yeri nerde mercanın
Yerini bilmiyorum ama Mercan sayhan diye Internet te yazarsan teli cikiyor!
bende dün bir arkadaşımla gittim nihale..birazcık soğuk bi bayanmış..ama kısa ve öz baktı gerçekten..tipini tarif edince bende şaşırdım, acaba benden önce o mu gelip fal baktırdı diye:)) bana da kısa bi zaman verdi, beklentiye girmek istemiyorum cunku ben aylardır ayrıyım fakat işimle alakalı da öyle bir ay söylediki,, o ay farklı biryer için başvuracağım ay..yani olabılıtesı yuksek birşey soyledı şaşırmam doğal..bakalım umudum var
nihal nerdeydi ne kadara bakıyor hangi günler orda randevu alınıo mu:)))
çok sordum galiba
şimdiden teşkkrler
p
çok sordum galiba
şimdiden teşkkrler
p
tubiliii... canım ben de sana özelden yazmıştım, cevap bekliyorum
Canım Tamy yine sana soruyorum mercana baktıran bir seni biliyorum.
Sen hiç birşey demiyorsun değil mi hiç birşey anlatmadan o başlıyor anlatmaya geçmişten öte anı iyi değerlendiriyor mu? gelecek ile ilgili söyleyip te olduğu birşey oldu mu birde tüm sorularına sabırla cevap veriyor mu?
çok sordum galiba
şimdiden teşkkrler
p
dün olgu'ya gittim. aslında berbat bir halde gittim. dün kötü bir haber almıştım ve ayaklaırm beni olgu'ya götürdü. enerjim çok düşüktü, ama güzel şeyler söyledi. şimdi çok üzüldüğüm şeylerin ileride çok iyi gelişmelere sebep olacağını söyledi. fal bakış tarzını beğendim. boş yere umut verecek birine benzemiyordu. inşallah işimle ilgili söyledikleri, canım daha fazla yanmadan gerçekleşir...
çok sordum galiba
şimdiden teşkkrler
p
Olgunun her dediği çıkmasa da birçok dediği çıkıyuor. Örneğin boynuzlandığımı bilememişti ama bu herif 4 seneye kadar seni almaz demişti :)) Ben de o zaman defolsun gitsin madem evlenmek istemiyor da niye oyalıyor diye düşünmüştüm :) Ama aynı zamanda seni bırakmaz da demişti, o da kısmen doğru hala arayıp msg atıyor kurtulamıyorum.. Kısacası bu adam psikopat ve beni üzmekten haz alıyo ama olgu bunu hem evlenmez hem bırakmaz olarak yorumlamıştı
Fakat olgunun çalıştıı yer değişmiş galiba şimdi nerde ve kaça kadar bakıyo cnm yazar mısın?
Sevgili tubilicik, nihale hem kendim gittim hem de 2 arkadaşımı yolladım ki onlara dedikleri tutarsa bana da tutar diye. Bu arada biliyorum çok psikopatım :) İki arkadaşım da kesin ayrılıklar yaşadılar ve geri dönüş olmayacağı garanti, hatta birisi için diyebilirim ki çocuk kızdan resmen bıktı.. Ama giden herkese sevgilin döncek aricak diyo. Bi kişiye de dönmicek dediğini duymadım. Tamam eğer gerçekten dönücek ve arayacaksa doğru biliyo ama zaten dönmeyecek olanlara bile dönecek diyo.. Kısacası yüzde elli şansın var.. Bunun için de nihale gitmeye değmez. Bence nihal direk auradan bizim düşünce ve isteklerimizi okuyup söylüyo. Kısacası aboww nasıl bildi dediğimiz şeylerin nedeni kendi düşüncelerimiz.. Ama bu benim yorumumdur, aksini düşünen ve ispatlayacak arkadaş varsa da çok memnun olurum :92:
Aldatılmak, söylemesi pek hoş bir konu değil ya, belki ondan söylememiş olabilir. Mesela ben de bakarım kahve falına(baktırırlar yani arkadaşlarım ailem falan), böyle bişey görsem bile söylemekte çok tereddüt ederim. ama dediğin gibi psikopat bir erkek seni bırakamayacak olsa da, başka birine gidebilir... çelişkili gibi görünüyor ama değil aslında. belki bırakamayacağını anlayıp kendini test etmiştir dengesiz... bağlanmaktan da korkarlar ya hani... korkusundan yapmıştır yani bunu büyük olasılıkla.... seni üzmekten haz alıyorsa bu büyük ihtimalle akreptir. akrepler seni üzdüğünü gördükçe kendi güçlerini kanıtlamış sayarlar da o geldi aklıma .... ben de faldan fal çıkardım iki satırda
Olgu şimdi Narçil diye bir yerde....Moda'da Adliyeyi, Mango'yu geçince, Alaca ayakkabı var bir sokak başında onun hemen yanında. 30'a bakıyor.
cewap attıım cnmmmm
Çok saol cnm, saat kaça kadar orda biliyomusun ya da kafenin teli varmı, internetten baktım başka bir yerdeki narçil kafe çıkıyor. Burcuna gelince de akrep falan değil, oğlak. Bağlanma konusuna gelince sorun o değil, çünkü bağlanıyor ve başkasıyla nişanlandı :) Ama bi tarafta da kendini hep seven ve sevecek bi kız olduğunu bilmek gururunu okşuyo, egosunu tavan yaptırıyo sanırım derdi bu. Galiba onunla evlenip beni de haremine cariye almak istiyoBu kadar acımasız bi insan gerçekten de birini sevebilir mi diye düşünüyorum..
oğlak erkekleri... neyse şimdi ağzımı bozmayım, birinin oğlak bişeyi falan vardır... pek normal değillerdir canım... egosu batasıca
olgu dün dedi ki," şimdi beni bulman şans, ama aramadan gelmesen senin için daha iyi olur" telefonunu verdi, benimkini de aldı, yer değiştirdiğinde haber vermek için müşterilerinin numarasını alıyormuş. ben sana özelden gönderiyim numarasını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?