şirinevlermiiiiben kocaelindeyim, çok uzak olacak, anadolu yakası diye düşünmüştüm nedense anadolu tarafında şöyle esaslı biri varmı kızlar :26:
tekirdağ da ayşe hoca varmış duyanınız gideniniz var mı.okuma yapıyormuş.nolur bilen varsa üşenmesin cevap yazsın nasıl biri diye
şu okuma dediğiniz tam olarak ne oluyor geçen bir falcıda bana önerdi bi hoca bul okuma yaptır diye o büyü olmuyo mu :S kafam çok karıştı.
Hnı Rıta koyuydu hanı bılemıyordu koskaca ben sıze defalarca yazdım ona degıl 30 mılyon o 30 mılyonun katları bıle az bır tane cunku Rıta ıste benım hayatımda olanlar.
elmira telefonda da bakıyor canım
elmira telefonla olanda ödeme nasıl oluyor? Banka hesabı filan mı olacak acaba.
ben görüştüm telde bu akşam yada yarın gidicem telini yada adresini isteyen varsa yazabilirim
arkadaslar tuzlada su falina bakan turkan hanimin iletisim bilgileri lazim yillar once giden bi arkadasima...
bilen varsa iletebilir mi lutfen...acil....
ben başlıyım, bakırköy dejavu cafede duyguya gittim,direk isim vermişti şok olmuştum kafamçokkarıştı
birçok şeyi bildi ancak geleceğe dair tahminleri çokkk saçma ve çıkmıyor..yani sadece o anlık çelişkileriniz varsa bence gidin.bir insanın o anki hislerini merak ediyorsanız falan mesela.ilerde ne olacağıyla ilgili söyledikleri çıkmıyor genelde.bu arada kahve falı bakıyordu.tarot bakmıyor bildiğim kadarıyla
tekirdağ da ayşe hoca varmış duyanınız gideniniz var mı.okuma yapıyormuş.nolur bilen varsa üşenmesin cevap yazsın nasıl biri diye
canım valla en iyisi msn üzerinden bakım ben yaptırdım burda yaptıranda var...mükemmel sonuçç...inanamıcaksınız ama nasıl veririm msn adresini bilmiyorum..çünkü yasak..ama şifreli olarak verebilirim belki fal_06ethotmail.com umarım anlarsınız..
canım ben istanbulluyum ama aslen köken tekirdağ o dedidiğin hocayı biliyorum bundan beş sene önce kuzenimle gitmiştik ama kadın büyücü tekirdağda sağlamtaş diye bir yer var zaten oraya gidiyorum dersen herkes hocaya gittiğini anlıyor.çok enteresan bir yerdi benim zamanımda otobüs falan yok arabayla gitcen
zaten meydana geldiğinde ayşe hocaya gitcem de evini gösterirler. bütün hocaların evleri yanyana :) dediğim gibi çok enteresan bir yer ben çok korkmuştum biz gittiğimide kara fatma iyidir ona git dediler.benim kuzenim baktırmıştı sevgilisi için o dediki ona bu çocukla sizin yıldızınız hiç birşeyiniz tutmuyor hiç uğraşma ben sana su vereyim onunla yıkan kalbine soğukluk gelsin dedi. iyi dedik bizde aldık ama yapmadık korktuk.benim o aralar sevgilim olmadığı için ben baktırmadım çünkü o zamanın parasıyla hatırlamıyorum şimdi yalan olmasın ama iyi bir paraydı bu zamanın yüz milyonu diyim aşyağı yukarı ama dediğim gibi tekirdağda falcı yok büyücü var
benim şahsi fikrim kesinlikle gitme gitmek istiyorum dersen zaten yıldıznameye bakıyor kuran acıyor baksın öyle ama yok şunu al şunu göm der aklına girer kafir olursun
çünkü bunlar kuranı tersten yazıp birşeyler yapıyorlar ben gözümle gördüm dediğim gibi bana bakmadı ben o sıralar mutluydum kendi çapımda kuzenime baktı işte bu çocuğu unut tek sen kalsan tek o kalsa yine olmaz kaderiniz ayrı dedi gerçekten de olmadı kuzenim evli şimdi başkasınla genelde cin çarpmışlar gidiyor garip garip insanlar vardı ben çok korkmuştum
ücretli mi b akıyor kesin öyledir de yine de bir sorayım dedimadresin sonuna hotmail.com.tr tr si var unutmayın yazmayı unutmuşum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?