İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba. Lütfen bilen biri bana soğanlıktaki emine hanımın adres yada telefonunu atabilir mi?
Bende daha önce karşıda hatice hanıma gitmiştim adresi ve telefonu vardı bende o hanımda çok ilginç biriydi. Kızlarıyla yaşıyor. Üsküdarda oturuyor. vücudunuzdaki hastalıkları falan söylüyor. Bana evimizin girişindekli çiçekliğe kadar tarif etmişti. Tam olarak herşeyi bilemedi ama dua okuyor sizin için.
30-40lira ücreti var. Bir de bayılıp bayılıp uyanınca herşeyi anlatıyor.
:96:

narçil cafede zerrin hanım fal bakıyordu.o ayrılmıs mı oradan acaba?
bir de olgu kaça bakıyor?hangi gun ve saatlerde orada acaba?randevu almak gerekiyor mu?

arkadaşlar burada yazacaklarım hiç kimseye cevap değildir, herhangi bir falcı hakkında bildiklerimizi paylaşmak için kurulan bu sitede birisi hakkında yorum yapıldığında saldırıya geçenler olduğu için buraya sadece insanlara yardım etmek amaçlı bir paylaşım yazdığımı tekrarlamak istiyorum.
zodyak denilen adam dolandırıcının önde gidenidir,ben bir zodyak mağduruyum.hem telefonda hem yüzyüze fal baktırmışlığım ve büyü çözerim dediği için para kaptırmışlığım vardır.sonuçta tek bir söylediği çıkmamış olup ve büyü saçmalığı ile paramı aldığını bilin lütfen.ayrıca ben fal baktırırken tel. açıp bişey sormaya ya da bişeylerden şikayet etmeye çalışanlara küfrettiğini,ağza alınmayacak hakaretler ettiğini gördüm.ve ayrıca tel. açan sinir olduğu kişilerin en özeline kadar orada olan kişilere anlattığını gördüm.ve ayrıca faldan çıkar çıkmaz insanların arkasından konuştuğunu gördüm,zaten fal bakarken bekleyenler de sizi duuyor,adam masada içki içerek size fal bakıyor.ayrıca ben ordayken iflas eden insanlara bereket artacak diye bişeyler satmaya çalışıtığını gördüm ve karşılığında bikaç bin lira istiyor.ayrıca herkese birlikte baktığı için diğer baktığı kişilerin de hayır öyle bişey yok deyip falına inanmadığını yani bişey bilemediğini gördüm.adam anı bile bilemiyor,geçmişten dahi bişey tutturamıyor.ve şu zodyak 3 ay dolu yok 1 ay dolu meselesi sadece laf,yalan sırf daha fazla ilgi çekmek için yapılıyor,parayı ödeyin bakın hemen o hafta alırlar sizi,yeter ki acınızın olduğunu ve para koparacağını anlasın.yani yalancı ve insanların zaaflarını kullanarak paralarını kapan dolandırıcı ve insanların sırrını ifşa edecek kadar karaktersiz zodyağa 1 lira kaptırmayın lütfen.bunları yazsam mı diye düşündüm ama yazmam gerektiğine karar verdim.çünkü aksi halde vebal altında olurdum.bununla aynı derecede bir dolandırıcı da recep kaplandır.ayrıca antakya da olduğunu idda eden medyum halit var o da en az bunlar kadar kötü.kimbilir daha ne kötü insanlar var.bunlar benim birebir tanıdıklarım.herkes bildiğini paylaşırsa umarım kimse mağdur olmaz.hepimiz sıkıntılıyız,bu kara günlerin sonunda Rabbim aydınlığı nasip etsin.

sinsed adlı arkadaşımız doğru söylüyor. teşekkür ederim paylaştığın için tecrübeni. haklısın zaaflarımızı ve sıkıntılarımızı çok sinsi bir şekilde paraya çeviren ahlaksızlar var.

merhabalar eminenin telini bulduysanız eğer banada iletebilirmisiniz

teşekkürler,

merhabalar

siz gitmişsiniz emineye gitmek isteyenler var ben dahil mümkünse telefon adres konusunda yardımcı olurmusunuz,

selam ben birşey sormak istiyorum iki kere angel cafe deki burcuya gittim ilk gitmemde rahatsızlandığı için gelmedi ikinci gitmemde de saat yedi de gelicekmiş sinir oldum avrupa yakasından gidiyorum bir de iş yerinden boşu boşuna izin aldım öğrenciymiş kendisi o yüzden ders saatlerine göre geliyormuş öyle dedi oraki çalışanlar ben de öğrenci falan deyince ne bileyim artık eskisi kadar gitmek istemiyorum bir de kaç kere aradım telefonla randevu verin uzaktan geliyorum dedim yok diyo buraya geliyosun bakıyor ciddiyetsiz buldum biraz ama dediğim gibi baktırmadım sadece ön yargı. sen gittiğine göre gerçekten tavsiye ediyor musun bir kere daha sansımı denesem mi ne dersin

selam ben birşey sormak istiyorum iki kere angel cafe deki burcuya gittim ilk gitmemde rahatsızlandığı için gelmedi ikinci gitmemde de saat yedi de gelicekmiş sinir oldum avrupa yakasından gidiyorum bir de iş yerinden boşu boşuna izin aldım öğrenciymiş kendisi o yüzden ders saatlerine göre geliyormuş öyle dedi oraki çalışanlar ben de öğrenci falan deyince ne bileyim artık eskisi kadar gitmek istemiyorum bir de kaç kere aradım telefonla randevu verin uzaktan geliyorum dedim yok diyo buraya geliyosun bakıyor ciddiyetsiz buldum biraz ama dediğim gibi baktırmadım sadece ön yargı. sen gittiğine göre gerçekten tavsiye ediyor musun bir kere daha sansımı denesem mi ne dersin

Bu adam şarlatanın önde gideni ! Keşke beni hakaretten dava etse ! Bende maliyeye gidip sitesindeki ibareyi göstersem maliye evine baskın yapsa belki bizde meşhur oluruz ! Ünlülerin medyumu demiş kendine bu şarlatan ünlü ile fotografını koymuş sitesine nane naneyi söyleyen herifle fotografını koymuş.

Kendi kendini öven, kendi reklamını yapan şarlatanın önde gideni !

Çok merak ediyorum eski sevgilim dönecek mi? ya da sevgilimle evlenecek miyiz nedeninden başka bir amaçla falcıya giden var mı?

Çok merak ediyorum eski sevgilim dönecek mi? ya da sevgilimle evlenecek miyiz nedeninden başka bir amaçla falcıya giden var mı?

hehehehehheehe valla doğru söylüyorsun hee yüzde doksanıdokuzu bana dönücek mi evlencez mi durumları hee bir de evli olanlar kocam beni aldatıyor mu diye de baktırabilir bak bakalım yanında bir kadın görüyormusun falan diye:) ama o eskiden di şimdi falcıya gitmek yerine daha bilimsel yaklaşıp dedekkif tutuyorlardır. falcılara gidennin derdi belli arkadaşlar sevgilisinden ayrılmıştır onu çok özlüyordur ve merak ediyordur bana dönücek mi diye baktırmaya giderler falcılarda bu durumu bilir ve enteresan hiçbir falcı onu bırak o sana dönmez hayatına yön ver demez gelebilir üç vakte kadar der ve sen de her üç vakitte bir falcıya gidersin nedense o üç vakit hiç gelmez.. hayat iste umut varsa yaşıyorsun demektir....

facede tesadüfen bulduğum bir falcı var kızlar ilgilenen olursa özelden face ve msn adresini verebilirm

bakımı msn veya face üzerinden yapıyor.(yani yüzyüze bakım yapmıyor)..isim ,soy isim doğum tarihinizi alıyor ..en 45 dakka bakım yapıyor.. bu zaman kadar bana söylediği çoğu şey tuttu ..hatta ağzım açık dinledim sanki beni tanıyormuş gibi hayatımı biliyormuş gibi çok şaşırttı beni uygun fiyatada bakıyor bence baktırmak isteyen olursa özel mesajdan adresi verebilirm ..malum ulu ortada face ve msn adresi vermek yanlış olur :)

son dediği şeyde tutarsa tam olacak şubat ayında tüp tedavisi görecem inşallah,bana gamzeli bir kız bebeğinin olacağını söyledi buda tutarsa valla artık münnecim ilan edecem kendisini

Son düzenleme:

Bu kadar da olumsuz düşünmene gerek yok.Bak burada 2 evlilik gerçekleşti.Tabi ki falcılar herşeyi bilemez..Ama ne yapalım gidiyoruz işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…