yine gittim oraya bu sefer ozancan yerine başka biri vardı.ama ismini hatırlamıyorum o resmen para tuzağıydı bana bir daha da oraya gitmedim.

birde yine ozancana gelmeden bir cafe var apartmanın içinde ismini unuttum orda gülşen hanım iyi bakıyordu.
ama bahar ve duygu berbat berbatın önde gideni verdiğim paraya acıdım ben onlardan daha iyi fal bakardım.
o gün söz verdim bir daha fal baktırmıcağıma boşuna param gidiyor

Pen cafeyi unut derim orda yeter diye birisi bakıyodu. bosuna hayal kırıklığı.
cafenin sahibi desen. agresif gergin huysuz. gıcık olmuştum.

arkadaşlar arap melahat ve cadı cafe emine akkaya hakkında ne düşünüyorsunuz?

cadı kafe de para tuzağı. cıkan birisini duymadım. sen bilirsin yinede.
taksimden bi cacık olmaz en iyisi tarık gibi falan oluyo işte. tarıkta tutturur arada ama en azından tatlı dilli. kibar.
vazgecmeye bakın kızlar fallar hep tersine cıkıyo

şirinevlerde canım medyum elmira yaz facebookta sayfası çıkıyor telefon numarası da çıkıyor.. oradan ulaşabilirisin gidersen bize de iyi mi kötü mü anlatırsın

edeniz, destan27 ile senden bahsettik geçenlerde.Buluşmuştuk, fakat ben sana mesaj attım ve sana geri dönmediğimi düşünmüşsün.özelden attım diye hatırlıyorum.Ama buradan varsa sorun yaz sen, akşam özeline cevap yazarım.

arkadaşlar bilen yok mu yerini yaww

İki senedir Emele fal baktırırım cok guzel bakar ama artık herseyimi bildigi icin farklı bir goz ve degisiklik istedim
yanlarında yeni bir medyum Füsun hanım baslamıs ilk kez korkarak da olsa su falı baktırdım muhtesemdi
hala kendime gelemedim bu kadarmı olay net ve hicbirsey atlamadan anlatılır saskınım dileyen arkadaslara
deneyin derim umarım gelecekle ilgili soyledikleri de gerseklesir :))

emele 2 kere gittim bende dejavu neşeyede gittim 2side aynı şeyleri söyledi.hatta 3 4 gün oldu emele gideli yine istikrarlıydı falı herşeyide bildi yine..çıkar inş falları diorum ben banada yani sanada:))

bir de cafe lafta bi bayan varmış çiğdem o nasıl?

BAYANLAR BİRKAÇ ARKADAŞIMDAN HER ZAMAN AYNI İSMİ DUYDUM ZODYAK ZODYAK KİM BU DEDİM TAKSİM CİHANGİRDE OTURUYOR BİR AYDAN FAZLA RANDEVUSU YOK BENDE ADRESİ ÖĞRENDİM ÇAT KAPI GİTTİM BEN GÜLÜNCE KIRMADI BENİ KOVMADI YANİ HADİ OTUR DEDİ ASİSTANLARI BANA KAHVE YAPTI BİR KIZA BAKIM
YAPIYORDU DAHA KARTLARINI AÇTI SEN GREGORYANSIN DEDİ EVET ERMENİ GREGORYANIM DEDİ SONRA SIRA BANA GELDİ TEYZEMİN İSMİNE KADAR VERDİ VE BANA 3 AYLIK BİR SÜREDE BANKADAN ATILACAĞIMI VE 11 AY SONRA ALAÇATIDA TANIŞACAĞIN KİŞİYLE NİŞANLANACAĞINI İSMİNE KADAR VERDİ VE GERÇEKTEN ŞU AN NİŞANLIYIM BU ADAM 7 KEZDE DÜNYA BİRİNCİSİ OLMUŞ BASINDA ÇOK GEÇİYOR VE TV LARDA CANLI YAYINDA HERKES ONU TEBRİK EDİYORDU...TAVSİYE EDERİM
xxxxxxx TELEFONU ORDA VAR BEN VERİRSEM BELKİ KIZAR AMA HALEN GÖRÜŞÜYORUZ

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk mesajında bu kadar öven birine güvenmiyorum çok açıkçası fazla reklam yapılmış, artı forumdan giden bi arkadaş vardı berbat ötesi demişti zodyak için fiyattan önce bi araştırın derim arkadaşlar. yazık o kadar paraya, ki boşuna harcadım diye dert yanmıştı arkadaş diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…