valla benim ilk denemem olcak :)farklı cannım benim :)
oncelikle geşçmiş olsun.
ya ben hıç kurşun dokturmedimelmiraya daha once hıç dokturen var mı?1 de sadece nazar için mı kurşun dokulur?????:18:
yardımcı olursanız memnun olurum.
ben nazar için döktürücem :)
git veya gitme diyemem ama benim şahsi fikrim gidilesi bi insan :)Minikdepresifim çok teşekkür ederim çok sagol... Elmira nin adini burada çok duydum ve o yüzden gidip denemek istiyorum.. Bugune kadar adı buradada gecen bir çok kisiye gittim ama ben öyle çok kolay kolay begenen biri değilim... Bu forumu ilk sayfalardan beri takip ediyorum sende ilk sayfalardan beri yorumlarda bulunuyorsun Anladığım kadarıyla seninde bir çok deneyimin olmuş o yüzden sana sormak istiyorum sence elmira nasil?
bazı negatifler 5 para etmez desede bende oldukca basarılıydı.
benim çok fazla deneyimim yuok aslında 1,5 ay kudurdum :)elimde tuz koşturdum durdum. sonra duruldum.
elanit favorimde maalesef yok artık
sonrası elmira
cafe falcısı dersen olgu-angels burcu-kadınlar kahvesi meryem derim.
6.hissim yuzunden burda yazılan bi çok isme gitmedim ben.
75 tl güzel bi rakam iyi düşün öle git derim :) sonra deli minik senin yüzünden gittim deme.
ve ve ve mümkünsede sonrasında 1 ay fala gitme75 tl aylık fal bütçen olsun
öpim migünaydın kızlaarr.. Bu mesaj da 100. oluyor, artık özel msg atabilicem :) bu arada hayırlı olsun narin..
minikciimmmmmmmmm
şebnem hakkında sen ne düşünuosunnnn
ben gitmedim kuzum ama gidip begenmeyen tanıdıklarım var.
bilemicem :)
farklı cannım benim :)
teşekkürler fıstık
mermaid telefonu gönderdim
narin hayırlı olsun :)
Teşekkür ederimm darısı başınısaaa inş.. umdunuzu kaybetmeyin :)) fal deneyimlerimi sorabilirisniz 30dan fazla kişiye gttiğim için artık tecrübeli oldum bende haha
benden öncekiler de öyle çıktılar, heyecanlııı:) yani çok saçma diyemem tabii ama öncekilerin şaşkınlığına bakınca beklentim yüksek oldu. normal, yok zaten öyle biri herkese her şeyi bilecek. baksana arıyoruz hala şekerim.
neyse aralık'ta yok inşallah. zaten gece çok tuhaf bir rüya gördüm. deli gibi ağlıyordum, uyku sersemi elimi gözüme attım yaş akıyordu gözümden. iyice kafayı bozmadan bırakayım peşini bu işlerin birazcık.
,Ben bu gün Mercan sayhana baktirdim ,cok iyi bakti ! Bir kac ay önce de baktirmistim ayni seyleri söyledi ,birde , bu bir kac ayin icinde yeni olaylar olmustu hepsini bildi ! O konustu ben dinledim, Fal bitdikten sonra sorular sordum. Bir saat falan konustuk param bosa gitmedi diye bilirim ben cok memnun kaldim!
Selam katre82,
Buraya özellikle Bursalı Medyum Mazlum'u bulmak için üye oldum öncelikle. Son 2 yıla kadar üç dört ayda bir İstanbul'a geldiğinde kendisine fal baktırdım. Maalesef telefonu yoktu. Bir arkadaşımın çalıştığı iş yerine geliyordu, bize haber geliyordu, öyle gidiyordum. Şimdilerde Mazlum'u sayıklıyoruz. Benim söylediklerine güvendiğim ve inandığım tek falcıdır. Gerçekten isim verir, bana da verdi, şok olmuştum. Dedikleri çıkar. Kesin çıkar. Hatta şu an söylediklerini yaşıyorum. Söylediği ve beklediğim umutla beklediğim bir şey kaldı.
katre82 sende telefonu var mı, bir an ümitlendim Mazlum'un adını duyuınca. Tüm forumu okudum ve şunu söyleyebilirim ki Mazlum bir başka...
Şimdiden cevabın için teşekkürler...
farklı cannım benim :)
oncelikle geşçmiş olsun.
ya ben hıç kurşun dokturmedimelmiraya daha once hıç dokturen var mı?1 de sadece nazar için mı kurşun dokulur?????:18:
yardımcı olursanız memnun olurum.
Aynen ben de merak ediyorum. Elmira nasıl döküyor. Gülsüme döktüreniniz var mı ? Nasıl döküyor derken bazıları baştan savmaymış, böyle gerçekten ritüellere uyup mu döküyorlar? Ne kadar döküyorlar ?
valla benim ilk denemem olcak :)
ben nazar için döktürücem :)
git veya gitme diyemem ama benim şahsi fikrim gidilesi bi insan :)
bazı negatifler 5 para etmez desede bende oldukca basarılıydı.
benim çok fazla deneyimim yuok aslında 1,5 ay kudurdum :)elimde tuz koşturdum durdum. sonra duruldum.
elanit favorimde maalesef yok artık
sonrası elmira
cafe falcısı dersen olgu-angels burcu-kadınlar kahvesi meryem derim.
6.hissim yuzunden burda yazılan bi çok isme gitmedim ben.
75 tl güzel bi rakam iyi düşün öle git derim :) sonra deli minik senin yüzünden gittim deme.
ve ve ve mümkünsede sonrasında 1 ay fala gitme75 tl aylık fal bütçen olsun:6
öpim mi
ben gitmedim kuzum ama gidip begenmeyen tanıdıklarım var.
bilemicem :)
bilgilendirme için çok sağol canım..tavsiyene uyarak elmira yı en kısa zamanda deniycem... gidince düşüncelerimi tekrar buradan paylaşıp bildiririm... çok meraklı olduğum için ben çok falcı gezdim daha öncede dediğim gibi buradada adı geçen bir çok kişiye gittim ama o kadar kişi içinde gerçekten çok iyi diyebileceğim ve sürekli gittiğim sadece iki kişi var dediğim gibi çok gezdiğim için herkesi kolay kolay beğenmiyorum malesef bu konuda fazla seçiciyim... ama insan arada değişiklik istiyor... 75 tl gerçekten iyi bir rakam ama bir çok kişinin söylediğine göre buna değer ve hakediyor... ayrıca merak etme beğenmezsem senin yüzünden demem... :)) ama şu bir ay fal baktırmama olayı benim için biraz uzunca bir süre gibi... :18:
Teşekkür ederimm darısı başınısaaa inş.. umdunuzu kaybetmeyin :)) fal deneyimlerimi sorabilirisniz 30dan fazla kişiye gttiğim için artık tecrübeli oldum bende haha
fal frekans işi diye düşünenlerdenim ama yine de iyi falcı hiç bilemese bile en azından 1 tane tutturabilir diye düşünüyorum. geçen olguya gittim burda yazılanlardan etkilenip ama 1 tane bile dediği anlamlı değildi benim için
bir de iskambil hiç yanılmaz diye bir laf etti fal sırasında güldüm geçtim
şimdiye kadar belki 100 kadar fal baktırmışımdır bu kadar kötü bir tane bile bir şeyimi bilemeyeni görmemiştim
suan elmiranın falından cıkmıs bulunmaktayım.. benle yasamıs gibi anı ve gecmişi muazzam bildi suanki kız olayıda doruymus onuda bildi ama esas itin kare ası benmişim lutfetmiş it onuda söledi... 3 ay daha kızlaymıs sora turn back gelmezse ben elmira diilim dedi telefonda bu performans pesss dedirtti bana benle yasasa bu kdr olur nese daha fal mal yok bu beni acaip tatmin etti olumsuz konustugum oluo kötüde olsa sölerim dedi ve kız var dedi mesela bakalım... yasayıp görücez tabi he 2 ay sakın arama onurunu kırar suan kıza odaklı sen aklındasın ama dünyalarınız suan farklı dedi doru ayrı sehirlerdeyiz burdan elmirayı alkıslıorum kimse bu kdr seyi bilememiştir ....
elmira nın telefon numarasını özel mesajla gönderebilir misiniz arkadaşlarr
Canım özelden gönderdim ama google a medyum elmira yazınca numarası çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?