İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu yorumunu dikkate alicam.. Biraz bahsedermisin nasildi sende

İlk falları fena değildi. Sonra ünlüler keşfetti. Gittiğimde bana şu geldi bu geldi muhabbeti yapmaya başladı. Birden fiyatı bayağı arttırdı. Popüleritesi arttıkça da alakasız şeyler söylemeye başladı.

O kadar paraya bence değmez.

Kıslaar hiç şermin tokuşçuya giden varmı kadın çok pis biliyomuş, gitmeyen ünlü kalmamış...:18:

canım ben baktırdım bir kaç ay önce. benim tel. çıktı. çok sanslısın benım menejerım açardı hep o hasta olduğu için ben bakıyorum tel dedı. nese biraz oyaladı sonra baktı hiç bişi bilmedi sende büyü var dedı ondada var dedı işte bole tanıdığı bıldı bı hoca grubu varmış onalr dua edecekermış bende bı kaç bısı ıstedı onlara okunsun dıye, ama karsılığında 1250 tl para istedi!! tabıkı daha aramadım :))))

Elmiraya baktırdıkm benım için bugune kadar bakanlar arasında en iyiysi oydu geçmiş ve anı iyi bildi hiç kımsenın bılmedığı seylerı bıldı ve gelecekte solledıklerı bir bir zamanı gelınce çıkıyor !!!! ve cok sempatık bır bayan elektırığı ii yanı bnde tel. baktırdım ona, bır dha baktırmak ıstıyorum ama paraaam olursa!!!

şermin tokuşçu banada paralel şeyler söyledi hocalarından bahsetti tel kendi çıktı bi kaç gün oyaladı hatta sonra baktı ama çok vasat.benimde yaklaşık bir yıl önce bendende 450 tl ve bir sürü malzeme istemişti bende bir daha aramadım,bir kaç kez aradı açmadım hatta sitem etti mesajla

arkadaşlar benim son kararım mercan sayhan sanırım ona baktırıyım diyorum? ne düşünüyorsunuz baktıran vardır muhakkak.. memnun olan olmayan haber verirse sevinirim

beşiktaş symbol'de nihal'i duydum. giden var mı? varsa nasıl? gideyim mi? hele bir yardım kızlar! :)

nihale 3 kez gittim... kısa ve öz bakar.. tutarlıdır.. nokta atışları yapar özellikle ilk falda.. gelecek için kısa vadeler söyler 1-2 haftaya görüşüceksiniz gibi...

öylemi..:S tamam cnm soyledıklerını dıkkate alıcam bıde sembol nıhal dıyolar onu denedınmı hıc ?

Kıslaaar minikle konuştum bugün buluşma var bilionus.. Odakulenin ordan tünele yürürken mekmed die bi yer varmış orda saat 12:30da buluşulcekmiş. Belki son dk.da karar değiştirip gelmek isteyenler olur :)

nihale 3 kez gittim... kısa ve öz bakar.. tutarlıdır.. nokta atışları yapar özellikle ilk falda.. gelecek için kısa vadeler söyler 1-2 haftaya görüşüceksiniz gibi...

peki kısa vadeli gelecek için söylediklerinden çıkan oldu mu hiç? ben de iki kere gittim. bi söylediği çıktı gibi ama emin de olamıyorum.

dün emine akkayaya gittim.3 cümle kurdu biri yakın arkadaşımın adını verdi kızı var dedi sorun yaşıyor dedi.isim doğru ama sorun yok.büyü var ters etki yapmış dedi.işlerin ters gider dedi.tanıdığı hoca bozarmış ama çok pahalıymış falan filan.tüm fal bu kadar sonuç 45 lira çöpte...

peki kısa vadeli gelecek için söylediklerinden çıkan oldu mu hiç? ben de iki kere gittim. bi söylediği çıktı gibi ama emin de olamıyorum.

evet nihal kısa vadeli bakımlar için ideal isimdir. benim de favorim. bu arada epeydir foruma giremiyordum, özel msj kutumda birikmiş msjlara buradan toplu yanıt vereyim, elmirayla ilgili olarak; hayır çıkmadı bana, çıkmasını bırakın, olan durumu bile tutturamadı. sıfırda sıfır yani. ona vereceğim 75'le acil durumlarda 3kere nihal, 2kere dilek abla yaparım. özellikle kavgalı durumlarda ilaç gb geliyo ikisi. yakın zamana odaklı olmaları nedeniyle tercih ediyorum zaten, 1yıl sonra olacaklardan bana ne, ben şu an yaşadığımla ilgileniyorum. şu kadar saatte arayacak diyolar, arıyo mesela, benim için fal biraz da bu sanırım. papatya falı misali, arıcak mı aramıcak mı, tek derdimiz bu olsun kızlar.
bu arada beşiktaş symbol'de kadiri duyan baktıran oldu mu, geçenlerde nihali beklerken ünlülerden birisi vardı, kadiri bekliyodu, bi arkadaşı tavsiye etmiş çocuğun karşısına oturduğunda öyle diyodu kulak misafiri oldum, şaşırdım hatta, nihal varken niye bu ünlü kadiri bekliyo diye, varsa baktıran fikrini almak isterim. herkese gönlüne göre versin Allah, iyi pazarlar..

nihal'e bir ay kadar önce gittim. yaşanan her şeyi gayet net anlattı. ( bi arkadaşa daha demiş sanırım ) 3 hafta içerisinde eski erkek arkadaşımın kesin arayacağını ( ki benim için bi önemi yoktu artık o kişinin) ve hayatıma da yeni birinin gireceğini söylemişti, duygusal anlamda yalnızlığın bitiyor dedi. ama arayan yok, yeni biri de yok :) :44:

Son düzenleme:

iyi bi bakıma bnımde ıhtıyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…