valla ben ters etki yaptığını ilk defa duydum.
zaten kurşunuda ilk defa döktürücem. deli saçması derdim kurşun olayına
dün kankamda fal yüzündende fırça yedim :89: ya ama baktırmıyorum ki artık didim
Arkadaşlar çok fazla soru var bu şekilde ama sayfa sayfa okudukça daha çok kafam karıştı..Ne kadar eskiye dönmeliyim onu da bilemedim filan derken çok çekinerekten ve yardımcı olacağınızı umaraktan bir şey sormak istiyorum.
Bu aralar çok karışık bir durum içindeyim.Arkamdan dönen dolaplar var farkındayım..Bana geçmişi ve şu anıda iyi bilen (gelecekte tahminleri tutatrsa süper olur tabi:) ) biri lazım fal için..Öyle birkaç tane baktırmak yerine 1 tane olsun tam olsun diyorum..
Elmira ve Mercan sanırım bu noktada herkesin bildiği isimler..Fal olayında frekans tutma olayınada inanıyorum aslında, herkese göre değişir yorumlar..Ama yinede bana tercih konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim ..
Şimdiden teşekkürler
canım ben yaklaşık 2 sene önce bostancıda şebnem diye bir kadına gitmiştim. hatta deneyimimi buraya da yazmıştım. googledan aratırsan şebnem kadınlar kulübü diye çıkar büyük ihtimalle... onun dediği çoğu şeyi yaşadım. ilginç bir kadındır. köpeği vardır, annesiyle yaşar.iskambil açar ama sanki daha çok boşluğa bakarak anlatır. benim de arkamdan dolaplar çevriliyormuş, ilk o gözümü açmıştı. sen böyle diyince hatırladım şebnem'i. söylediklerinden biri çıkmadı henüz: oğlum olduğunu bilmişti, bir de kızım olacakmış (henüz olmadı :))
Canım benim çok saol tel için öpüyom çok çok
Sevgili tubilicik, nihale hem kendim gittim hem de 2 arkadaşımı yolladım ki onlara dedikleri tutarsa bana da tutar diye. Bu arada biliyorum çok psikopatım :) İki arkadaşım da kesin ayrılıklar yaşadılar ve geri dönüş olmayacağı garanti, hatta birisi için diyebilirim ki çocuk kızdan resmen bıktı.. Ama giden herkese sevgilin döncek aricak diyo. Bi kişiye de dönmicek dediğini duymadım. Tamam eğer gerçekten dönücek ve arayacaksa doğru biliyo ama zaten dönmeyecek olanlara bile dönecek diyo.. Kısacası yüzde elli şansın var.. Bunun için de nihale gitmeye değmez. Bence nihal direk auradan bizim düşünce ve isteklerimizi okuyup söylüyo. Kısacası aboww nasıl bildi dediğimiz şeylerin nedeni kendi düşüncelerimiz.. Ama bu benim yorumumdur, aksini düşünen ve ispatlayacak arkadaş varsa da çok memnun olurum :92:
Olgunun her dediği çıkmasa da birçok dediği çıkıyuor. Örneğin boynuzlandığımı bilememişti ama bu herif 4 seneye kadar seni almaz demişti :)) Ben de o zaman defolsun gitsin madem evlenmek istemiyor da niye oyalıyor diye düşünmüştüm :) Ama aynı zamanda seni bırakmaz da demişti, o da kısmen doğru hala arayıp msg atıyor kurtulamıyorum.. Kısacası bu adam psikopat ve beni üzmekten haz alıyo ama olgu bunu hem evlenmez hem bırakmaz olarak yorumlamıştı
Fakat olgunun çalıştıı yer değişmiş galiba şimdi nerde ve kaça kadar bakıyo cnm yazar mısın?
sağol canım , ucuz yırttım. ya da ben yırttığımı düşünüyorum elim ve belim fena sızlıyor.
telefonuda yolladım bu arada
c.tesi elmira müsaitmiş. hem bi fakira sadaka verim, hemde kurşun döktirim.
gözü olanında gözü çıksın inşallah
fal baktırmak ne kadan banel bişi yahu:82::86::86::86:
Dip Not: Sabah merdivenlerden uçtum, elimle engellemesem beli kırmıştım. kesin nazar var.
Elmiraya bi kurşun döktürem bu h.sonu. c.tesi müsaittir inşallah
Şebnem ablayı biliyorum..yaklaşık 6-7 senedir giderim ona sürekli..zaten uzun vadeli bakar 2 sene sonra gel der bazen ama nerde dayanıcam :)geçen sene taşındı ama yakın yine o taraflara..ve inanılmaz derecede her söylediğini birebir yaşadım şu ana kadar..beni çok şoka sokmuştur kendisi bud çıkmadı dediğim çok azdır :)Çokta severim onu ve annesini :) aslında şu an yaşadığım olaylarıda o bana söylemişti uyarmıştı beni dikkat etmezsen böyle olacak diye ..haklısın ya ben yine ona gidim heyecan aramıyim durduk yerde :) ne bilim değişik bir bakış açısı olsun demiştim:)
Günaydın kızlarrr..
Yaklaşık 1 aydır formda bişey yazmıyodum ama takip ediyodum vee 3 aylık falcı maratonum sanırım sona erdi dün gece :)) bunca falcıya gttimm herkes barışcan dedii sabırla bekledımm ve dün beklenen oldu.. barış için ilk adımlar atıldı .. hemde denilen tarihtee.. ama önce insanın gerçkten yürektenm istemesi gerekiyomuşgerçkten çok istemesi ve hep dua etmesi gerekiyomuş evet falcılarda medet umuyoruz bende öyleyim ama önce inanınn içten imkansız demeyin benimkide imkansızdıı ama oldu yavaş yavaşda olcak daha çok inanıyorummm.. dejavudaki neşeninn her dediğini bir bir yaşadım , stons gül bana eylül sonu demişti ve arad söyledikleride oldu tutan tutmayan var elbet ama inanmak önemli.. ve diğer ismini söyleyemdğim müthiş falcım beni hep inandırdı her zaman her daim... kızlar sadece inanın yürekten inanın olur... umarım hepnizim gönlünden kalbinden geçen olur.. fallarınız çıkar :))
farklı cannım benim :)canım çok teşekkürler tel. için ... ben yıllar önce küçükken babannem bana döktürmüştü kurşun. hep hastalanıyordum, değişik bir deneyimdi.büyük bir nazar var demişti döken kadın, kurşunlar her yere saçılmıştı korkmuştum :)
peki elmiranın kurşun dökme tarifesiyle fal bakma tarifesi aynı mı farklı mı?
miniğim geçmiş olsun
hayırlı olsunnnnn cnmmmmmmmmmm:=))
farklı cannım benim :)
oncelikle geşçmiş olsun.
ya ben hıç kurşun dokturmedimelmiraya daha once hıç dokturen var mı?1 de sadece nazar için mı kurşun dokulur?????:18:
yardımcı olursanız memnun olurum.
teşekkürler fıstık
mermaid telefonu gönderdim
narin hayırlı olsun :)
teşekkürler fıstık
mermaid telefonu gönderdim
narin hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?