İstanbul'da Fal - Falcılar

pinokyo cafe için mi diyosun canım?

benım gecmıs ve anı resmen kendı yasamıs gıbı anlattı bana elmıra fakat 2 kere baktırmama ragmen gelecegın ucundan kıyısından gecmedı soyledıklerı:))

nereye gitmeyin diyorsun canım.Armağana mı pinokyo ya mı?

Pinokyodaki aydına gitme feci sallıyo. Taksime gitçeksen meleklerdeki gülşen fena diil bazı şeyleri tutturuo ama hepsini diil. Çok kalabalık önceden randevu al ya da bikaç saat beklemen gerek. Ya da en iisi bence cadı kahvesi emine. 50 Tlye bakıo ama bana şimdiye kadar dediği biçok şey maalesef tuttu. Taksimde cami var ya ordan girer girmez turkcell bayii var ona sor cadı kafe nerde die gösterir. Bunlar dışında nerdeyse bütün taksimdeki falcı ve kafeleri denedim, hepsi sallama.. Armağanı bilmiom..

pekı enfal?onu denedın mı hıc?

okadını google da bı arattır, bızım forumun gecmıs sayfalarında neler cıkıyo..kac kısının parasını alıp telefonlara bıle cıkmamıs...

Hadi yaa... Ooo o zaman hiçbi falcıya inanmamak gerek.. Şu binlerce sayfa arasından herkesin memnun kaldığı tek bi kişi bile yok.. Bi Elanit vardı o da öldü, yeter artık valla sonunda fal baktırmaya yanına gitçem

Enfale gitçeksen de günün ilk saatlerine randevu al, bi de dediği şeylerin hepsi çıkmıo, isim bilio..

Ot gibiyim kızlar yaa bu ümitsizlik ve depresyon ne iirenç bişimiş, hiçbişiden zewk alamıorm, dünyaya güvenimi kaybettim artık..

2466 merhaba,

Özel mesaj hakkım yok benim. Hala kotayı tutturamadım. Gülşen Kokoş kafede. Kokoş kafe de Mis Sokakta.

Tersten tutturuyordan kastım şudur: 3 kere gittim kendisine. İlkinde pazartesi seni arayacak ama sudan bir bahaneyle, sende fotoğrafımı var ne bahanesi bu olacak dedi. Ben uça uça pazartesini bekledim. Ve o gün beni eski erkek arkadaşım aradı. Fotoğrafımı görmüşde bir aramış. ama fala bakarken de kişileri karıştırdığı belliydi.

Neyse 2. dedi ki cumayı bekle gelişmeler var. Cuma günü gerçekten ablamın beni durup dururken biriyle tanıştırası tuttu. ve aynı gün bu(eskisi) yine aradı.
3. yine dedi ki perşembe veya cuma M harfli birinin vasıtasıyla buluşup bir yere gideceksiniz. Çok da eğleneceksiniz. Ve Yine cuma günü gerçekten bir arkadaşımın vasıtasıyla bir yere gittik çok eğlendik ben yine bunu umarken başkası bizimleydi. Yine arayacak zaten dedi ve yine eskisi aradı.

Kısaca dedikleri aslında tutuyor geçmiş ve şu an da gayet iyi gelecek de biraz kafa karışıyor, kişileri net belirleyemiyor :) Ama dedikleri çıktı sayılır. Ki kahvede bence daha iyi.

Bu kadar

Şu bakırköydeki Emel kafedeki Emel hn. a giden varmıydı kızlar dedikleri çıkıomu? Ben bi kez gitmiştim ama dedikleri için süre var..

:)) bosuna gıtme rahmetlı Elanıt de bana Elmırayla aynı seylerı soylemıstı ama sonuc tam tersı:))
sadece ısım soylemesı ıcın de okdr kasmaya gerek varmıkı acaba?? o sıkıntı cogumuzda var tatlım ya uzulme.. her karanlıgın sonunda bır aydınlık vardır.. yanı ınsallah

ya bu kokoş gülşene ben 2 kere gittim, nie bana bişi bilemedi. Ama ayrılıcaamı bilmişti.. Ahanda bu akşam yine mi gitsem? Yani sana 3 kez aricak dedi ve hepsinde de günleri bildi mi? Bilemedikleri oldu mu? Böyle gittiğin ve nokta atışı yapan başka falcılar da varmı?

tşk ederım cnm ama demekkı tutturabılıyo bıraz bıraz bende belkı haftaya bırıne daha gıdeyım sonra ara vereyım ıstıyorum da soyle yakın zmanları azbucuk da olsa tahmın edebılıyo olsun,, zaten benım bundan oncekıyle ılgılı karıstıracagı bır durum olamaz cocuk nısanlı bende onu unutalı yıllar yıllar oldu:))

kızlarrr geçmiş sayfalarda da okuyorum Emel Akkaya dan bahsediliyor.. Taksim Cadı Cafede mi?

Gidip memnun kalanlar varmı? yorumlarınız acil bekliyorum? memnun kalanlar varsa yarın gitmeyi düşünüyorum...

İnanamıyorum Elanitin dedikleri sana çıkmadı demek.. Ben bi tek her dediği çıkan o var sanıyodum ama o bile yanıldıysa artık hiç kasmiim. Tüm kk kızları test ettik onayladık, Türkiyede doru dürüst falcı kalmamış nokta...

Ben ayrı degılken baktırmıstım,,sızın kopukluklarınız olmus ama suan yolunda hersey,,bundan sonrada bı ayrılıgınız olur ama 3-4 gun sonra barısırsınız demıstı nerdeyse 2aydır ayrıyız vede barısma ıhtımalımız gercekten yok..o ıstese de artık ben ıstemem yuzune tukuresım var cok pis

kızlarrr geçmiş sayfalarda da okuyorum Emel Akkaya dan bahsediliyor.. Taksim Cadı Cafede mi?

Gidip memnun kalanlar varmı? yorumlarınız acil bekliyorum? memnun kalanlar varsa yarın gitmeyi düşünüyorum...

Valla yüzde seksen biliyo diyim cnm.. Bazen süper oluyo gününde oluyo bazen de tam sallamasyon hangine denk gelirsen.. Ama taksimde bence en iisi Emel akkaya ve evet cadı kafede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…