İstanbul'da Fal - Falcılar

asıl sende ne var ne yok kac falcı gezdin bakalım

Valla yeni isimler denedim tabi :)

1. Kokoş Gülsen kadın harbi tutturuyor dedikleri de çıkıyor ama tersten insanları karıştırıyor biraz
2. Bir arkadaşımın vasıtasıyla dün bir kadına gittim kadın geçmişe dair her şeyi tutturdu yuh dedim, gelecek muallak tabi :) Keşke tutsa Ki kadın evde bakıyor profesyonel değil.

Durun ya bu kadar uzun sürede ben gerçekten sadece 2 falcıya gitmişim :) Alkış lütfen :)

baktırdığım gece ve ertesi gece uyuyamadım ağlamaktan...ztn topu topu 3 kez baktıerdım tarot falı biride elmiraydı.çok taktım ya bildiğin gbi değil şimdi burda okudukça biraz biraz rahatlıyorum

o kadarda abartma yahu :)
çıkar,çıkmaz kısmet ..
banada olumsuz bakılan,saçmalanan fallar oldu ama 1-2 saate unuttum
Fala göre beklenti içine girmek,ümit etmek yaşamak mahvediyor insanı.
unut gitsin kuzum.

elmira dan kesinlikle memnun kalmadım, ne şimdi ne geçmiş ne gelecek tek bişey bile tutturmadı. boşuna 75tl vermeyin!!!!!!

Ya bende Elmirayı nasıl beğenmediğinize inanamıyorum.Azcık ucuz olsa bir daha deneyin diyeceğim ama değil ne yazık ki!!Bence aldığı para anasının ak sütü gibi helal.

Olabilir bana tutturan başkasına tutturamaz. fal olayı garip bişe :)
ama ben nasıl kesin seninkide cıkcak diyemiyosam, bir başkasıda kesinlikle çıkmaz diyemez :)
fal bu fala inanma falsızda kalma.
baktırmamakta güzelmiş be

Ya bende Elmirayı nasıl beğenmediğinize inanamıyorum.Azcık ucuz olsa bir daha deneyin diyeceğim ama değil ne yazık ki!!Bence aldığı para anasının ak sütü gibi helal.

Bu kadının sana dediği herşey çıktı o zaman? Çıkmayan kısmı da olmadımı yaa.. Anaaamm depresyona soktun beni yine :)

arkadaşlar merhaba ben sitede yeniyim :) fakat bu bölüm hemen dikkatimi çekti ben bakırköyde alimra cafe enfalı duydum fakat randevu ile bakıyormuş ama telefon numarası yok ona gitmeyi .çok istiyorum :) enfalın numarasını bilen varmı acaba varsa özelden bana yazabilirmi ? yarın ona gitmek istiyorumda randevu almalıyım herşeyi biliyormuş ne derse çıkıyor diyorlar ?

Bu kadının sana dediği herşey çıktı o zaman? Çıkmayan kısmı da olmadımı yaa.. Anaaamm depresyona soktun beni yine :)

Bazı şeylerin zamanı var ama şu ana kadar ne söylediyse yaşadım.Çok iyi şeyler söylediği için beğendiğimi sanmayın.Eski erkek arkadaşımın başkasıyla birlikte olacağını söyledi mesela.Aynen öyle oldu.Bunun gibi bir sürü şey.Tabi ki bana çıkması herkese çıkması anlamına gelmez ama ben çok memnunum açıkçası.Geçen gün sembol cafeye gittim fal 3 dk sürdü ya saçmalığa bak.O tarz yerlerle kıyaslayınca Elmira oooo...

Oooff offf o zaman ben ayvayı yemişim yaa... Ama dediği şeyler de mantıklıydı zaten, ne yazık ki... Daha 1 sene hiç erkek arkadaşım olmicakmış, önümüzdeki yaza kadar bana boynuzu geçiren herif öbür karıyla evlenip sonra çocuk yapçakmış.. Karşıma çıkan adam da yaşça olgun olcakmış. Sıkıntılarım 1 sene daha sürcekmiş, kolay atlatamicakmışım. İş değiştiricekmişim ve hayalimdeki iş olcakmış (bi bu kısmı iyiydi). Kısacası bu 1 sene içinde ben ölmiim de kim ölee ooff off...

Ülen sırf Elmiraya inat sevgili yapmayan.. Kaderimi ben yazıcam Elmira diil Ahanda soora burda gelip dicem Elmiranın falı çıkmadııııı

Ben de bi kere enfale baktırmıştım. Yakın zamanı bilebiliyo evet ama uzun vadede tutmuyo, karakter analizleri de iyi. Mesela 1 sene öncesinden senin bu herifle sonun yok demişti, o zamanlar da en mutlu zamanlarımdı, hade beeee demiştim.. Onun dışında kariyerle ilgili dedikleri çıkmadı, ya da daha zamanı var.. Bende enfalin nosu vardı ama kaybettim, olan varsa bana da en ACİLİNDEN yollayabilir mii, kim önce yollarsa onu öpücem

Şöööle bi gazete yazısı buldum, burdaki şahıslar hakkında bilgisi olan varsa yorumlarını bekliyoruuzzz:

Türk milleti falı sever. Ama hiç bu kadar müptela olmamıştı. Ekonomik kriz ve savaş ortamı falcılara rağbeti iyice artırdı. İşte giderek büyüyen fal sektörünün yıldızları...
Nuray Sayarı
Seansı 40 milyon liraya düşürdü
Levent'te Dünya Göz Hastanesi yakınındaki ofisinde Tarot kartlarıyla fal bakan Nuray Sayarı, geçen yıla kadar piyasadaki en pahalı falcılardan biriydi. Hatta bir ara seans başına 100 dolar civarında para aldığı, ama hem karşılığında fiş kestiği hem de aldığı parayı fazlasıyla hak ettiği söyleniyordu. Ancak şu sıralar krize yenik düştüğü ve ücretini 40 milyon TL'ye sabitlediği, daha ziyade orta yaşlı hanımlar tarafından tercih edildiği de biliniyor. Son derece şık ve havalı bir genç hanım. Herkesle aynı 'iletişimi tutturamadığı, fal baktırmak üzere giden iki arkadaşla ilgili kehanetlerin birbirine karıştığı da söyleniyor.
Tel: 0212 264 09 14
Değerlendirme: Bazen tutturuyor
Şebnur Kuran
Siyasal mezunu bilimsel falcı!
Mecidiyeköy'deki Profilo Alışveriş Merkezi'nin hemen karşısında bulunan "Hint Astrolojisi Bilim Merkezi"nin sahibi Şebnur Kuran, saklanmadan fal bakan isimlerden belki de en önemlisi. Zira kendisi "el astrolojisi" denen ve pek de bilinmeyen bir alanın uzmanı. Kendi tanımlamasıyla bu "bir çeşit astroloji sayılıyor." Kuran, sol elde gözle zor görünecek kadar küçük yada belirsiz olan çizgi ve sembolleri "okuyarak" fal bakıyor. Hindistan'da aylarca guruların yanında eğitim gördüğünü söyleyen Şebnur Kuran, kendini piyasadaki "diğer" falcılardan ayırıyor. "Ben Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunuyum bu işi bilimsel yapıyorum"diyor. Yakın zamanda bir işadamının kaçırılan çocuğunu bulmuş.
Adres: Şekirciler Sok. No:3 Meriç Center, Kat: 1 Mecidiyeköy
Tel: 0 212 212 78 06 267 1135
Değerlendirme: Bayağı biliyor
Ortaköylü Şermin
Yahya Demirel'in hayatını kurtardı
Ortaköy'ün yokuşlardan birinde oturan Şermin aslında 30 yaşlarının başında bir şarkıcı. Birçok ünlü isme vokal yapmış. Bu yüzden müşterileri genellikle müzik dünyasından. Çocukluğundan beri "durugörü" sahibi olduğunu söyleyen Şermin, kendine has bir iskambil falı bakıyor. Zihninde anlık imajlarbeliriyormuş. Bir keresinde Süleyman Demirel'in yeğeni Yahya Demirel ve karısının da aralarında bulunduğu bir gruba şarkı söylediği gece uykusunda boğulan bir adam görür. Demirel ailesinden birini arayıp durumu bildirdiğinde, Yahya Demirel'in ertesi gün bir göle balık tutmaya gideceğini ve yüzme bilmediğini öğrenir.
Tel: 0 212 327 28 78
Değerlendirme: Bayağı biliyor
Ümmü Gülsüm
Müşteri kabul etmeyen kahin
Ümmü Gülsüm'ü aslında pek çok fal ve astroloji meraklısı yakından tanıyor. Kendisi yazılı ve görsel medyanın yeni yıl, toplumsal olaylar, uluslar arası politika, Avrupa kupaları tahminleri gibi meselelerde başvurduğu isimlerden. Galatasaray'ın bir maçını ancak penaltılarla alacağını neredeyse dakika ve skor vererek tutturmuş. Böyle birkaç önemli öngörüsü olduğu biliniyor. Kendisini falcıdan çok "kahin" kategorisine sokuyor ve ismi geçen falcılarla birlikte anılmaktan hoşlanmadığını da açıkça telaffuz ediyor. Bireysel müşteri kabul etmediğini söylese de haber kaynaklarımız onun "işinin piri" sayıldığını ısrarla belirtiyor.
Semra Özal'ın falcısı Mustafa
Bir ara Semra Özal'ın falcısı olarak ünlenen Mustafa isimli falcı sadece kendi istediği kişilere, ev eve dolaşarak fal bakıyor. Suyun içine iplik atarak baktığı fala başlamadan önce, kötü haber duymayı isteyip istemediğinizi kendisine söylemeniz gerekiyor. Zira Mustafa'nın önceden uyarılmadığı takdirde 'ağzına geleni' söylediği ve bu tahminlerinde de çok isabetli olduğu anlatılıyor.
Değerlendirme: Bazen tutturuyor
Kredi kartı geçiyor
Falcılı¬k sektörü temel olarak iki gruba ayrılmış durumda. Birinci grupta aleni olarak fal bakan, medyumluk yapan isimler var. Bunlardan bir kısmının "astrolojik rehberlik ve danışmanlık" gibi isimler altında şirketleri ve vergi tabelaları olduğunu, önemli bir kısmının da rahatça fiş, fatura kesebildiğini, hatta kredi kartı kabul ettiğini görüyoruz. İkinci grup ise işini tamamen el altından yapıyor. Bu gruptaki falcılardan randevu almak için genellikle sıkı bir referansa, yani ancak daha önce tanıdığı ve güvendiği birinin aracılığına ihtiyaç var. Çünkü bu kişiler isimlerinin, adreslerinin deşifre olmasından çok korkuyor.

Peki bunların tamamı neredeyse gelecekle ilgili,şu anla ilgili bildikleri oldu oldu mu?

kızlar akşam cafe zade armağan hanıma gitmek istedim önümüzdeki haftasonuna kadar doluymuş. Pinokyo cafe ye mete yada olgaya gidiyim diyorum ama telefonunu bulamadım. pinokyo cafenin tel.i olan biri gönderebilir mi?

tamam kızlar gerek kalmadı aradım ulaştım pinokyo cafede bugün canlı müzik olduğundan fal bakmıyorlarmış

kızlar akşam cafe zade armağan hanıma gitmek istedim önümüzdeki haftasonuna kadar doluymuş. Pinokyo cafe ye mete yada olgaya gidiyim diyorum ama telefonunu bulamadım. pinokyo cafenin tel.i olan biri gönderebilir mi?

Bilmiyorum aynı kafeler mi ama o katta bi tırtıl kafe var, orda da bi aydın. Sakın gitmeyin, hayatımda bu kadar sallamasyon falcı görmedim. Ona kalsa beni ayrıldıım herifle 3 kere evlendirmişti (ben de salak gibi 3 kere gitmiştim bi de kurşun döktürmüştüm yaa

Peki bunların tamamı neredeyse gelecekle ilgili,şu anla ilgili bildikleri oldu oldu mu?

İşte ondan korkuyorum ya maalesef şu anla ilgili de herşeyi bildi Özellikle geçmişle ilgili olanları... Eeee o zaman gelecek de mi çıkar acaba.. Geleceği bilemediği arkadaşlara geçmiş ve şimdiyi bilmişmiydi ki bu elmira??

nereye gitmeyin diyorsun canım.Armağana mı pinokyo ya mı?

Canını sıkmış gibi olmayayım ama benim eski sevgilimin kız arkadaşı yoktu ona gittiğimde olacak dedi ve oldu.Geleceği bilmiş sayılır ı sen karar ver.

Şimdi arkadaşlar akşam zaten taksime gideceğim.Önerdiğiniz buna git dediğiniz kimler var?Armağan 1 hafta dolu ona gidecektik ama olmadı:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…