Hadi bakalım bekliyorum yorumlarını :)
32 yaşıma 2,5 ay kala öğrendiğim en büyük şey ; herşey bizim için, artık ne yargılıyorum , ne garipsiyorum, bugün benim yaşadığım olayı yarın sen yaşabilirsin, bugün senin yaşadığını yarın ben. Diğer insanların yaşadıkları bize bir nefes kadar uzak.
Elanit benim falıma bakarken bir cümle kurmuştu ; hiç güzel bir hayatın olmamış , ne cocukluğun ne gençliğin evet olmadı ama bunada şükür :) yarını güzel yapacak bizleriz. Şu an yaşadıklarımıza takılır kalırsak mahvoluruz. İntiharı benim kadar kücümseyen başka ukala yoktur :) onuda yaşadım.
Herşey biz insanlar için.
O yüzden buraya gelip günah,Allah'a şirk koşuyorsunuz,bik bik bik diyenlere kızıyorum. Çaresiz kalmak nedir bilmeden ukalalık yapmanın esprisi yok.
Umarım zor günlerini kısa sürede atlatırsın.
Pazar gelmek istiyenler litfen en geç cuma günü pişt diyin bana çünkü cuma akşamından pazar taksime gelene kadar internete girebileceğimi sanmıyorum.
Deli bi program yaptım kendime :78:
Böyle kurşun döken bir kadın vardı aynalı kavak tarafında oturuyordu ama evi çok pisti diye hatırlıyorum hala varmıdır bilmiyorum yorumları çok tutarlıydı
elmiranın telefonunu özelden gönderen arkadaşa teşekkür ederim, evinde baktığı için benim tek başıma gitmem sıkıntılı olacak gibi gözüküyor, taksim beyoğlunda tek bşaıma gidebileceğim cafelerde önerbileceğiniz falcı var mı? okuduğum kadarıyla melekler kahvesi, cafe pen, cafezade yi çok yazmışsınız, oralarda kimler var??? en son beğendiklerinizden ve medyum göker nerde acaba??
sevgili minik yavrukuşum :) pazar günü bende teşrif edip gelmek isterim ama özel mesaj atma hakkım yok pelinnle zaten karşılaştık birkez tesadüf eseri o beni biliyo :), sen telini yollarsan irtibata geçeriz gelmeyi çok isterim sizleri tanımayı :)....
Hadi bakalım bekliyorum yorumlarını :)
32 yaşıma 2,5 ay kala öğrendiğim en büyük şey ; herşey bizim için, artık ne yargılıyorum , ne garipsiyorum, bugün benim yaşadığım olayı yarın sen yaşabilirsin, bugün senin yaşadığını yarın ben. Diğer insanların yaşadıkları bize bir nefes kadar uzak.
Elanit benim falıma bakarken bir cümle kurmuştu ; hiç güzel bir hayatın olmamış , ne cocukluğun ne gençliğin evet olmadı ama bunada şükür :) yarını güzel yapacak bizleriz. Şu an yaşadıklarımıza takılır kalırsak mahvoluruz. İntiharı benim kadar kücümseyen başka ukala yoktur :) onuda yaşadım.
Herşey biz insanlar için.
O yüzden buraya gelip günah,Allah'a şirk koşuyorsunuz,bik bik bik diyenlere kızıyorum. Çaresiz kalmak nedir bilmeden ukalalık yapmanın esprisi yok.
Umarım zor günlerini kısa sürede atlatırsın.
Pazar gelmek istiyenler litfen en geç cuma günü pişt diyin bana çünkü cuma akşamından pazar taksime gelene kadar internete girebileceğimi sanmıyorum.
Deli bi program yaptım kendime :78:
öhöm öhöm.Dediim gibi dün Nihale gittim, kadın tasını tarağını toplamış çıkıyorken dedim dur dur ben senin için geldim, büyük bir memnuniyetle (!) geçti oturdu başladı anlatmaya: sen işyerinde aslında rahatsın ama özel hayatındaki sorunlar yüzünden yerinde duramıyosun kendini dışarılara atmak istiyosun... Aboww valla ii başladı dedim, bendeki durumu kısaca özetledim. Bu herifin eli kolu bağlanmış, nişanlısıyla da mutlu diilmiş, bu ay içinde beni aricakmış, yine kandırmaya çalışıcakmış.. Uzun süre beni unutamicakmış (zıırrtt).. Bir de önümüzdeki ayın 7 sine kadar karşıma yeni biri çıkçakmış ben ondan hoşlancakmışım... Çüşşş dedim yaa... Dün yazdıklarımı hatırlayın, kimseyi erkek gözüyle göremiyorum diyodum, kadın bana 3 hafta içinde aşık olcan diyo... Ahanda bunlar çıkarsa var ya zil takıp göbek atar, nihale çelenk yaptırır, bütün kızlara kahve ve fal ısmarlar üstüne de heryerime kına yakarım...
hey bilgiliipardon sssst minik
aranızda olmayı çok isterdim özellikle miniğimi görmeyide ama hem hafta sonu işlerim var hem de kafam çok rahat diil öle gezicek tozucak durumum yok o yüzden gelemicem. sizin kadar iyi dostların olduğunu bilmek çok güzel. inşallah bundan sonraki buluşmaya katılabilirim.
çok ilginç ama burdaki bir çok kızla aynı derde sahip olmak ve aynı şeyleri duymak ve okumak biraz olsun içimi rahatlatmaya yetiyor. demekki herkesin başına gelebilir hayat bu diyorum. birde yorumlarda okudum cevabımı bilmediğim soruları kendimde aramıyorumayrıca ben bi hata yapmadım yanlış bir şeyde yapmadım hatayı yapan karşı taraf. en azından bu yüzden içim rahat. zorla güzellik olmuyor olmayıncada olmuyor işte.. fallar ise yalan okadar soğudumki faldan türk kahvesine bayılan ben kahve fincanı bile görmek istemiyorum . artık baktırmicam. kızlar sizde boşverin ya çıkmıyo çıkanlar tesadüf tutuyor.
medyum goker cok komık, tabıkı durugoru yetenegı yok, hayatımdakı ınsanın ona gıdıp fal baktırdıgını fılan soylemıstı bılmıs bılmıs, bayagı enteresan bakıyor o.
enteresan derken iyi mi, kötü mü tutturdu mu birşeyler?
herkes derken?? forumu okumuyorsunuz galiba. elmira'yı beğenmeyenler daha fazla.75TL'nizi sokağa atmayın derim.
Medyum Göker nerde acaba???
Arkadaşlar elmiradan memnunmusunuz değilmisiniz ??? ben anlamadım!!!!
elmira dan kesinlikle memnun kalmadım, ne şimdi ne geçmiş ne gelecek tek bişey bile tutturmadı. boşuna 75tl vermeyin!!!!!!
enteresan derken iyi mi, kötü mü tutturdu mu birşeyler?
Bayağıdır giremiyordum foruma ne var ne yok?
Bayağıdır giremiyordum foruma ne var ne yok?
elmira dan kesinlikle memnun kalmadım, ne şimdi ne geçmiş ne gelecek tek bişey bile tutturmadı. boşuna 75tl vermeyin!!!!!!
Canım dün senin tavsiyen üzerine nihale gittim, baya güzel şeyler dedi. O kadar güzel ki olabilebilmesi çok zorSana gelecek için dedikleri çıkmışmıydı, çıkmayanlar varmıydı, bide kaç kez gittin nihale?
msjın içime su serpti...elmiranın dediklerinin çıkmasından çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?