fala göre ne kadar ucuz:) bende döktüreyim bari yaa...çok sağol fıstığım
artık işe de başladın ay başına gidersin sendeBu arada yarın gel hee
artık işe de başladın ay başına gidersin sendeBu arada yarın gel hee
gelmeye çalışcam mesaj atarım ztn ben sana.bu akşamki duruma bağlı işte.ay evet sonunda çalışıyorum:)
destan iyiki varsın
canım benim sende iyiki varsın.Yarın görüşmeyi umuyorum.Öptümmmm seni
Bu yorumunu dikkate alicam.. Biraz bahsedermisin nasildi sende
Kıslaar hiç şermin tokuşçuya giden varmı kadın çok pis biliyomuş, gitmeyen ünlü kalmamış...:18:
canım ben baktırdım bir kaç ay önce. Benim tel. çıktı. çok sanslısın benım menejerım açardı hep o hasta olduğu için ben bakıyorum tel dedı. Nese biraz oyaladı sonra baktı hiç bişi bilmedi sende büyü var dedı ondada var dedı işte bole tanıdığı bıldı bı hoca grubu varmış onalr dua edecekermış bende bı kaç bısı ıstedı onlara okunsun dıye, ama karsılığında 1250 tl para istedi!! Tabıkı daha aramadım :))))
elmiraya baktırdıkm benım için bugune kadar bakanlar arasında en iyiysi oydu geçmiş ve anı iyi bildi hiç kımsenın bılmedığı seylerı bıldı ve gelecekte solledıklerı bir bir zamanı gelınce çıkıyor !!!! Ve cok sempatık bır bayan elektırığı ii yanı bnde tel. Baktırdım ona, bır dha baktırmak ıstıyorum ama paraaam olursa!!!
beşiktaş symbol'de nihal'i duydum. giden var mı? varsa nasıl? gideyim mi? hele bir yardım kızlar! :)
beşiktaş symbol'de nihal'i duydum. giden var mı? varsa nasıl? gideyim mi? hele bir yardım kızlar! :)
Emeli denemediysen dene cnm. Ama sakın 50 tlden fazla verme, tarot 50 tl. Bi ark gitmiş kızdan 200 tl para almış bi tarot için. Kısmetin kapalı gel açiim diyip de 1000 tl istiyo, sakın vermek gibi bi düşünce aklından geçmesin, benim arkadaşım öyle bi hata yaptı daha beter kısmeti kapandı valla.. Çok paragöz bide biraz kibirli ve duygusuz bi kadın ama dediklerini yaşadım maalesef...
nihale 3 kez gittim... kısa ve öz bakar.. tutarlıdır.. nokta atışları yapar özellikle ilk falda.. gelecek için kısa vadeler söyler 1-2 haftaya görüşüceksiniz gibi...
peki kısa vadeli gelecek için söylediklerinden çıkan oldu mu hiç? ben de iki kere gittim. bi söylediği çıktı gibi ama emin de olamıyorum.
peki kısa vadeli gelecek için söylediklerinden çıkan oldu mu hiç? ben de iki kere gittim. bi söylediği çıktı gibi ama emin de olamıyorum.
nihale 3 kez gittim... kısa ve öz bakar.. tutarlıdır.. nokta atışları yapar özellikle ilk falda.. gelecek için kısa vadeler söyler 1-2 haftaya görüşüceksiniz gibi...
şunuda söylemeliyimki falcıyı siz yönlendirirsiniz ben özellikle burada mullaya tarotunda istediğiniz kadar soru sorabilirsiniz diye belirtiyorum isterseniz bütün desteyi sorun cvp verir.falı kısa tutmanız yada uzatmanız size kalmış.sorulan sorulara göre yanıtlar verir ayrıca.masal anlatan bi adam değil net şeyler söyler ve öyle olduğunu görürsünüz.mullaya ilk defa geçen sene ağustosta gittim ilk baktığı falda ne dediyse sonrakilerde de aynı şeyleri söyledi ilknde dediklerinin vadesi bile daha şimdi gelmişken bunları yaşamam imkansız görünürdü ama haklıymış diyebiliyorum bana haziran 2010 derdi yok canım daha neler derdim bundan 10ay önce hayaldi ve dedikleri aynen öyle oldu.ben artık zaten ona telefon açıp soruyorum bana akşam bakım yaparmısın diyorum şöle sıkıntım var böyle bişi var ne zaman çözülür diyorum bana ne kadar beklemem gerektiğini yada neyin ne zaman nasıl sonuçlancağını söylüo.o yüzden fal baktırdığınız kişiyle aranızdaki iletişim tamamen sizinle ilgili bişi..
aynı şekilde tavsiye verdiğim seyhan ablam içinde bu geçerli onun bakımı mulladan daha farklı ama bana kısa 10dakka bakım yapıp ücret almadığı zamanlarda oluo beni sevdiğinden sıkıntımı gördüğünden.herşey fal değil güvenceğiniz kişiyi bu konuda bulduğunuzda size daha farklı davranıolar. mullada öyle bana kızar bağırır çağırır sana söylüyorum bu böyle olucak der alır destesini çeker 3kart kendisi okur dualarını söyler bu adam şöle bi durumda şöle düşünüo daha bekliceksin ne yaparsan yap böyle olucak der. çok güvenir kendisine ve dedikleri şaşmadı.bu gücü nerden buluyor diye irdelediğim çok oldu.
ben sizin kadar en az 5yıldır çok fal baktırdım çok insan tanıdım.kendimde 15yıldır kağıt falı bakıyorum. zaten kendimde bazı şeyleri görebiliyorum.falcı olmak gibi bi derdim yok.ama insan kendisine bakmayı biraz abartabiliyor yada acaba yanlış mı yoruyorum diye ister istemez düşünüyor.o yüzden bir başkasının objektif görüşüne ihtiyaç duyuyorum ve bana saçmalicak birileri gerekli değil o yüzden de size ona göre tavsiye veriyorum. ihtiyacınız olan şey ne?anlattığım gibi bişeye ihtiyacınız varsa bunlara gidin ama yok ben kandırılmak masal dinlemek istiyorum diyosanız öyle kişilere gidin. onu belirleyin.ben mutlu oluyim die bana bişiler söyleyen insanları aramıyorum bana net şeyler söylicek ve bunu yaşicağım kişilere ihtiyacım var.
bu söylediğim insanlar paragöz değiller siz mutlu olun diye konuşmuolar..aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?