selam kızlar. herkese çıkan fal bilgisi vermek için üye oldum.
işin doğrusu bana dönmeyecek dediğim adam benimle barışmak istediğini söyledi. bana 4 defa fal bakan olgudur. geçenlerde olguya teşekkür için gittim. eski yerinden ayrılmış. olguya gidip fal baktırmak isteyenlere bilgi vermek isterim.
olgu gene kadıköyde. mangoyu geçinde adliye var. biraz daha ilerde sol tarafta köşede bir ayakkabıcı var. hemen onun yanında narçil cafede çalışmaya başlamış. gitmek isteyenlerin bilgisine.
bu arada olgu bana eylül başı gibi demişti. gerçekten eylülün başında dönmek istediğini söyledi. darısı bekleyen herkesin başına :)
bu eğer yeşilköy de ki emel ise bende hiç beğendim çok fazla salladı bana da çok acıdım verdiğim 25 tlye bi de kadıköyden kalkıp gittim[/QU
emel önceden laf kafede çalşıomuş o emel deildir yani ben konuştum baya hatta ondan sonra 1 2 yılda fincan kafede çalıştım dedi laf kafenin yanı hep bakırköydeymş yani
benim bahsettigim Emel yesikoyde degil bakırkoyde kilisenin sokagında halk pazarının arkasında
Merhaba. Lütfen bilen biri bana soğanlıktaki emine hanımın adres yada telefonunu atabilir mi?
Bende daha önce karşıda hatice hanıma gitmiştim adresi ve telefonu vardı bende o hanımda çok ilginç biriydi. Kızlarıyla yaşıyor. Üsküdarda oturuyor. vücudunuzdaki hastalıkları falan söylüyor. Bana evimizin girişindekli çiçekliğe kadar tarif etmişti. Tam olarak herşeyi bilemedi ama dua okuyor sizin için.
30-40lira ücreti var. Bir de bayılıp bayılıp uyanınca herşeyi anlatıyor. :96:
merhabalar eminenin telini bulduysanız eğer banada iletebilirmisiniz
teşekkürler,
İnanın soğanlıktaki emine hanımın hiç bir bilgisine ulaşamadım henüz. Bilen arkadaşlar varsa mesaj atmalarını istiyorum.
Merhaba,
Bugün Soğanlık Emine'ye gittim. Tatlı, pozitif birisi. Falla ilgili genel olarak yaşadıklarımı bildi. Özel yaşantımla ilgili diğer gittiğim falcıların söylediğinin aksini söyledi. Hatta sana başka başka falcılar böyle olacak demişler ancak onların dediği gibi olmayacak dedi. Fal süresi çok uzun değildi ama söyledikleri tatmin edici. Gelecekle ilgili vurucu şeyler söyledi ancak net bir zaman vermedi. Bekleyip göreceğim. Ama ben cafe falcılarına göre kesinlikle daha fazla tatmin olup çıktım. Gitmek isteyenlere kendisini tavsiye ederim.
çok öncelerden bu kişi hakkında konuşanlar var ama ne zaman görücek de cevap vericek :44:
özel mesaj diye bir kısım var ama 100 yorum doldurmadan mesaj atılamıyor. o yüzden o kişilerede soramıyoruz şu anda =)
selam ben birşey sormak istiyorum iki kere angel cafe deki burcuya gittim ilk gitmemde rahatsızlandığı için gelmedi ikinci gitmemde de saat yedi de gelicekmiş sinir oldum avrupa yakasından gidiyorum bir de iş yerinden boşu boşuna izin aldım öğrenciymiş kendisi o yüzden ders saatlerine göre geliyormuş öyle dedi oraki çalışanlar ben de öğrenci falan deyince ne bileyim artık eskisi kadar gitmek istemiyorum bir de kaç kere aradım telefonla randevu verin uzaktan geliyorum dedim yok diyo buraya geliyosun bakıyor ciddiyetsiz buldum biraz ama dediğim gibi baktırmadım sadece ön yargı. sen gittiğine göre gerçekten tavsiye ediyor musun bir kere daha sansımı denesem mi ne dersinarkadaslar selam herkese. bir kac kez isim sormak dısında pek yorum yazmadım buraya ama takip ediyorum bir süredir ve burdan gaza gelerek 2 kez fal baktırdım o yüzden yorumlarımı da yazmak istedim.
ilk olarak angels cafe burcuya gittim. baya uzun baktı ama bazı şeyler içime sinmedi. yani mesela, 2 ay içinde ayrılık yaşamışsın dedi ki doğru ama zaten böyle bişey olduğu için falcıya gitmiş olmam da yüksek ihtimal olduğu için biraz atmasyon bi yorum gibi hissettim. ya da mesela o kişinin isminde (atıyorum şu an k yada r var mı dedi yok diyince bu sefer o zaman b yada l var mı dedi. yani tutturana kadar harf mi sayıcaktı bilmiyorum ama b vardı allahtan :) fakat söyle de bi durum var, 2 hafta içinde bi kapı ağzında konuşmanız olacak ama barışma gibi değil, veda gibi ya da geçmişin muhasebesi gibi dedi, ki o sıra bana göre görüşmek imkansız bi durumdu çünkü kesin ve net bi şekilde ilişkim bitmişti. ama arefe günü cidden evime geldi ve bahçe kapısında konuştuk uzun uzun. aynen dediği gibi veda gibi bi konuşma oldu. daha sonra ısrarcı bir şekilde geri dönmeye çabalayacak, istersen en geç eylül ortası gibi yine sende olur bu kişi ama bence dönme dedi. dediği gibi bu ara ufak ufak özür dileme çabalarında, bu da asla beklemediğim birşeydi (3 senedir birlikteydik, avcumun içi gibi tanırım) böyle beklemediğim konularda söylediklerinin çıkması ve verdiği zaman dilimleri tutunca yazmak istedim. bir de işinle ilgili bir değişim olacak atama olabilir ya da bölüm değişikliği falan dedi. yine 5 senedir aynı yerde çalıştığım ve böyle bir beklentim olmadığı için gülümsemiştim sadece ama dün işimle ilgili belki bazı değişiklikler olabileceğini öğrendim. bu da şimdi aklıma geldi bak :)) neyse biraz uzun yazdım sanırım, arca cafe ayşe hanım'a niyetlendim burdaki tavsiyeye uyarak ama kendisi yoktu başka biri baktı. onu da sonra yazayım bari. umarım hepinizin falları çıkar kızlar..
selam ben birşey sormak istiyorum iki kere angel cafe deki burcuya gittim ilk gitmemde rahatsızlandığı için gelmedi ikinci gitmemde de saat yedi de gelicekmiş sinir oldum avrupa yakasından gidiyorum bir de iş yerinden boşu boşuna izin aldım öğrenciymiş kendisi o yüzden ders saatlerine göre geliyormuş öyle dedi oraki çalışanlar ben de öğrenci falan deyince ne bileyim artık eskisi kadar gitmek istemiyorum bir de kaç kere aradım telefonla randevu verin uzaktan geliyorum dedim yok diyo buraya geliyosun bakıyor ciddiyetsiz buldum biraz ama dediğim gibi baktırmadım sadece ön yargı. sen gittiğine göre gerçekten tavsiye ediyor musun bir kere daha sansımı denesem mi ne dersinarkadaslar selam herkese. bir kac kez isim sormak dısında pek yorum yazmadım buraya ama takip ediyorum bir süredir ve burdan gaza gelerek 2 kez fal baktırdım o yüzden yorumlarımı da yazmak istedim.
ilk olarak angels cafe burcuya gittim. baya uzun baktı ama bazı şeyler içime sinmedi. yani mesela, 2 ay içinde ayrılık yaşamışsın dedi ki doğru ama zaten böyle bişey olduğu için falcıya gitmiş olmam da yüksek ihtimal olduğu için biraz atmasyon bi yorum gibi hissettim. ya da mesela o kişinin isminde (atıyorum şu an k yada r var mı dedi yok diyince bu sefer o zaman b yada l var mı dedi. yani tutturana kadar harf mi sayıcaktı bilmiyorum ama b vardı allahtan :) fakat söyle de bi durum var, 2 hafta içinde bi kapı ağzında konuşmanız olacak ama barışma gibi değil, veda gibi ya da geçmişin muhasebesi gibi dedi, ki o sıra bana göre görüşmek imkansız bi durumdu çünkü kesin ve net bi şekilde ilişkim bitmişti. ama arefe günü cidden evime geldi ve bahçe kapısında konuştuk uzun uzun. aynen dediği gibi veda gibi bi konuşma oldu. daha sonra ısrarcı bir şekilde geri dönmeye çabalayacak, istersen en geç eylül ortası gibi yine sende olur bu kişi ama bence dönme dedi. dediği gibi bu ara ufak ufak özür dileme çabalarında, bu da asla beklemediğim birşeydi (3 senedir birlikteydik, avcumun içi gibi tanırım) böyle beklemediğim konularda söylediklerinin çıkması ve verdiği zaman dilimleri tutunca yazmak istedim. bir de işinle ilgili bir değişim olacak atama olabilir ya da bölüm değişikliği falan dedi. yine 5 senedir aynı yerde çalıştığım ve böyle bir beklentim olmadığı için gülümsemiştim sadece ama dün işimle ilgili belki bazı değişiklikler olabileceğini öğrendim. bu da şimdi aklıma geldi bak :)) neyse biraz uzun yazdım sanırım, arca cafe ayşe hanım'a niyetlendim burdaki tavsiyeye uyarak ama kendisi yoktu başka biri baktı. onu da sonra yazayım bari. umarım hepinizin falları çıkar kızlar..
BAYANLAR BİRKAÇ ARKADAŞIMDAN HER ZAMAN AYNI İSMİ DUYDUM ZODYAK ZODYAK KİM BU DEDİM TAKSİM CİHANGİRDE OTURUYOR BİR AYDAN FAZLA RANDEVUSU YOK BENDE ADRESİ ÖĞRENDİM ÇAT KAPI GİTTİM BEN GÜLÜNCE KIRMADI BENİ KOVMADI YANİ HADİ OTUR DEDİ ASİSTANLARI BANA KAHVE YAPTI BİR KIZA BAKIM
YAPIYORDU DAHA KARTLARINI AÇTI SEN GREGORYANSIN DEDİ EVET ERMENİ GREGORYANIM DEDİ SONRA SIRA BANA GELDİ TEYZEMİN İSMİNE KADAR VERDİ VE BANA 3 AYLIK BİR SÜREDE BANKADAN ATILACAĞIMI VE 11 AY SONRA ALAÇATIDA TANIŞACAĞIN KİŞİYLE NİŞANLANACAĞINI İSMİNE KADAR VERDİ VE GERÇEKTEN ŞU AN NİŞANLIYIM BU ADAM 7 KEZDE DÜNYA BİRİNCİSİ OLMUŞ BASINDA ÇOK GEÇİYOR VE TV LARDA CANLI YAYINDA HERKES ONU TEBRİK EDİYORDU...TAVSİYE EDERİM
xxxxxxx TELEFONU ORDA VAR BEN VERİRSEM BELKİ KIZAR AMA HALEN GÖRÜŞÜYORUZ
BAYANLAR BİRKAÇ ARKADAŞIMDAN HER ZAMAN AYNI İSMİ DUYDUM ZODYAK ZODYAK KİM BU DEDİM TAKSİM CİHANGİRDE OTURUYOR BİR AYDAN FAZLA RANDEVUSU YOK BENDE ADRESİ ÖĞRENDİM ÇAT KAPI GİTTİM BEN GÜLÜNCE KIRMADI BENİ KOVMADI YANİ HADİ OTUR DEDİ ASİSTANLARI BANA KAHVE YAPTI BİR KIZA BAKIM
YAPIYORDU DAHA KARTLARINI AÇTI SEN GREGORYANSIN DEDİ EVET ERMENİ GREGORYANIM DEDİ SONRA SIRA BANA GELDİ TEYZEMİN İSMİNE KADAR VERDİ VE BANA 3 AYLIK BİR SÜREDE BANKADAN ATILACAĞIMI VE 11 AY SONRA ALAÇATIDA TANIŞACAĞIN KİŞİYLE NİŞANLANACAĞINI İSMİNE KADAR VERDİ VE GERÇEKTEN ŞU AN NİŞANLIYIM BU ADAM 7 KEZDE DÜNYA BİRİNCİSİ OLMUŞ BASINDA ÇOK GEÇİYOR VE TV LARDA CANLI YAYINDA HERKES ONU TEBRİK EDİYORDU...TAVSİYE EDERİM
xxxxxxx TELEFONU ORDA VAR BEN VERİRSEM BELKİ KIZAR AMA HALEN GÖRÜŞÜYORUZ
Çok merak ediyorum eski sevgilim dönecek mi? ya da sevgilimle evlenecek miyiz nedeninden başka bir amaçla falcıya giden var mı?
hehehehehheehe valla doğru söylüyorsun hee yüzde doksanıdokuzu bana dönücek mi evlencez mi durumları hee bir de evli olanlar kocam beni aldatıyor mu diye de baktırabilir bak bakalım yanında bir kadın görüyormusun falan diye:) ama o eskiden di şimdi falcıya gitmek yerine daha bilimsel yaklaşıp dedekkif tutuyorlardır. falcılara gidennin derdi belli arkadaşlar sevgilisinden ayrılmıştır onu çok özlüyordur ve merak ediyordur bana dönücek mi diye baktırmaya giderler falcılarda bu durumu bilir ve enteresan hiçbir falcı onu bırak o sana dönmez hayatına yön ver demez gelebilir üç vakte kadar der ve sen de her üç vakitte bir falcıya gidersin nedense o üç vakit hiç gelmez.. hayat iste umut varsa yaşıyorsun demektir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?