Günaydın kızlarrr..
Yaklaşık 1 aydır formda bişey yazmıyodum ama takip ediyodum vee 3 aylık falcı maratonum sanırım sona erdi dün gece :)) bunca falcıya gttimm herkes barışcan dedii sabırla bekledımm ve dün beklenen oldu.. barış için ilk adımlar atıldı .. hemde denilen tarihtee.. ama önce insanın gerçkten yürektenm istemesi gerekiyomuşgerçkten çok istemesi ve hep dua etmesi gerekiyomuş evet falcılarda medet umuyoruz bende öyleyim ama önce inanınn içten imkansız demeyin benimkide imkansızdıı ama oldu yavaş yavaşda olcak daha çok inanıyorummm.. dejavudaki neşeninn her dediğini bir bir yaşadım , stons gül bana eylül sonu demişti ve arad söyledikleride oldu tutan tutmayan var elbet ama inanmak önemli.. ve diğer ismini söyleyemdğim müthiş falcım beni hep inandırdı her zaman her daim... kızlar sadece inanın yürekten inanın olur... umarım hepnizim gönlünden kalbinden geçen olur.. fallarınız çıkar :))
Şebnem ablayı biliyorum..yaklaşık 6-7 senedir giderim ona sürekli..zaten uzun vadeli bakar 2 sene sonra gel der bazen ama nerde dayanıcam :)geçen sene taşındı ama yakın yine o taraflara..ve inanılmaz derecede her söylediğini birebir yaşadım şu ana kadar..beni çok şoka sokmuştur kendisi bud çıkmadı dediğim çok azdır :)Çokta severim onu ve annesini :) aslında şu an yaşadığım olaylarıda o bana söylemişti uyarmıştı beni dikkat etmezsen böyle olacak diye ..haklısın ya ben yine ona gidim heyecan aramıyim durduk yerde :) ne bilim değişik bir bakış açısı olsun demiştim:)
canım bana da elmira nın numarasını özelden gönderebilir misinCanım özelden gönderdim ama google a medyum elmira yazınca numarası çıkıyor
Selam katre82,
Buraya özellikle Bursalı Medyum Mazlum'u bulmak için üye oldum öncelikle. Son 2 yıla kadar üç dört ayda bir İstanbul'a geldiğinde kendisine fal baktırdım. Maalesef telefonu yoktu. Bir arkadaşımın çalıştığı iş yerine geliyordu, bize haber geliyordu, öyle gidiyordum. Şimdilerde Mazlum'u sayıklıyoruz. Benim söylediklerine güvendiğim ve inandığım tek falcıdır. Gerçekten isim verir, bana da verdi, şok olmuştum. Dedikleri çıkar. Kesin çıkar. Hatta şu an söylediklerini yaşıyorum. Söylediği ve beklediğim umutla beklediğim bir şey kaldı.
katre82 sende telefonu var mı, bir an ümitlendim Mazlum'un adını duyuınca. Tüm forumu okudum ve şunu söyleyebilirim ki Mazlum bir başka...
Şimdiden cevabın için teşekkürler...
canım bana da elmira nın numarasını özelden gönderebilir misin
merhaba,
mazlum'a ben de 1,5 yıl önce baktırmıştım 2 kez. bizim de bir arkadaşın kafesine geliyordu. kafe kapandı izini kaybettik. kolay kolay bakmıyor biliyorsundur, referans istiyor, cep telefonu da kullanmıyordu en son. kısaca elimde hiçbir iletişim bilgisi yok. bana da çıkmıştı biraz sonra tamamen tersine döndü her şey. yalan oldu gitti işte. 2 arkadaşıma çok kötü baktı, birine dedilekleri çıktı.durum bu üzgünüm yardımcı olamıyorum izini kaybettim. sevgiler
hayırlı olsun cnmm neşe ablanın dedikleri banada çıktı bnmde eski sevgilimle barışma durumum gelişti yani artık biliorum gelip söyledi:)) neşe abla ve emel abla favorim
hayırlı olsun... inşallah darısı bizim başımıza...fal deneyimlerimi sorabilirsiniz demişsin... o zaman soruyorum kimlere gittin ve kimlerin söyledikleri gerçekleşti??? hadi anlat bakalım deneyimlerini...
hayırlı olsun cnmm neşe ablanın dedikleri banada çıktı bnmde eski sevgilimle barışma durumum gelişti yani artık biliorum gelip söyledi:)) neşe abla ve emel abla favorim
Belizare cnm gördüğüme göre şu an online sın sana mail adresimi yollasam şebnem hn tel ve ulaşım bilgileri atar mısın, bir de nasıl gerçekten biliyor mu, sana bilemedikleri oldu mu?
şimdi okadar çokki nerden başlyım:))
Öncelikle dejavu neşe abla çok iyi yani 3 aydr 5 sefer gttysem hep istikrarla olacağını ve oan gelişen herşeyi ama herşeyi bilirdi ve ne dediysede olurdu
sonra stones gül ona bir kere gttm çıkarken hadi cnm dye çıkmıştım ama ne dediyse oldu geçmişide geleceğide bildii yani arada neşler olacağını sana şöyle davranıcak şu olcak bu olcak dedi oldu :))
emel cafe emele gttm güzel baktı oda olcak dedi ama daha iyileri var bnce..
dejavu ayşe kesinlkle kum falına baktrın kesinle diyorum çnkü gerçkten harika bakıyor 12 eylülden sonra bekle olacak kesin sana şöyle dycek byle dycek dedi valla hepsni duydum ondan...
violette bi tuğba var aman ha sakın gtmeyin boşa bilmiyorum ama ben kesnlkle beğenmedim
emel omuzdaşı beğenmeğenler vardı ama ben ona baktrdığımda şok edenler şeyler duymuştum yani bir insan geçmişi byle iyi mi anlatr herkesn atladığı şeyi şak dye bildi ve banada o eylül sonu demişt onunda dedklerin oldu bu çocuk seni takip edyo kmseyle görüşme demişti hakkten taakip ediyomuş:))
şuan aklıma gelen bunlar yaniş hafızma kazılanlar yoksa daha br sürü falcı vaaar:))[/QUOTE
açıklama ve bilgilendirme için çok sağol canım...anladığım kadarıyla bakırköy civarındaki falcıları gezmişsin sende benim gibi bu söylediklerinin hepsine bende gittim hatta bunların haricinde daha fazlasına bakırköy civarındaki falcıların hemen hemen hepsini çok iyi bilirim bu konuda baya bir deneyimim var benimde... ama o kadar kişi içinde çok iyi diyebileceğim ve sürekli gittiğim iki kişi var sadece... gerçi çok ilginçtir ki bir çoğu hemen hemen aynı şeyleri söylediler... bana söylenenlerin bi kısmı hatta benim yok olmaz dediğim bir şey oldu bir kısmı için hala beklemedeyim inşallah onlarda gerçekleşirse çok güzel olacak...
şimdi okadar çokki nerden başlyım:))
Öncelikle dejavu neşe abla çok iyi yani 3 aydr 5 sefer gttysem hep istikrarla olacağını ve oan gelişen herşeyi ama herşeyi bilirdi ve ne dediysede olurdu
sonra stones gül ona bir kere gttm çıkarken hadi cnm dye çıkmıştım ama ne dediyse oldu geçmişide geleceğide bildii yani arada neşler olacağını sana şöyle davranıcak şu olcak bu olcak dedi oldu :))
emel cafe emele gttm güzel baktı oda olcak dedi ama daha iyileri var bnce..
dejavu ayşe kesinlkle kum falına baktrın kesinle diyorum çnkü gerçkten harika bakıyor 12 eylülden sonra bekle olacak kesin sana şöyle dycek byle dycek dedi valla hepsni duydum ondan...
violette bi tuğba var aman ha sakın gtmeyin boşa bilmiyorum ama ben kesnlkle beğenmedim
emel omuzdaşı beğenmeğenler vardı ama ben ona baktrdığımda şok edenler şeyler duymuştum yani bir insan geçmişi byle iyi mi anlatr herkesn atladığı şeyi şak dye bildi ve banada o eylül sonu demişt onunda dedklerin oldu bu çocuk seni takip edyo kmseyle görüşme demişti hakkten taakip ediyomuş:))
şuan aklıma gelen bunlar yaniş hafızma kazılanlar yoksa daha br sürü falcı vaaar:))[/QUOTE
açıklama ve bilgilendirme için çok sağol canım...anladığım kadarıyla bakırköy civarındaki falcıları gezmişsin sende benim gibi bu söylediklerinin hepsine bende gittim hatta bunların haricinde daha fazlasına bakırköy civarındaki falcıların hemen hemen hepsini çok iyi bilirim bu konuda baya bir deneyimim var benimde... ama o kadar kişi içinde çok iyi diyebileceğim ve sürekli gittiğim iki kişi var sadece... gerçi çok ilginçtir ki bir çoğu hemen hemen aynı şeyleri söylediler... bana söylenenlerin bi kısmı hatta benim yok olmaz dediğim bir şey oldu bir kısmı için hala beklemedeyim inşallah onlarda gerçekleşirse çok güzel olacak...
gönderdim sana belizare göndermişti bana
Günaydın kızlarrr..
Yaklaşık 1 aydır formda bişey yazmıyodum ama takip ediyodum vee 3 aylık falcı maratonum sanırım sona erdi dün gece :)) bunca falcıya gttimm herkes barışcan dedii sabırla bekledımm ve dün beklenen oldu.. barış için ilk adımlar atıldı .. hemde denilen tarihtee.. ama önce insanın gerçkten yürektenm istemesi gerekiyomuşgerçkten çok istemesi ve hep dua etmesi gerekiyomuş evet falcılarda medet umuyoruz bende öyleyim ama önce inanınn içten imkansız demeyin benimkide imkansızdıı ama oldu yavaş yavaşda olcak daha çok inanıyorummm.. dejavudaki neşeninn her dediğini bir bir yaşadım , stons gül bana eylül sonu demişti ve arad söyledikleride oldu tutan tutmayan var elbet ama inanmak önemli.. ve diğer ismini söyleyemdğim müthiş falcım beni hep inandırdı her zaman her daim... kızlar sadece inanın yürekten inanın olur... umarım hepnizim gönlünden kalbinden geçen olur.. fallarınız çıkar :))
sebnm hnmın iletişim bilğilerini bana da yollarmısınız
gönderdim canım sana belizare göndermişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?