İstanbul'da Fal - Falcılar

Hulyacım sana özelden olgunun telini yolladım, yorumlarını paylaşırsan seviniriz :)

Tubili cnm ben mercana baktırmadım son anda direkten döndüm saolsun minik kurtardı minik forumda eski olduğu için bilir, zamanında mercanın kendisi veya bir yakını siteye girip kendi reklamını yapmış, bu da güven sarsıcı bişey.. madem o kadar iyi falcısın ne reklam yapıyosun.. zaten baktıranlar da aman aman çok matah bişi olduğunu söylememiş. Hep dön dolaş aynı şeyleri söylüyomuş ve zaten gelecekle alakalı pek konuşmuyomuş (bunu önceki yazılardan okumuştum)

Ama şu şebnemi vallaha ben de çok mrk ettim, iletişim bilgileri olan varsa yollayabilir mi, nerde ve kaça bakıyo? Biz hiç ağzımızı açmadan geçmişte yaşadıklarımızı biliyomu? Tamam zaten şebneme de gideyim son daha da gitmicem..

Selam katre82,
Buraya özellikle Bursalı Medyum Mazlum'u bulmak için üye oldum öncelikle. Son 2 yıla kadar üç dört ayda bir İstanbul'a geldiğinde kendisine fal baktırdım. Maalesef telefonu yoktu. Bir arkadaşımın çalıştığı iş yerine geliyordu, bize haber geliyordu, öyle gidiyordum. Şimdilerde Mazlum'u sayıklıyoruz. Benim söylediklerine güvendiğim ve inandığım tek falcıdır. Gerçekten isim verir, bana da verdi, şok olmuştum. Dedikleri çıkar. Kesin çıkar. Hatta şu an söylediklerini yaşıyorum. Söylediği ve beklediğim umutla beklediğim bir şey kaldı.
katre82 sende telefonu var mı, bir an ümitlendim Mazlum'un adını duyuınca. Tüm forumu okudum ve şunu söyleyebilirim ki Mazlum bir başka...
Şimdiden cevabın için teşekkürler...

,

ıyı de mercan sayhan sureklı aynı seyı soyluyor zaten. ama o sureklı dedıgı sey hıc olmuyor. ustelık forumu sureklı takıp edıyor. bosuna yazık etmeyın paranıza. elmıraya gelınce bır furya patladı gıttı ama anı bılmekten ote bıseyıne rastlamadım. pek guvenılır gelmıyor bana o ıkısı.

mazlumu ben de duydum yine böyle istanbula gelip belirli yerlerde bakıyormuş zaten bilen duyan toplandığı için evlere de kalabalık bir grup baktıracaksa gidiyormuş sanırım.kurşun da döküyormuş. ama iletişim bilgileri yok bende.baya öven olmuştu gerçekten dedikleri çıkıyor diye , iletişim bilgisini bulsak bile tek bir kişi için ist.e gelmeyeceğinden kkcı falcı kızlar olarak bizim toplanmamız gerekecektir

arkadaşlar slm bişi sorucam
bugün bi arkadaşım bahsetti mısırlı zeynep varmş beyoğlunda bi cafede bakıyomuş internetten araştırdım daha önce bizim forumdada bahsi geçmiş
sizin varmı bi bilginiz acaba paylaşırsanız sevinirm

Merhaba arkadaşlar

Epeydir bazı malum sebeplerden falcı falcı gezer oldum. Tesadüfen geçen gün arkadaşımın annesinin cok eskiden gittigi bir falcı buldum, sonra arkadasımın kendisi de gitmis. Bana söyleyince de tabi durur muyum hemen gitmek istedim. Teyze yaşlı tabi artık ama annesi söyledigi herşeyi yaşamış sırayla. Evinde bakıyor ve öyle para pulla da pek işi yok, anlayacağınız ne koyarsanız kenara onu kabul ediyor. Hatta arkadaşımın annesi giderken corap filan götürürmüs ona eskiden. Suya ve kahveye bakıyor, ben suya baktırdım. Degisik bir teyze, öyle yardımcıları filan oldugunu sanmıyorum, cafe falcıları gibi de isim filan vermiyor ama geçmişten de bahsetmiyor cok fazla, anı biliyor, daha önce hic bir falcının söylemedigi ayrıntıyı söyledi mesela bana. Gelecek icin de uzun vadeli bakmıyor, bana söyledigi seyler icin de öyle gün ay vermiyor, yakında diyor en cok. Arkadasımın mesela olma olasılıgı cok yüksek birseyini söyledi ki cumartesi bekliyor söyledigi seyin olmasını, ama bunu teyze bilmiyordu tabi ve böyle olacak dedi. Bana gelince de söylediklerinin olacagına nedense inanıyorum,çünkü degisik bir enerjisi var bakarken, içten söylüyor ne söylüyorsa, kısa da tutmuyor zaten falı. Ben sanırım ona bir de kahve falı baktıracağım bi ara, baktırırken de sorarım telefonunu isteyenlere verebilir miyim diye. Olur derse sizinle de paylaşırım, avcılar'da kendisi bu arada.

Teşekkür ederimm darısı başınısaaa inş.. umdunuzu kaybetmeyin :)) fal deneyimlerimi sorabilirisniz 30dan fazla kişiye gttiğim için artık tecrübeli oldum bende haha

hayırlı olsun... inşallah darısı bizim başımıza... fal deneyimlerimi sorabilirsiniz demişsin... o zaman soruyorum kimlere gittin ve kimlerin söyledikleri gerçekleşti??? hadi anlat bakalım deneyimlerini...

en iyi tecrübe kendi tecrüben oluyor netekim üzüldüm senin adına ama bu tecrüben bana elmira deneyimimi hatırlattı. 1tane bile tutturamaz mı, valla tutturamadıydı. olguyu mrk ediyodum ama öyle güçlü bi mrk değildi, zaten bilenleri bulmuşken, boşa para saçıp bi de üstüne bilemezse gereksiz hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum artık

Slm banada elmiranın numarasını mesjlar mısın lütfen. Umarım bende senin gibi memnun olurum:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…