İstanbul'da Fal - Falcılar

Duygu Bakırkoyde Cetinkaya magazasının yakınlarında Duygum cafe adı ile kendine cafe acmıs tam adresini bilmiyorum sorarak bulununabilir

Bikaç aydır ara sıra okumakla yetiniyorum. Zodyak reklam kokmuyor direk reklam bence, zaten bu adam bikaç kere de gözaltına falan alınmış, hiç gerek yok kızlar merak etmeye, sezgilerime güveniyorum. Bence bir fala 30 liradan fazlasını vermeye de gerek yok ki bunu Elmira ve rahmetli Elanit'e baktırmış biri olarak söylüyorum. Hemen hemen hepsi az para da versek çok da versek şuanı yorumlayabilip, benzer şeyleri söylüyorlar. Burcu, Emel, Neşe, Gül en çok duyduklarım şu sıralar. Burcu haricinde de diğerlerine gitmedim hiç fakat aşağı yukarı aynı ücrettir fal bakımları..Baktıracak olsam bırak 200 lirayı 50 lirama bile kıymam gider bu falcılardan birine baktırırım..Dediğim gibi nasılsa çok para verdiğimden de aynı şeyleri duyuyorum.

aynennnnn ya banada aynısını soyledı ımkansz bsey hen suan baskası var hayatmda cıddı ılıskımzde cok attı anlıycagn:d

arkadaslar selam herkese. bir kac kez isim sormak dısında pek yorum yazmadım buraya ama takip ediyorum bir süredir ve burdan gaza gelerek 2 kez fal baktırdım o yüzden yorumlarımı da yazmak istedim.
ilk olarak angels cafe burcuya gittim. baya uzun baktı ama bazı şeyler içime sinmedi. yani mesela, 2 ay içinde ayrılık yaşamışsın dedi ki doğru ama zaten böyle bişey olduğu için falcıya gitmiş olmam da yüksek ihtimal olduğu için biraz atmasyon bi yorum gibi hissettim. ya da mesela o kişinin isminde (atıyorum şu an k yada r var mı dedi yok diyince bu sefer o zaman b yada l var mı dedi. yani tutturana kadar harf mi sayıcaktı bilmiyorum ama b vardı allahtan :) fakat söyle de bi durum var, 2 hafta içinde bi kapı ağzında konuşmanız olacak ama barışma gibi değil, veda gibi ya da geçmişin muhasebesi gibi dedi, ki o sıra bana göre görüşmek imkansız bi durumdu çünkü kesin ve net bi şekilde ilişkim bitmişti. ama arefe günü cidden evime geldi ve bahçe kapısında konuştuk uzun uzun. aynen dediği gibi veda gibi bi konuşma oldu. daha sonra ısrarcı bir şekilde geri dönmeye çabalayacak, istersen en geç eylül ortası gibi yine sende olur bu kişi ama bence dönme dedi. dediği gibi bu ara ufak ufak özür dileme çabalarında, bu da asla beklemediğim birşeydi (3 senedir birlikteydik, avcumun içi gibi tanırım) böyle beklemediğim konularda söylediklerinin çıkması ve verdiği zaman dilimleri tutunca yazmak istedim. bir de işinle ilgili bir değişim olacak atama olabilir ya da bölüm değişikliği falan dedi. yine 5 senedir aynı yerde çalıştığım ve böyle bir beklentim olmadığı için gülümsemiştim sadece ama dün işimle ilgili belki bazı değişiklikler olabileceğini öğrendim. bu da şimdi aklıma geldi bak :)) neyse biraz uzun yazdım sanırım, arca cafe ayşe hanım'a niyetlendim burdaki tavsiyeye uyarak ama kendisi yoktu başka biri baktı. onu da sonra yazayım bari. umarım hepinizin falları çıkar kızlar..

Son düzenleme:
burcu iş konusunda ağustosta değişiklik demişti :)
olmadı.
soğanlık emine,olgu,elmira bunlarında iş konusunda dedikleri çıkmadı.
Elanit ise değişiklik yok istersen yaparsın ama yok demişti :)
Şöle şöle ypcan demişti o yönde ilerliyor ama olur mu bilemem :)
Hakkımızda hayırlısı olsun

Oo harika bi haber bu .. Olgu'ya hic baktirmamistim ama fali cikanlari gorunce cooook mutlu oluyorum =)).. hadi bakalim darisi digerlerinin basina. Frekansin tuttuysa pesini birakma derim ben

olguya bnde qitmek istiyorummmm.. =) ilk defa duydum ne kadara bakıyor acaba bilgisi olan var mı bide randwylamı?

Arca Cafe'den Ayşe hanım ayrılmış. Ben de kendisine baktırmak istemiştim. Orada bakan başka beyi tavsiye ettiler, keşke etmeselerdi, beğenmedim. Yanımdaki arkadaş da beğenmedi. Siz nasıl buldunuz beyi?

enfal diye birini duydum kızlar bakırköyde bakıyormuş ama hangi cafede kaç paraya hiç bilmiyorum bileniniz tavsiye edeniniz var mı?

kızlar bugn emele gittim.bana çok pozitif elektrk vermedi .tutturdu bazı şeyleri .ama tutarsızlıkları da olmadı değil. anlıcağınız zaman göstercek nasıl oduğunu...

kızlar bugn emele gittim.bana çok pozitif elektrk vermedi .tutturdu bazı şeyleri .ama tutarsızlıkları da olmadı değil. anlıcağınız zaman göstercek nasıl oduğunu...

bu eğer yeşilköy de ki emel ise bende hiç beğendim çok fazla salladı bana da çok acıdım verdiğim 25 tlye bi de kadıköyden kalkıp gittim

Arca Cafe'den Ayşe hanım ayrılmış. Ben de kendisine baktırmak istemiştim. Orada bakan başka beyi tavsiye ettiler, keşke etmeselerdi, beğenmedim. Yanımdaki arkadaş da beğenmedi. Siz nasıl buldunuz beyi?

sanırım aynı kişiye baktırdık ama ismini hatırlamıyorum bişeycan dı ama ne:) böyle boynunda haç falan vardı eğer o kişiyse eh idare eder diyebilirim. bazı konularda burcuyla benzer şeyler söyledi. iş konusunda mesela. eski nişanlımla ilgili oluruna bıraktığımı ama sonunda özür dileyeceğini falan o da söyledi. daha çok tarot baktı, fincandan hiç bişey söylemedi nerdeyse. burcu bana akrep ya da yengeç biri olacak yakında falan demişti, bu adam da su grubundan kim var falan dedi yok diyince çok yakında olacak o zaman falan. iş konusunda da öyle. ama çok fazla soru soruyor öyle mi böyle mi yok değil deyince başka türlü yorumluyor falan. çok içime sinmese de berbattı diyemem.
bi de ayşe hanım ayrılmış mı emin misiniz? bana babasını ziyarete gitti demişlerdi arefe günü gittiğimde. ben de tekrar gitmeyi düşünüyordum. ayrıldıysa gitmeyeyim boşuna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…