hiç korkma gülüp geç sadece...
asıl sende ne var ne yok kac falcı gezdin bakalım
hiç korkma gülüp geç sadece...
baktırdığım gece ve ertesi gece uyuyamadım ağlamaktan...ztn topu topu 3 kez baktıerdım tarot falı biride elmiraydı.çok taktım ya bildiğin gbi değilşimdi burda okudukça biraz biraz rahatlıyorum
elmira dan kesinlikle memnun kalmadım, ne şimdi ne geçmiş ne gelecek tek bişey bile tutturmadı. boşuna 75tl vermeyin!!!!!!
Ya bende Elmirayı nasıl beğenmediğinize inanamıyorum.Azcık ucuz olsa bir daha deneyin diyeceğim ama değil ne yazık ki!!Bence aldığı para anasının ak sütü gibi helal.
Bu kadının sana dediği herşey çıktı o zaman? Çıkmayan kısmı da olmadımı yaa.. Anaaamm depresyona soktun beni yine :)
Bazı şeylerin zamanı var ama şu ana kadar ne söylediyse yaşadım.Çok iyi şeyler söylediği için beğendiğimi sanmayın.Eski erkek arkadaşımın başkasıyla birlikte olacağını söyledi mesela.Aynen öyle oldu.Bunun gibi bir sürü şey.Tabi ki bana çıkması herkese çıkması anlamına gelmez ama ben çok memnunum açıkçası.Geçen gün sembol cafeye gittim fal 3 dk sürdü ya saçmalığa bak.O tarz yerlerle kıyaslayınca Elmira oooo...
arkadaşlar merhaba ben sitede yeniyim :) fakat bu bölüm hemen dikkatimi çekti ben bakırköyde alimra cafe enfalı duydum fakat randevu ile bakıyormuş ama telefon numarası yok ona gitmeyi .çok istiyorum :) enfalın numarasını bilen varmı acaba varsa özelden bana yazabilirmi ? yarın ona gitmek istiyorumda randevu almalıyım herşeyi biliyormuş ne derse çıkıyor diyorlar ?
Oooff offf o zaman ben ayvayı yemişim yaa... Ama dediği şeyler de mantıklıydı zaten, ne yazık ki... Daha 1 sene hiç erkek arkadaşım olmicakmış, önümüzdeki yaza kadar bana boynuzu geçiren herif öbür karıyla evlenip sonra çocuk yapçakmış.. Karşıma çıkan adam da yaşça olgun olcakmış. Sıkıntılarım 1 sene daha sürcekmiş, kolay atlatamicakmışım. İş değiştiricekmişim ve hayalimdeki iş olcakmış (bi bu kısmı iyiydi). Kısacası bu 1 sene içinde ben ölmiim de kim ölee ooff off...
Ülen sırf Elmiraya inat sevgili yapmayan..Kaderimi ben yazıcam Elmira diil Ahanda soora burda gelip dicem Elmiranın falı çıkmadııııı
kızlar akşam cafe zade armağan hanıma gitmek istedim önümüzdeki haftasonuna kadar doluymuş. Pinokyo cafe ye mete yada olgaya gidiyim diyorum ama telefonunu bulamadım. pinokyo cafenin tel.i olan biri gönderebilir mi?
Peki bunların tamamı neredeyse gelecekle ilgili,şu anla ilgili bildikleri oldu oldu mu?
Bilmiyorum aynı kafeler mi ama o katta bi tırtıl kafe var, orda da bi aydın. Sakın gitmeyin, hayatımda bu kadar sallamasyon falcı görmedim. Ona kalsa beni ayrıldıım herifle 3 kere evlendirmişti (ben de salak gibi 3 kere gitmiştim bi de kurşun döktürmüştüm yaa
İşte ondan korkuyorum ya maalesef şu anla ilgili de herşeyi bildiÖzellikle geçmişle ilgili olanları... Eeee o zaman gelecek de mi çıkar acaba.. Geleceği bilemediği arkadaşlara geçmiş ve şimdiyi bilmişmiydi ki bu elmira??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?