bugun djjavu yıgıte gittim resmen salladı hiç mı 1 tane tutturamaz insan?ben pazar gunu 2 kez elmiraya baktırdım ılkını tel den bak mıştı butun dedıklerı çıktığı için pazar randevu alıp evıne gıttm ama supersıcak kanlı ve durust hastalığmı atlattığmı soyleyınce ınanılmaz mutlu oldu bana 3 gun içinde mujdelı haber gozokyor demişti çıktı .
pazar gunu de geçmişimle ılgılı şok edıcı şyler soyledı ve 2 ay içinde karşıma belediğim prensi gorursun dedi.
kızlar ben gerçekten hakkımı helaledıyorum elmiraya çünkü baktırdığım falcılar içinde 1favorım elmira 2 favorım de mariya kı oda malesef amerıkaya gıttı.
fal baktırmak ne kadan banel bişi yahu:82::86::86::86:
Dip Not: Sabah merdivenlerden uçtum, elimle engellemesem beli kırmıştım. kesin nazar var.
Elmiraya bi kurşun döktürem bu h.sonu. c.tesi müsaittir inşallah
çok geçmiş olsun... böyle düşmekten manyak gibi korkarım hep...
bu arada bana elmiranın tel.ini gönderebilir misin minikdepresifciğim? Teşekkürler şimdiden...
çok geçmiş olsun... böyle düşmekten manyak gibi korkarım hep...
bu arada bana elmiranın tel.ini gönderebilir misin minikdepresifciğim? Teşekkürler şimdiden...
sağol canım , ucuz yırttım. ya da ben yırttığımı düşünüyorum elim ve belim fena sızlıyor.
telefonuda yolladım bu arada
c.tesi elmira müsaitmiş. hem bi fakira sadaka verim, hemde kurşun döktirim.
gözü olanında gözü çıksın inşallah
Fal baktırmadan dayanabilecek misin ki
bende dün bir arkadaşımla gittim nihale..birazcık soğuk bi bayanmış..ama kısa ve öz baktı gerçekten..tipini tarif edince bende şaşırdım, acaba benden önce o mu gelip fal baktırdı diye:)) bana da kısa bi zaman verdi, beklentiye girmek istemiyorum cunku ben aylardır ayrıyım fakat işimle alakalı da öyle bir ay söylediki,, o ay farklı biryer için başvuracağım ay..yani olabılıtesı yuksek birşey soyledı şaşırmam doğal..bakalım umudum var
sağol canım , ucuz yırttım. ya da ben yırttığımı düşünüyorum elim ve belim fena sızlıyor.
telefonuda yolladım bu arada
c.tesi elmira müsaitmiş. hem bi fakira sadaka verim, hemde kurşun döktirim.
gözü olanında gözü çıksın inşallah
ben mercan sayhana baktırdım.....
nasıl ya tututo muuuu??????????????
baktıran arkadaşlardan cewap beklıomm
Sana tuttu mu cnm yaa?? Ben de miniin dedii gibi elimde tuzla koşuom falcı falcıNapiim merak işte.. Zaten insanın başına ne gelse ya meraktan ya da sormaktan (!) gelirmiş Nese susiim yoksa edep kurallarına uymadıım için ban'licaklar beni...
durumu bilio yanii
mantıklı baktı bence de önemli olan gelecek kısmı işte o konuda daha önceki baktıranların deneyimine ihtiyacım war
Deneyimini paylaştıın için çok saol cnm.. Minik ne dersin şu mercan olayı için? Elimde tuz varken tuzlasak da mı yesek tuzlamasak da mı yesek ay karar veremediiimmÖnceki baktıran arkadaşlardan yorum gelsin de ona göre karar verirük..
dışarıdan öyle görünebilir ama elmira kakara kikiri bi bayandıda noldu hiç bilemedi. soğuk olsun tuttursun, ahbap olmayacağız sonuçta. olabilitesi hep yüksektir nihalin, tecrübeyle sabit, umudunu kaybetme yeter
slea bana elmira'nın telefonunu gönderebilir misin?
suan elmiranın falından cıkmıs bulunmaktayım.. benle yasamıs gibi anı ve gecmişi muazzam bildi suanki kız olayıda doruymus onuda bildi ama esas itin kare ası benmişim lutfetmiş it onuda söledi... 3 ay daha kızlaymıs sora turn back gelmezse ben elmira diilim dedi telefonda bu performans pesss dedirtti bana benle yasasa bu kdr olur nese daha fal mal yok bu beni acaip tatmin etti olumsuz konustugum oluo kötüde olsa sölerim dedi ve kız var dedi mesela bakalım... yasayıp görücez tabi he 2 ay sakın arama onurunu kırar suan kıza odaklı sen aklındasın ama dünyalarınız suan farklı dedi doru ayrı sehirlerdeyiz burdan elmirayı alkıslıorum kimse bu kdr seyi bilememiştir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?