kızlar merhaba,
telefonda fal bakan tekirdağda oturan bir falcı buldum.
ben çok beğendim 30 tl ye bakıyor.
bioenerji uzmanı aynı zmanda...
süper fal bakıyor yaklaşık 30 dakika sürdü bizim evdeki çiçeğin yerinden yatağıma kadar tarif etti..
benim vucüdumda kompleks yaptığım yeri bile söledi...erkek arkadaşımın annesinin kurduğu cümleyi onun ağzından duydumm....
aynıı zmanda çok fal baktırmışşsın çok negatifin var dedi uzaktan da olsa negatifi alabiliyor.
ben denedim akşam 5 dakikalık uyguladı ve vucudumda hissettim ve fal baktırdığım için de ücret almadı...
yıldız yükseltme,büyü çözümü yapıyor(ama asla büyü yapmıyormuş),kısmet açma gibi ......
kızlar merhaba,
süper fal bakıyor yaklaşık 30 dakika sürdü bizim evdeki çiçeğin yerinden yatağıma kadar tarif etti..
benim vucüdumda kompleks yaptığım yeri bile söledi...erkek arkadaşımın annesinin kurduğu cümleyi onun ağzından duydumm....
aynıı zmanda çok fal baktırmışşsın çok negatifin var dedi uzaktan da olsa negatifi alabiliyor.
ben denedim akşam 5 dakikalık uyguladı ve vucudumda hissettim ve fal baktırdığım için de ücret almadı...
yıldız yükseltme,büyü çözümü yapıyor(ama asla büyü yapmıyormuş),kısmet açma gibi ......
arkadaşlar herkese merhaba. kısaca bir göz attım yazışmalarınıza da ELANİT kimdir. baktıranlar memnun kaldımı? telde mi bakıyor bana bilgilerini acil verir misiniz lütfennn çok acil(([/QUOTE
Elenit vefat etti canım
çok üzüldüm ya teşekür ederim.
kızlar merhaba,
ben töbe ettim :)
artık falım gelebilemez
ahahahaaa falın gelmez mi,pekiii ben seni yoldan çıkarmasını bilirim
Merhaba,
Ben anlayamadım şimdi.Siz fal baktırdınız mı baktırmadınız mı?Baktırdıysanız neden ücret almadı?Fala ücret almıyor mu?Gelecekle ve bugünle ilgili söyledikleri kısaca neler?Çok soru sordum yaaa
tekirdağdaki falcının telini bulan banada göndersin lütfennnnn
sxxxxxxxxxx
fal baktırdım bioenerjiye benden para almadı
Lütfen bana da gönderirmisin numarasini?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?