İstanbul'da Fal - Falcılar


canım çok teşekkürler tel. için ... ben yıllar önce küçükken babannem bana döktürmüştü kurşun. hep hastalanıyordum, değişik bir deneyimdi.büyük bir nazar var demişti döken kadın, kurşunlar her yere saçılmıştı korkmuştum :)
peki elmiranın kurşun dökme tarifesiyle fal bakma tarifesi aynı mı farklı mı?
 

canım ben yaklaşık 2 sene önce bostancıda şebnem diye bir kadına gitmiştim. hatta deneyimimi buraya da yazmıştım. googledan aratırsan şebnem kadınlar kulübü diye çıkar büyük ihtimalle... onun dediği çoğu şeyi yaşadım. ilginç bir kadındır. köpeği vardır, annesiyle yaşar.iskambil açar ama sanki daha çok boşluğa bakarak anlatır. benim de arkamdan dolaplar çevriliyormuş, ilk o gözümü açmıştı. sen böyle diyince hatırladım şebnem'i. söylediklerinden biri çıkmadı henüz: oğlum olduğunu bilmişti, bir de kızım olacakmış (henüz olmadı :))
 

Şebnem ablayı biliyorum..yaklaşık 6-7 senedir giderim ona sürekli..zaten uzun vadeli bakar 2 sene sonra gel der bazen ama nerde dayanıcam :)geçen sene taşındı ama yakın yine o taraflara..ve inanılmaz derecede her söylediğini birebir yaşadım şu ana kadar..beni çok şoka sokmuştur kendisi bud çıkmadı dediğim çok azdır :)Çokta severim onu ve annesini :) aslında şu an yaşadığım olaylarıda o bana söylemişti uyarmıştı beni dikkat etmezsen böyle olacak diye ..haklısın ya ben yine ona gidim heyecan aramıyim durduk yerde :) ne bilim değişik bir bakış açısı olsun demiştim:)
 
bana özelden mesaj atan arkadaşlar ben cevp yazmıyorum şu 100 mesaj olayı yüzünden..bana özelden mail adreslerinizi yazarsanız cevaplarım sorularınızı :)
 

nihal'e bugun ikinci kez gittim. daha önce söylediği çıkmadı ama o zaman durumu çok iyi anlatmıştı. ama ilkiyle alakası yoktu bugun, çok az tutturdu. ben memnun kalmadım. ayrıca symbol fal ücretini 17 tl yapmış.
 
şebnem hanıma nasıl ulaşabiliriz acaba kadınlar kahvesi diyince çıkmıyor











Şebnem ablayı biliyorum..yaklaşık 6-7 senedir giderim ona sürekli..zaten uzun vadeli bakar 2 sene sonra gel der bazen ama nerde dayanıcam :)geçen sene taşındı ama yakın yine o taraflara..ve inanılmaz derecede her söylediğini birebir yaşadım şu ana kadar..beni çok şoka sokmuştur kendisi bud çıkmadı dediğim çok azdır :)Çokta severim onu ve annesini :) aslında şu an yaşadığım olaylarıda o bana söylemişti uyarmıştı beni dikkat etmezsen böyle olacak diye ..haklısın ya ben yine ona gidim heyecan aramıyim durduk yerde :) ne bilim değişik bir bakış açısı olsun demiştim:)[/QUOTE]
 

3 aylık bir fal mola'nın ardından...falım geldi:) ve olgu'ya gittim:) yeni yerine...olgu'nun kısa vade de baktırları bana çıkıyor..tarzını seviyorum ben.yeni yerinde cts ve çarşamba yokmuş.bilginize..
 

minikdepresifciğim rica etsem bana elmiranın tel.ini gönderebilir misin? şimdiden çok teşekkür ederim...
 
fal frekans işi diye düşünenlerdenim ama yine de iyi falcı hiç bilemese bile en azından 1 tane tutturabilir diye düşünüyorum. geçen olguya gittim burda yazılanlardan etkilenip ama 1 tane bile dediği anlamlı değildi benim için
bir de iskambil hiç yanılmaz diye bir laf etti fal sırasında güldüm geçtim
şimdiye kadar belki 100 kadar fal baktırmışımdır bu kadar kötü bir tane bile bir şeyimi bilemeyeni görmemiştim
 

iletişim bilgilerini bilen varsa yollayabilir mi?

bir de ne kadara bakıyor,falı ne kadar sürüyor...
şimdiden teşekkürlerr
 
Günaydın kızlarrr..


Yaklaşık 1 aydır formda bişey yazmıyodum ama takip ediyodum vee 3 aylık falcı maratonum sanırım sona erdi dün gece :)) bunca falcıya gttimm herkes barışcan dedii sabırla bekledımm ve dün beklenen oldu.. barış için ilk adımlar atıldı .. hemde denilen tarihtee.. ama önce insanın gerçkten yürektenm istemesi gerekiyomuşgerçkten çok istemesi ve hep dua etmesi gerekiyomuş evet falcılarda medet umuyoruz bende öyleyim ama önce inanınn içten imkansız demeyin benimkide imkansızdıı ama oldu yavaş yavaşda olcak daha çok inanıyorummm.. dejavudaki neşeninn her dediğini bir bir yaşadım , stons gül bana eylül sonu demişti ve arad söyledikleride oldu tutan tutmayan var elbet ama inanmak önemli.. ve diğer ismini söyleyemdğim müthiş falcım beni hep inandırdı her zaman her daim... kızlar sadece inanın yürekten inanın olur... umarım hepnizim gönlünden kalbinden geçen olur.. fallarınız çıkar :))
 

hayırlı olsunnnnn cnmmmmmmmmmm:=))
 
farklı cannım benim :)
miniğim geçmiş olsun

teşekkürler fıstık

mermaid telefonu gönderdim

narin hayırlı olsun :)
 
hayırlı olsunnnnn cnmmmmmmmmmm:=))

saol canımm ama yine ben burdayımm her zaman ..:)) ama dediğim gibi insan çaresizlikten ne yapacağını şaşıryo bakıyorumda bayağa para gitmiş hemde nasıl :)) pişmanmıyımm hayırr en azından içim rahat inancım tam ayrılıyodum:) kızlar sadece inanın ve hep olumlu düşününn:)
 
farklı cannım benim :)


teşekkürler fıstık

mermaid telefonu gönderdim

narin hayırlı olsun :)

Minikdepresifim çok teşekkür ederim çok sagol... Elmira nin adini burada çok duydum ve o yüzden gidip denemek istiyorum.. Bugune kadar adı buradada gecen bir çok kisiye gittim ama ben öyle çok kolay kolay begenen biri değilim... Bu forumu ilk sayfalardan beri takip ediyorum sende ilk sayfalardan beri yorumlarda bulunuyorsun Anladığım kadarıyla seninde bir çok deneyimin olmuş o yüzden sana sormak istiyorum sence elmira nasil?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…