İstanbul'da Fal - Falcılar

Edirne de okuyan bir arkadaşım vardı.Daha önce buradan okuduğum için Melahati sordum ona.İnanılmazmış dediğine göre.Gelecek için söylediği herşey olmuş.Özellikle anlattığı kişinin sesini bile taklit edebiliyormuş.Bütün karakter özelliklerini tek tek döküyormuş ortaya.Sadece kendisi de değil arkadaşları da çok memnun kalmışlar.Pazar günü gitmeyi düşünüyoruz ama ya pazar günü bakmıyorsa diye de tereddüt ediyorum açıkçası.Bilen var mı?Ne günler çalışmıyor ve hiç duydunuz mu kendisini?

ulkunun telını atarmısın bana ricaa

Benimde Edirneli ama İstanbul'da okuyan bir arkadaşım var o arkadaşım beğenmemiş Melahat'i o kadar... Benimde bu ara Edirneye gitme ihtimalim var ama o arkadaşım o kadar önermediği için heveslenmedim hiç... Gene de gidersen yorumunu bekleriz =)

Öğrenciykene yaş tabe 19 o zamanlar başımızda kavak yelleri.
Bu gece barda gönlüm hovarda durumları
tebi çok pis aşığımda herneyse Edirne/Uzunköprüde bi teyzeye gitmiş idim.
Kurandan baktmıştı o zamanın parasıylan 5,000,000 tl vermiştim
Bu adamla evlenmicem kızım demişti,elinde hep kağıt kalem ,dedim mesleğim gereği olcak
Yok kızım demişti hep sınav,hep okuma tebi ne bilem mesleğimin bunları getirceğini
Daha kanun bile cıkmamıstı bu konu hakında
Geç yaşta evlencen demişti (arkadaşlarım zor tuttu az daha dövüyodum )
Şimdi edirne denince hatırladım.
Hatırladıklarımda bunlar zaten.
He bide hatırladığım şu o zaman ki sevgilimi askere yollamıştım, izne geldiğinde evlendi öküz herif :)
hatta ayrılalım dedi askerden dönünce bıraktığım yerde olursan devam ederiz. oyuncak ayı mıyım ben al bırak dedim. paşa gönlüne göre.
sonracıma ayrıldık tabe ben derbeder. 1 ay sonra aradım tek bişi söle biz neden ayrıldık
sebep : EVLENDİM :)
Ben hassie. bi git öl dedim :)
Anam atlatmadığım acı kalmamış, kızlar sevgilim evlendi diyince geçmişi yokluyunca buldum

Son düzenleyen: Moderatör:

Zaten gezmeye gidiyorum.Fal baktırmak için değil kesinlikle.Onu da nereden çıkarttınızO bahaneyle bir de fal baktırayım dedim
Falcıların demesine göre 2 hafta kaldı barışmamızaRahatken gideyim bari

orada okudun bu kadına hiç gitmedin mi ya:18::18:

kuzucan ben ilçedeydim ,il'e içmek için geçiyordum sadece. Girmediğim bar kalmamıştır. Finalim var ben Engilsh Pub'ta canlı müzik eşliğinde votka yudumluyorum
Falcıdanda anlamazdım o zamanlar benim ev arkadaşları götürdü kolumdan tutup :89:

canım ben melahati duymadım ama orda zaten çok falcı vb insanlar var çoğu cinli perili bu insanların falcıdan çok muskacılar hepsi öyle simdi sana fal bakıcam dicek sonra "aaaa bee gızanımm sende nazar var gem gözler var ben sana bu muska yazayım beyaa dicek ama bu ücrete tabii degil tabii ekstraya girer dicek :)

sonra seni bir daha çağırcak öyle öyle bir bakmışsın ki her ay gitmek zorunda kalcan tatlım haber vereyim dedim
ama hiç duymadım malahati başka isimler duydum trakyalı olduğumuz için tekirdağda edirnede bir sürü akraba eş dost gidenlerden duyuyorum..istersen git içinde kalmasın dikkat et çok para verme yabancı birini görürse ne koparsam kar diye bakarlar

Bakırköyde en iyi tuturan Çiğdem ve Çingene Cafe Aycan Kahve mi tarot mu bakıyor? yerleri nerede? Çiğdemin Cafesinin adı ne söyleyebilir misin Pelin? Cafenin kartları sende varsa iletişim bilgilerini bana mesaj atabilir misin acaba?

Son düzenleme:

ben kahve falı baktırmak istiyorum tarot değil kahve falı bakabiliyor mu olga?

soğanlık emine nasıl çıkar diomusunuz benim gene falım geldi teli olan arkadaş bana msj atabilir mi soğanlık eminenin?

çok karasızım soğanlık emine mi mercan mı yoksa laf cafe çiğdemmi?

soğanlık emine telde bakıyordu değil mi bir de fiyatı ne kadar?

teşekkürler kızlar şimdiden:=))

ayrıca bana selma toprakın dediği çıktı malesef((((((((((((((

minnik soğanlık emineye gitmişmiydin çıkıyormuydu :))

minnik soğanlık emineye gitmişmiydin çıkıyormuydu :))

emine bende cuvalladı tatlım
toplam toplam 3-5 cümle kurdu onlarda cıkmadı.
ve fazla iddialı konusuyor cıkmazsa adımı değiştiririm değiştirsin o zaman.
temmuzda yeni birile tanışcaktım yok öle bişe
ağustosta iş değişmem lazımdı yok öle bişi
benim herif evlensemde benimle diyalog halinde olurmuş , adamı kessen yanıma gelmez.
emine benim nazarımda tamamen şişirme.
fincanı açtı esnedi, sonuna kadar esnedi.
sen fal mı bakıyon, 6.hislerin cok kuvvetli senin,nazar var :)
bunları bende biliyom be kadın, bana bilmediğim bişe söle

o zman ben de baktırmam :))
yaaa elanit gibisini bulamadık falım geldi baktırcak kimse bulamıyorum..

ben baktırdım sazanlık yapayım dedim.. güzeldii beğendim..

walla bende çok memnun kaldım...görmediğin brine 50tl vermek çok para diyorlar ama..cin leri olan kadınların karşısına geçip çarpılma ihtmalni düşünürsen çok mantıklı... ayrıca görmediğim içinde herşeyimi çok rahat paylaştım gamze hanımla..başkaları onun kadar bakmıyor 100 tl alıyor...herkezin kendi düşüncesi ama ben çokkk beğendimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…