İstanbul'da Fal - Falcılar

sevgili minik yavrukuşum :) pazar günü bende teşrif edip gelmek isterim ama özel mesaj atma hakkım yok pelinnle zaten karşılaştık birkez tesadüf eseri o beni biliyo :), sen telini yollarsan irtibata geçeriz gelmeyi çok isterim sizleri tanımayı :)....

medyum goker cok komık, tabıkı durugoru yetenegı yok, hayatımdakı ınsanın ona gıdıp fal baktırdıgını fılan soylemıstı bılmıs bılmıs, bayagı enteresan bakıyor o.

Dediim gibi dün Nihale gittim, kadın tasını tarağını toplamış çıkıyorken dedim dur dur ben senin için geldim, büyük bir memnuniyetle (!) geçti oturdu başladı anlatmaya: sen işyerinde aslında rahatsın ama özel hayatındaki sorunlar yüzünden yerinde duramıyosun kendini dışarılara atmak istiyosun... Aboww valla ii başladı dedim, bendeki durumu kısaca özetledim. Bu herifin eli kolu bağlanmış, nişanlısıyla da mutlu diilmiş, bu ay içinde beni aricakmış, yine kandırmaya çalışıcakmış.. Uzun süre beni unutamicakmış (zıırrtt).. Bir de önümüzdeki ayın 7 sine kadar karşıma yeni biri çıkçakmış ben ondan hoşlancakmışım... Çüşşş dedim yaa... Dün yazdıklarımı hatırlayın, kimseyi erkek gözüyle göremiyorum diyodum, kadın bana 3 hafta içinde aşık olcan diyo... Ahanda bunlar çıkarsa var ya zil takıp göbek atar, nihale çelenk yaptırır, bütün kızlara kahve ve fal ısmarlar üstüne de heryerime kına yakarım...

hey bilgilii pardon sssst minik
aranızda olmayı çok isterdim özellikle miniğimi görmeyide ama hem hafta sonu işlerim var hem de kafam çok rahat diil öle gezicek tozucak durumum yok o yüzden gelemicem. sizin kadar iyi dostların olduğunu bilmek çok güzel. inşallah bundan sonraki buluşmaya katılabilirim.
çok ilginç ama burdaki bir çok kızla aynı derde sahip olmak ve aynı şeyleri duymak ve okumak biraz olsun içimi rahatlatmaya yetiyor. demekki herkesin başına gelebilir hayat bu diyorum. birde yorumlarda okudum cevabımı bilmediğim soruları kendimde aramıyorum ayrıca ben bi hata yapmadım yanlış bir şeyde yapmadım hatayı yapan karşı taraf. en azından bu yüzden içim rahat. zorla güzellik olmuyor olmayıncada olmuyor işte.. fallar ise yalan okadar soğudumki faldan türk kahvesine bayılan ben kahve fincanı bile görmek istemiyorum. artık baktırmicam. kızlar sizde boşverin ya çıkmıyo çıkanlar tesadüf tutuyor.

öhöm öhöm.
bende kimseye erkek gözüyle bakamıyor, önümden geçen yakışıklıları süzüp , Allah sahibine bağışlasın diyodum.
öf diyodum bu yaştan sonrada tekrar aşık olmak çok zor , benim içinse imkansız.
tebi kaderin ağları ördüğünden haberim yok idi. Antidepresanlarımda beni sakin bi kişilik yapıyodu.
Ölü balık gibim bakıyordum etrafa.
Sonracıma olan oldu 25/04/2010 esas oğlanla ilk buluşma , sonrasıda geldi
7 aralıkta yogun bakımda yatıyordum halbuki başka biri için
Hayat ne verir bilemeyiz. Herşeyin hayırlısını istiyip, koltugumuza yaslanalım.

suşem bi kendine gel gene buluşuruz.
bol gülücüklü bi görüşme gerçekleştiririz. emme ben sanırsam 2,5 ay boyunca kurslarda sürüncem :18:

enteresan derken iyi mi, kötü mü tutturdu mu birşeyler?

medyum goker cok komık, tabıkı durugoru yetenegı yok, hayatımdakı ınsanın ona gıdıp fal baktırdıgını fılan soylemıstı bılmıs bılmıs, bayagı enteresan bakıyor o.

elmira dan kesinlikle memnun kalmadım, ne şimdi ne geçmiş ne gelecek tek bişey bile tutturmadı. boşuna 75tl vermeyin!!!!!!

Canım dün senin tavsiyen üzerine nihale gittim, baya güzel şeyler dedi. O kadar güzel ki olabilebilmesi çok zor Sana gelecek için dedikleri çıkmışmıydı, çıkmayanlar varmıydı, bide kaç kez gittin nihale?

Nihali tavsiye etmemin nedeni içlerinde en tutarlı mantıklı onu gördüğüm için... içinde bulunduğun durumu çok iyi analiz edebiliryor, az ve öz bakıyor, çok uzun vadeli gelecekten bahsetmiyor, (zaten bahsedenler umut tacirliğinden öte gidemiyolar).. ve çok kısa vadeli gelecekten bahsediyor birkaç haftalık... falcının söylediğine umut bağlayıp aylarca beklemek zorunda kalmıyorsun.. çıktımı dersen bundan emin değilim... görüşmeyi düşündüğüm biri vardı 2 haftaya görüşüyorsunuz dedi ve 2 hafta içinde görüştük.. ama nihal bildi diyemiycem zaten o süre içinde görüşme umudum vardı... 3 kez gittim kendisine bana ilginç gelen her gittiğimde daha önce neler söylediğini harfi harfine hatırlıyor, ben unuttuğum halde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…