arkadaşlar benim son kararım mercan sayhan sanırım ona baktırıyım diyorum? ne düşünüyorsunuz baktıran vardır muhakkak.. memnun olan olmayan haber verirse sevinirim
arkadaşlar ben imam adnan sokakta inci cafeye tavsiye üzerine gittim,orada bir tane gül hanım var fincanı açmadan fal baktı şaşırttı beni,ismler le baktı fala,ne yalan diyeyim aldıgı parayı sonuna kadar haketti..yalnız birde orada işletmeci olan emine var onun keyfini yakalarsanız sadece gelecege ve yıldızname şekliyle anne adını sorup fala bakıyor,direk söylüyor her şeyi.ama çok sert davrı var acımasız ve direk olacak olmuyacak diye bakıyor.zamanlar aylar yıllar veriyor ama sadece keyfini yakalamanız lazım..
reklam kokan hareketler bunlar :82:
Emine'ye kac sene önce baktırmıştım. ozaman böyle dertlerim de yoktu tavsiye üzerine gitmiştim. beklenti içinde de değildim.
eğitimle alakalı bazı şeyler sormuştum.
sen okuma sana bişey görünmüyo demişti. neyseki tam tersi olmuştu. bu ve bunun dışında hiçbişey tutmadı.
minik siz buluştunuzmu bakim.. neler yaptınız, nasıldı merak ettim
mercanı bilmiyorum çünkü ona hiç baktırmadım, seyhan hanımı soruyorsanız eğer, oda vasatın tekiydi bence.
pelin topiqte tek sen varsın sana sorayım o zaman...
taksimde kadınlar kahvesinde pelin diye biri varmış..bir arkadaş gitmiş saati saatine ne dediyse söylediqi tarih ve saate çıkmış..şaşırdım kaldım..sizler gittinizmi...15 tlymiş hemde...biliyormu gerçekten...
ben gene dellendim :) kime gitmek lazın? Elmiranın falının çıkması için 1 ayım var tekrar gitsem kötü mü olur, 1 ayı beklesem mi? Selma toprak nasıl? giden var mı? Ona mı gitsem? Bilemedim.... Kendime aklım kalmadı, siz bi şey söyleyin :)
bana selma toprakın baktığı bir şey çıktı gerisi için zman war
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?