bana selma toprakın baktığı bir şey çıktı gerisi için zman war
Tamy arkadaşım sen mercan sayhana fal baktırmış mıydın?
Evet baktirmistim ,güzel bakmisti ama biraz pahali ! Bu aksam yine baktiracagim
Nerde bakıyo kaça bakıyo? Mercan mı selma toprak mı?? Mercan'ın iletişlim bilgilerini verir misiniz kızlar??
Nerde bakıyo kaça bakıyo? Mercan mı selma toprak mı?? Mercan'ın iletişlim bilgilerini verir misiniz kızlar??
ben mercanı çok iyi duydum o yüzden burda da sorup soruşturuyorum :) medyum mercan seyhan yazınca facebookta sayfası çıkıyor orda numarası var canım.
biraz pahalı ama iyi bakıcaksa değer diye düşünüyorum geçen gün dejavu yiğite gittim fal 4 dk bile sürmedi. Soru bile soramadım :S
5 kere saçma sapan şeyler söyleyen cafe falcılarına gidiceğime bir kere mercana giderim adam akıllı baktırırım diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim
talin, nihal ve emel arasında kaldım bugun gıdıcem yardımlarınızı bekliyorummmm
Ben bu gün Mercan sayhana baktirdim ,cok iyi bakti ! Bir kac ay önce de baktirmistim ayni seyleri söyledi ,birde , bu bir kac ayin icinde yeni olaylar olmustu hepsini bildi ! O konustu ben dinledim, Fal bitdikten sonra sorular sordum. Bir saat falan konustuk param bosa gitmedi diye bilirim ben cok memnun kaldim!
yeri nerde mercanın
Evet işte beklediğim anYiğitin falının hem kısa hem berbat olduğunu kabul ediyorsun değil mi
diğer ikisini bilmiyorum, benim favorim nihal. bugün yine gittim. benimkiyle 1haftadır görüşmüyoruz, ayın 1ine kadar arayacak dedi, az önce aradı:) daha önce de verdiği zamanlar hep tutmuştu. karakter tahlilinden tipinin tarifine kadar başarılı. ya da bana tutuyo diyelim
bugun djjavu yıgıte gittim resmen salladı hiç mı 1 tane tutturamaz insan?ben pazar gunu 2 kez elmiraya baktırdım ılkını tel den bak mıştı butun dedıklerı çıktığı için pazar randevu alıp evıne gıttm ama supersıcak kanlı ve durust hastalığmı atlattığmı soyleyınce ınanılmaz mutlu oldu bana 3 gun içinde mujdelı haber gozokyor demişti çıktı .
pazar gunu de geçmişimle ılgılı şok edıcı şyler soyledı ve 2 ay içinde karşıma belediğim prensi gorursun dedi.
kızlar ben gerçekten hakkımı helaledıyorum elmiraya çünkü baktırdığım falcılar içinde 1favorım elmira 2 favorım de mariya kı oda malesef amerıkaya gıttı.
bugun djjavu yıgıte gittim resmen salladı hiç mı 1 tane tutturamaz insan?ben pazar gunu 2 kez elmiraya baktırdım ılkını tel den bak mıştı butun dedıklerı çıktığı için pazar randevu alıp evıne gıttm ama supersıcak kanlı ve durust hastalığmı atlattığmı soyleyınce ınanılmaz mutlu oldu bana 3 gun içinde mujdelı haber gozokyor demişti çıktı .
pazar gunu de geçmişimle ılgılı şok edıcı şyler soyledı ve 2 ay içinde karşıma belediğim prensi gorursun dedi.
kızlar ben gerçekten hakkımı helaledıyorum elmiraya çünkü baktırdığım falcılar içinde 1favorım elmira 2 favorım de mariya kı oda malesef amerıkaya gıttı.
Evi nerde tarif edebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?