İstanbul'da Fal - Falcılar

kıs minik seni çok merak ediyorum he barcı minik seni
bende tövbeliyim acayipte soğudum o yuzden canımda istemiyo baktırmak.
en güzeli

kıs minik seni çok merak ediyorum he barcı minik seni
bende tövbeliyim acayipte soğudum o yuzden canımda istemiyo baktırmak.
en güzeli

minik'i halka arz ediyoruz.
Haftaya pazar gelip görebilirsiniz
acılı kadınlar kulubü olarak taksimde buluşuyoruz
şuşecim canım benim en güzeli falsızlık sanırım, fal ister istemez beklenti içine sokuyor insanı

Bende onu farkettim istediğimiz kadar etkilenmiyoruz öylesine baktırıyoruz diyelim ama etkileniyoruz işte geçen falcının biri bana seninki başka birini bulmuş dedi mahvoldum, o gün kendime gelemedim.

neyse şu buluşma taksimde nerede kaçta bende gelmeyi çok isterim

canım buluşma 25.09.2011 Pazar Taksim
Saat sanırsam 12 den sonra olur bana kısaca uykucu şirin minik diyebilirsiniz
geç kahvaltı olan bi yer var istiklalde ücretide uygun ve çeşitleride iyi pazar güünü ordaydım
10 tl :)
orası olabilir saat ve mekan konusunda tekliflere açığım
sushe senide bekliyorum , gel minik'i gör
Gelecek olan arkadaşlar haber versin telefonumu yollarım

kızlar biraz dolandım ama ya ben göremedim yada yoktu anadolu yakasında bildiğiniz bi falcı yokmu bende çok gitmek istiyorumm

kızlar biraz dolandım ama ya ben göremedim yada yoktu anadolu yakasında bildiğiniz bi falcı yokmu bende çok gitmek istiyorumm

anadolu yakasında angels cafe burcuya gitmiştim ben tavsiye edebilirim ama bahsi geçen her falcıda olduğu gibi burcuyu da beğenmeyen var :)
bi de soğanlıkta emine hnmın çok adı geçiyor forumda. herkes telefonunu istiyo falan ama ben gitmiş değilim, orası da fazla anadolu bana göre :))

Canım ya şu meal olayını anlatmışsın ya içime su serpildi valla.. Allah bizim yanımızda olduktan sonra korkmaya da üzülmeye de gerek yok aslında..

Canım benim iyi dileklerin için çok saol.. inşallah paylaşarak ve dua ederek bütün acıların üstesinden gelicez..

Şu Louis Aragon'un sözü deldi de geçti valla oofff...
Bu arada hepinizi çok seviyorum ve merak ediyorum yaa.. Miniiikkk pazar ben de geliyoruuumm... Sizler de gelin kızlar hepberaber buluşup kaynatalım

Hayatım Çiğdem LAf cafede çok eski ve bilinen bi falcıdır. Yüzde yüz biliyor diyemem ama yüzde yetmiş-sekseni garanti. Aycan iskambil de bakıyor tarot da, bana iskambil baktı. Bir de şu sıralar Dejavuda Aydın abiye gidiyorum. Onun için de muhteşem diyemesem de birçok konuyu bildi ve asıl önemlisi gerçekten çok iyi niyetli biri.. İnsanın içini rahatlatacak öğütler veriyor, psikolog gibi.. Yaşadıklarımı anlatınca adamcağızın gözleri doldu.. İsterseniz siz de deneyin, yorumlarınızı bekliyorum ama :)

kızlar merhaba,
telefonda fal bakan tekirdağda oturan bir falcı buldum.
ben çok beğendim 30 tl ye bakıyor.
bioenerji uzmanı aynı zmanda...
süper fal bakıyor yaklaşık 30 dakika sürdü bizim evdeki çiçeğin yerinden yatağıma kadar tarif etti..
benim vucüdumda kompleks yaptığım yeri bile söledi...erkek arkadaşımın annesinin kurduğu cümleyi onun ağzından duydumm....
aynıı zmanda çok fal baktırmışşsın çok negatifin var dedi uzaktan da olsa negatifi alabiliyor.
ben denedim akşam 5 dakikalık uyguladı ve vucudumda hissettim ve fal baktırdığım için de ücret almadı...
yıldız yükseltme,büyü çözümü yapıyor(ama asla büyü yapmıyormuş),kısmet açma gibi ......
ben memnun kaldım baktırmka isteyen varsa iletişim bilgilerini verebilirim.
ayrıca buğun fal_06@hotma,il.com.tr ye de baktırcam sonucunu yazarım

tekirdağdaki falcının telini yazar mısın ve geçmiş ve şimdiki zamanı iyi bildi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…