İstanbul'da Fal - Falcılar

olmaz olmaz deme olur olur, bende aynen böyle oldu, ayhan olacak dedi ben mümkün degil olmaz dedim olmasını istemiyordum dogrusu ama oldu hemde hiç beklemediğim şekilde

Ya evet elmira bence de mükemmel.Ben ona gittiğimde daha önce gittiğim falcıların nasıl fal bakıyorum diye salladıklarını anlamıştım.Benim şimdiye kadar gördüklerim içinde kesinlikle en iyisi.sağolsun ne zaman canım sıkılsa birşey soracak molsam cevap veriyor
Şimdiye kadar söyledikleri de tuttu bana

fal baktırmak ne kadan banel bişi yahu :82::86::86::86:

Dip Not: Sabah merdivenlerden uçtum, elimle engellemesem beli kırmıştım. kesin nazar var.
Elmiraya bi kurşun döktürem bu h.sonu. c.tesi müsaittir inşallah

çok geçmiş olsun... böyle düşmekten manyak gibi korkarım hep...
bu arada bana elmiranın tel.ini gönderebilir misin minikdepresifciğim? Teşekkürler şimdiden...

bu arada bana elmiranın tel.ini gönderebilir misin minikdepresifciğim? Teşekkürler şimdiden...

ben mercan sayhana baktırdım.....

nasıl ya tututo muuuu??????????????

baktıran arkadaşlardan cewap beklıomm

sağol canım , ucuz yırttım. ya da ben yırttığımı düşünüyorum elim ve belim fena sızlıyor.
telefonuda yolladım bu arada
c.tesi elmira müsaitmiş. hem bi fakira sadaka verim, hemde kurşun döktirim.
gözü olanında gözü çıksın inşallah

Fal baktırmadan dayanabilecek misin ki

dışarıdan öyle görünebilir ama elmira kakara kikiri bi bayandıda noldu hiç bilemedi. soğuk olsun tuttursun, ahbap olmayacağız sonuçta. olabilitesi hep yüksektir nihalin, tecrübeyle sabit, umudunu kaybetme yeter

çok geçmiş olsun canım yaa.. Ay bu kurşun bende ters etki yapıo kıslar.. Ne zaman döktürsem başıma daa beter şeyler gelio, oram buram kırılıo.. Bi kadın demişti kurşun kiminde ters etki yapar sakın döktürme.. Bilgisi olan var mı bu konuda?

ben mercan sayhana baktırdım.....

nasıl ya tututo muuuu??????????????

baktıran arkadaşlardan cewap beklıomm

Sana tuttu mu cnm yaa?? Ben de miniin dedii gibi elimde tuzla koşuom falcı falcı Napiim merak işte.. Zaten insanın başına ne gelse ya meraktan ya da sormaktan (!) gelirmiş Nese susiim yoksa edep kurallarına uymadıım için ban'licaklar beni...

valla ben ters etki yaptığını ilk defa duydum.
zaten kurşunuda ilk defa döktürücem. deli saçması derdim kurşun olayına
dün kankamda fal yüzündende fırça yedim :89: ya ama baktırmıyorum ki artık didim

durumu bilio yanii
mantıklı baktı bence de önemli olan gelecek kısmı işte o konuda daha önceki baktıranların deneyimine ihtiyacım war

durumu bilio yanii
mantıklı baktı bence de önemli olan gelecek kısmı işte o konuda daha önceki baktıranların deneyimine ihtiyacım war

Deneyimini paylaştıın için çok saol cnm.. Minik ne dersin şu mercan olayı için? Elimde tuz varken tuzlasak da mı yesek tuzlamasak da mı yesek ay karar veremediiimm Önceki baktıran arkadaşlardan yorum gelsin de ona göre karar verirük..

tabi ki hayır. 100 tl az para değil. kotanı doldurmadın mı sence?
ne konuştuk dün . üstüne biraz daha ekleyip nereye gidicektik ?
durumun falcılık değil ki artık.
yapman gereken önüne bakmak ve yaşamaya devam etmek.
fal neyi değiştirecek ?
belirsizlik yok kuzum artık. gerçekler var , acıtsada gerçekler.
yapmamız gereken yorulan ruhunu tamir etmek.
bunun içinde napıcamızı biliyosun.

evet haklısın..elmıra cok tatlı ve ıyı nıyetlı bırı fakat belkı de frekanslarımız tutmadıgı ıcın boyle olmustur..nıhalle tutsun ama tutsun :86:

Rica etsem elmira nin telefonunu banada gonderebilir misiniz

Arkadaşlar çok fazla soru var bu şekilde ama sayfa sayfa okudukça daha çok kafam karıştı..Ne kadar eskiye dönmeliyim onu da bilemedim filan derken çok çekinerekten ve yardımcı olacağınızı umaraktan bir şey sormak istiyorum.

Bu aralar çok karışık bir durum içindeyim.Arkamdan dönen dolaplar var farkındayım..Bana geçmişi ve şu anıda iyi bilen (gelecekte tahminleri tutatrsa süper olur tabi:) ) biri lazım fal için..Öyle birkaç tane baktırmak yerine 1 tane olsun tam olsun diyorum..

Elmira ve Mercan sanırım bu noktada herkesin bildiği isimler..Fal olayında frekans tutma olayınada inanıyorum aslında, herkese göre değişir yorumlar..Ama yinede bana tercih konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim ..

Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…