İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bağdat caddesinde ki Şaşkınbakkal Symbol cafe yada yine Şaşkınbakkalda ki Nostradamus Cafede önerebileceğiniz birileri var mı?

Nerde bakıyo kaça bakıyo? Mercan mı selma toprak mı?? Mercan'ın iletişlim bilgilerini verir misiniz kızlar??

ben mercanı çok iyi duydum o yüzden burda da sorup soruşturuyorum :) medyum mercan seyhan yazınca facebookta sayfası çıkıyor orda numarası var canım.

biraz pahalı ama iyi bakıcaksa değer diye düşünüyorum geçen gün dejavu yiğite gittim fal 4 dk bile sürmedi. Soru bile soramadım :S
5 kere saçma sapan şeyler söyleyen cafe falcılarına gidiceğime bir kere mercana giderim adam akıllı baktırırım diye düşünüyorum tabi bu benim fikrim

Evet işte beklediğim an Yiğitin falının hem kısa hem berbat olduğunu kabul ediyorsun değil mi

talin, nihal ve emel arasında kaldım bugun gıdıcem yardımlarınızı bekliyorummmm

diğer ikisini bilmiyorum, benim favorim nihal. bugün yine gittim. benimkiyle 1haftadır görüşmüyoruz, ayın 1ine kadar arayacak dedi, az önce aradı:) daha önce de verdiği zamanlar hep tutmuştu. karakter tahlilinden tipinin tarifine kadar başarılı. ya da bana tutuyo diyelim

Nerde bakıyo kaça bakıyo? Mercan mı selma toprak mı?? Mercan'ın iletişlim bilgilerini verir misiniz kızlar??

Ben bu gün Mercan sayhana baktirdim ,cok iyi bakti ! Bir kac ay önce de baktirmistim ayni seyleri söyledi ,birde , bu bir kac ayin icinde yeni olaylar olmustu hepsini bildi ! O konustu ben dinledim, Fal bitdikten sonra sorular sordum. Bir saat falan konustuk param bosa gitmedi diye bilirim ben cok memnun kaldim!

yeri nerde mercanın

Evet işte beklediğim an Yiğitin falının hem kısa hem berbat olduğunu kabul ediyorsun değil mi

bugun djjavu yıgıte gittim resmen salladı hiç mı 1 tane tutturamaz insan?ben pazar gunu 2 kez elmiraya baktırdım ılkını tel den bak mıştı butun dedıklerı çıktığı için pazar randevu alıp evıne gıttm ama supersıcak kanlı ve durust hastalığmı atlattığmı soyleyınce ınanılmaz mutlu oldu bana 3 gun içinde mujdelı haber gozokyor demişti çıktı .
pazar gunu de geçmişimle ılgılı şok edıcı şyler soyledı ve 2 ay içinde karşıma belediğim prensi gorursun dedi.
kızlar ben gerçekten hakkımı helaledıyorum elmiraya çünkü baktırdığım falcılar içinde 1favorım elmira 2 favorım de mariya kı oda malesef amerıkaya gıttı.

bende dün bir arkadaşımla gittim nihale..birazcık soğuk bi bayanmış..ama kısa ve öz baktı gerçekten..tipini tarif edince bende şaşırdım, acaba benden önce o mu gelip fal baktırdı diye:)) bana da kısa bi zaman verdi, beklentiye girmek istemiyorum cunku ben aylardır ayrıyım fakat işimle alakalı da öyle bir ay söylediki,, o ay farklı biryer için başvuracağım ay..yani olabılıtesı yuksek birşey soyledı şaşırmam doğal..bakalım umudum var

Evet bizde destan27 ile gittik önce dejavu neşe ye forumdan iyi okumuştuk gerçi neşe bana tutturdu bişeyler ama önemsiz şeyler örneğin annemin burcunu bildi ben ne yapayım annemin burcunu zaten biliyorum. Birde neşe fala ilk başladığında erkeke arkadaşımla ilişkim devam ediyormuş gibi anlattı sonra ben söyleyince ayrıyız diye çevirdi topladı ki aynısını destan'a da yapmış. Neyse bizi neşe abla tatmin etmeyince meşhur dejavu yiğite gittik oda isim bildi ama pek birşey söylemedi isim bilmesi de çok önemli değil benim için içinde bulunduğum durumlar için yorum yapsa daha iyiydi. Destan'a o kadar bile tutturamadı söylediği isimlerin hiç biri tutmadı, zaten fal 4 dk bile sürmedi. Böylece 20 neşe ablaya 20 yiğite 40 lira çöpte birde yediğimiz yemek içtiklerimiz derken gidip mercan da yada elmirada adam akıllı fal baktırsaydık daha iyiydi

Evi nerde tarif edebilir misiniz?

Evi nerde tarif edebilir misiniz?

canım eğer elmiranın evini soruyorsan şirinevlerde medyum elmira yazınca facebookta sayfası çıkıyor orda telefon numarası var randevu almak için aradığında o sana tam olarak tarif eder. 75 TL ye bakıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…