adres ve telefon bilgileri var mı?
merhaba falcı duyguyu arıyorum eskiden dejavu cafede bakıyordu kndisine 2 kre gittim ve dedikleri çıktı gecen sene tekrar gittim ama sağlık sorunlarıyla ayrıldı dediler ..=) burda cafe açtıgını söyleyen arkadaslar var rica etsem bilen varsa nerde oldgunu çok memnun oluRumm...=)):2:
peline bende gitmiştim oyüzden sordum çıkıyomu dedikleri diyezemuszemus ama bana hiç olmayacak şeyleri söledi ayrı olduğum sevgilimle evleneceğimi mesela bana yüzük takacaığını falan ayını bile söledi hiç inanmadım ama imkansız ötesi bişey çünkü şu durumda zaten geleceği Allahtan başkası bilemezz merak işte bizimki
Emel Bakırkoyde kilisenin sokagında bilgi sok cafe Emel
Oo harika bi haber bu.. Olgu'ya hic baktirmamistim ama fali cikanlari gorunce cooook mutlu oluyorum =)).. hadi bakalim darisi digerlerinin basina. Frekansin tuttuysa pesini birakma derim ben
Duygu Bakırkoyde Cetinkaya magazasının yakınlarında Duygum cafe adı ile kendine cafe acmıs tam adresini bilmiyorum sorarak bulununabilir
arkadaslar selam herkese. bir kac kez isim sormak dısında pek yorum yazmadım buraya ama takip ediyorum bir süredir ve burdan gaza gelerek 2 kez fal baktırdım o yüzden yorumlarımı da yazmak istedim.
ilk olarak angels cafe burcuya gittim. baya uzun baktı ama bazı şeyler içime sinmedi. yani mesela, 2 ay içinde ayrılık yaşamışsın dedi ki doğru ama zaten böyle bişey olduğu için falcıya gitmiş olmam da yüksek ihtimal olduğu için biraz atmasyon bi yorum gibi hissettim. ya da mesela o kişinin isminde (atıyorum şu an k yada r var mı dedi yok diyince bu sefer o zaman b yada l var mı dedi. yani tutturana kadar harf mi sayıcaktı bilmiyorum ama b vardı allahtan :) fakat söyle de bi durum var, 2 hafta içinde bi kapı ağzında konuşmanız olacak ama barışma gibi değil, veda gibi ya da geçmişin muhasebesi gibi dedi, ki o sıra bana göre görüşmek imkansız bi durumdu çünkü kesin ve net bi şekilde ilişkim bitmişti. ama arefe günü cidden evime geldi ve bahçe kapısında konuştuk uzun uzun. aynen dediği gibi veda gibi bi konuşma oldu. daha sonra ısrarcı bir şekilde geri dönmeye çabalayacak, istersen en geç eylül ortası gibi yine sende olur bu kişi ama bence dönme dedi. dediği gibi bu ara ufak ufak özür dileme çabalarında, bu da asla beklemediğim birşeydi (3 senedir birlikteydik, avcumun içi gibi tanırım) böyle beklemediğim konularda söylediklerinin çıkması ve verdiği zaman dilimleri tutunca yazmak istedim. bir de işinle ilgili bir değişim olacak atama olabilir ya da bölüm değişikliği falan dedi. yine 5 senedir aynı yerde çalıştığım ve böyle bir beklentim olmadığı için gülümsemiştim sadece ama dün işimle ilgili belki bazı değişiklikler olabileceğini öğrendim. bu da şimdi aklıma geldi bak :)) neyse biraz uzun yazdım sanırım, arca cafe ayşe hanım'a niyetlendim burdaki tavsiyeye uyarak ama kendisi yoktu başka biri baktı. onu da sonra yazayım bari. umarım hepinizin falları çıkar kızlar..
kızlar emel ne kadara bakıyor
kızlar bugn emele gittim.bana çok pozitif elektrk vermedi .tutturdu bazı şeyleri .ama tutarsızlıkları da olmadı değil. anlıcağınız zaman göstercek nasıl oduğunu...
bu eğer yeşilköy de ki emel ise bende hiç beğendim çok fazla salladı bana da çok acıdım verdiğim 25 tlye bi de kadıköyden kalkıp gittim[/QU
emel önceden laf kafede çalşıomuş o emel deildir yani ben konuştum baya hatta ondan sonra 1 2 yılda fincan kafede çalıştım dedi laf kafenin yanı hep bakırköydeymş yani
bu eğer yeşilköy de ki emel ise bende hiç beğendim çok fazla salladı bana da çok acıdım verdiğim 25 tlye bi de kadıköyden kalkıp gittim[/QU
emel önceden laf kafede çalşıomuş o emel deildir yani ben konuştum baya hatta ondan sonra 1 2 yılda fincan kafede çalıştım dedi laf kafenin yanı hep bakırköydeymş yani
Arca Cafe'den Ayşe hanım ayrılmış. Ben de kendisine baktırmak istemiştim. Orada bakan başka beyi tavsiye ettiler, keşke etmeselerdi, beğenmedim. Yanımdaki arkadaş da beğenmedi. Siz nasıl buldunuz beyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?