İstanbul'da Fal - Falcılar

bugün tasulaya baktırmak için kapris kafeye gttim çok sıra vardı rozada izinliymiş bugün.imam diye bi adam vardı ona baktırdım anı ve geçmişi bildi.gelecekle ilgili söyledikleri tutarmı bilmiyorum.15 tlydi.ama çok kısa baktı.

hayırlı olsun cnmm neşe ablanın dedikleri banada çıktı bnmde eski sevgilimle barışma durumum gelişti yani artık biliorum gelip söyledi:)) neşe abla ve emel abla favorim

rica etsem bana sebnem hanımın ıletısım bılgılerını vermenız mumkun mu??

merhaba,

mazlum'a ben de 1,5 yıl önce baktırmıştım 2 kez. bizim de bir arkadaşın kafesine geliyordu. kafe kapandı izini kaybettik. kolay kolay bakmıyor biliyorsundur, referans istiyor, cep telefonu da kullanmıyordu en son. kısaca elimde hiçbir iletişim bilgisi yok. bana da çıkmıştı biraz sonra tamamen tersine döndü her şey. yalan oldu gitti işte. 2 arkadaşıma çok kötü baktı, birine dedilekleri çıktı.durum bu üzgünüm yardımcı olamıyorum izini kaybettim. sevgiler

Çok teşekkür ederim cevabın için, eğer bir gün ben tesadüf edersem buradan sana da yazarım, uzun uzun yazdığın için çok teşekkür ederim. Sevgiler...

hayırlı olsun... inşallah darısı bizim başımıza... fal deneyimlerimi sorabilirsiniz demişsin... o zaman soruyorum kimlere gittin ve kimlerin söyledikleri gerçekleşti??? hadi anlat bakalım deneyimlerini...

şimdi okadar çokki nerden başlyım:))

Öncelikle dejavu neşe abla çok iyi yani 3 aydr 5 sefer gttysem hep istikrarla olacağını ve oan gelişen herşeyi ama herşeyi bilirdi ve ne dediysede olurdu
sonra stones gül ona bir kere gttm çıkarken hadi cnm dye çıkmıştım ama ne dediyse oldu geçmişide geleceğide bildii yani arada neşler olacağını sana şöyle davranıcak şu olcak bu olcak dedi oldu :))

emel cafe emele gttm güzel baktı oda olcak dedi ama daha iyileri var bnce..

dejavu ayşe kesinlkle kum falına baktrın kesinle diyorum çnkü gerçkten harika bakıyor 12 eylülden sonra bekle olacak kesin sana şöyle dycek byle dycek dedi valla hepsni duydum ondan...

violette bi tuğba var aman ha sakın gtmeyin boşa bilmiyorum ama ben kesnlkle beğenmedim

emel omuzdaşı beğenmeğenler vardı ama ben ona baktrdığımda şok edenler şeyler duymuştum yani bir insan geçmişi byle iyi mi anlatr herkesn atladığı şeyi şak dye bildi ve banada o eylül sonu demişt onunda dedklerin oldu bu çocuk seni takip edyo kmseyle görüşme demişti hakkten taakip ediyomuş:))

şuan aklıma gelen bunlar yaniş hafızma kazılanlar yoksa daha br sürü falcı vaaar:))

hayırlı olsun cnmm neşe ablanın dedikleri banada çıktı bnmde eski sevgilimle barışma durumum gelişti yani artık biliorum gelip söyledi:)) neşe abla ve emel abla favorim

Emel abla dediğin cafe emeldeki mi cnm? Ben de ona gitmiştim de özellikle gelecek için söyledikleri çıktı mı sana?

Belizare cnm gördüğüme göre şu an online sın sana mail adresimi yollasam şebnem hn tel ve ulaşım bilgileri atar mısın, bir de nasıl gerçekten biliyor mu, sana bilemedikleri oldu mu?

Belizare cnm gördüğüme göre şu an online sın sana mail adresimi yollasam şebnem hn tel ve ulaşım bilgileri atar mısın, bir de nasıl gerçekten biliyor mu, sana bilemedikleri oldu mu?

gönderdim canım sana belizare göndermişti bana

Son düzenleme:

bana şu 3. saklı kişiden bahseder misin canım? çok ihtiyacım var bu ara gerçekleri duymam lazım..çok kötüyüm..
simdiden teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…