Gönderdim canım.Giden olursa bizi de bilgilendirsin lütfen.
DestAn27 rica etsem banada sebnem hanimin bilgilerini yollarmsn?
teşekkür ederim:=)
peki bu şebnem hanım ne kadara bakıyor telde bakıyor mu
Emel abla dediğin cafe emeldeki mi cnm? Ben de ona gitmiştim de özellikle gelecek için söyledikleri çıktı mı sana?
şimdi okadar çokki nerden başlyım:))
Öncelikle dejavu neşe abla çok iyi yani 3 aydr 5 sefer gttysem hep istikrarla olacağını ve oan gelişen herşeyi ama herşeyi bilirdi ve ne dediysede olurdu
sonra stones gül ona bir kere gttm çıkarken hadi cnm dye çıkmıştım ama ne dediyse oldu geçmişide geleceğide bildii yani arada neşler olacağını sana şöyle davranıcak şu olcak bu olcak dedi oldu :))
emel cafe emele gttm güzel baktı oda olcak dedi ama daha iyileri var bnce..
dejavu ayşe kesinlkle kum falına baktrın kesinle diyorum çnkü gerçkten harika bakıyor 12 eylülden sonra bekle olacak kesin sana şöyle dycek byle dycek dedi valla hepsni duydum ondan...
violette bi tuğba var aman ha sakın gtmeyin boşa bilmiyorum ama ben kesnlkle beğenmedim
emel omuzdaşı beğenmeğenler vardı ama ben ona baktrdığımda şok edenler şeyler duymuştum yani bir insan geçmişi byle iyi mi anlatr herkesn atladığı şeyi şak dye bildi ve banada o eylül sonu demişt onunda dedklerin oldu bu çocuk seni takip edyo kmseyle görüşme demişti hakkten taakip ediyomuş:))
şuan aklıma gelen bunlar yaniş hafızma kazılanlar yoksa daha br sürü falcı vaaar:))
cafe emeldeki emel cnm.bide bişe sorucam ayşe hanıma kum falı baktırın diosun ya nasıl oda çıkıo mu gelecek? bide ne kadar? simdilik istanbuldayken yarına denerim belki ankarada okuorumda:))şimdi okadar çokki nerden başlyım:))
Öncelikle dejavu neşe abla çok iyi yani 3 aydr 5 sefer gttysem hep istikrarla olacağını ve oan gelişen herşeyi ama herşeyi bilirdi ve ne dediysede olurdu
sonra stones gül ona bir kere gttm çıkarken hadi cnm dye çıkmıştım ama ne dediyse oldu geçmişide geleceğide bildii yani arada neşler olacağını sana şöyle davranıcak şu olcak bu olcak dedi oldu :))
emel cafe emele gttm güzel baktı oda olcak dedi ama daha iyileri var bnce..
dejavu ayşe kesinlkle kum falına baktrın kesinle diyorum çnkü gerçkten harika bakıyor 12 eylülden sonra bekle olacak kesin sana şöyle dycek byle dycek dedi valla hepsni duydum ondan...
violette bi tuğba var aman ha sakın gtmeyin boşa bilmiyorum ama ben kesnlkle beğenmedim
emel omuzdaşı beğenmeğenler vardı ama ben ona baktrdığımda şok edenler şeyler duymuştum yani bir insan geçmişi byle iyi mi anlatr herkesn atladığı şeyi şak dye bildi ve banada o eylül sonu demişt onunda dedklerin oldu bu çocuk seni takip edyo kmseyle görüşme demişti hakkten taakip ediyomuş:))
şuan aklıma gelen bunlar yaniş hafızma kazılanlar yoksa daha br sürü falcı vaaar:))
Bu dejavu Ayşe hangi dejavuda bilgi verir misin?
cafe emeldeki emel cnm.bide bişe sorucam ayşe hanıma kum falı baktırın diosun ya nasıl oda çıkıo mu gelecek? bide ne kadar? simdilik istanbuldayken yarına denerim belki ankarada okuorumda:))
Bildiğim kadarıyla bakmıyor ama emin değilim çünkü ben yakın oturuyorum ona o yüzden hep gidip baktırdım hiç sormadım telefon olayını..ama siz bir sorun belkide bakar..100 tl ye bakıyor..ben gideli 6-7 ay odu sanırım değişmemiştir bu fiyat çünkü zaten oldukça yüksek..Dediğim gibi çok övmek istemiyorum biriniz gidip memnun kalmazsa üzülürüm..ama şunu söyleyebilirim ki ben 6 yıldır aralıklarla gidiyorum..ve bana söyleyipte tutturamadığı çok az şey vardır...şimdiki zaman ve geçmiş konusunda zaten genelde hepsi iyi ama şebnem abla gelecek noktasındada gerçekten iyidir..Ben ona gitmeden önce falcıların bir şekilde aklımızdan geçenleri okuduğunu ve ona göre yorum yaptığını düşünürdüm ama şebnem abla bence öyle değil bunu birçok kez kanıtladı bana..hiç aklımda olmayan hata bazen 3-4 sene sonra yaşadığım şeyler oldu onun söylediği...
neşe ve ayşe bakırköy hangi dejavu da bilgi verirmisin canım?? çok teşekkürler..
gönderdim canım
neşe hnm sahile inerken kilisenin arka sokağındaki dejavu da ayşe hnm da meydanda yeşilköy minibüs durağının oraki dejavu da...
mermaid84 çok teşekkürler canım..
rica ederim ne demek...bu arada randevu alıp gidersen senin için daha iyi olur sıra beklemek zorunda kalmazsın canım...
neşe ve ayşe bakırköy hangi dejavu da bilgi verirmisin canım?? çok teşekkürler..
Gönderdim canım
canım sen sanırım bakırköy civarındaki falcıların birçoğunu denemişsin... Bunlardan Laf cafe Çiğdem kaldı aklımda, sen gittin mi beğenir misin? Ben anadolu yakasında oturuyorum, o tarafa bi geçicem bu ara ama geçtiğime değsin istiyorum... En çok kimi önerebilirsin o taraftan?
övünülecek bir durum mu bilmiyorum ama evet bakırköy deki falcıların hemen hemen hepsini denemişimdir bilirim... :44: çiğdem ede gittim adı çok fazla geçiyor ama fazla büyütülüyor bence ben çiğdem e daha bu forumda adı geçmeden önce bir kaç defa gidip baktırmıştım ama hiç bir dediği çıkmadı zaten çok soru soruyor bakarken birde saatlerce bekliyorsun... bir çok falcı denemiş biri olarak bana sorarsan çiğdem için değmez... ama ille bu tarafta birine gidicem diyorsan benim sürekli gittiğim iki kişi var onları tavsiye edebilirim... bugüne kadar bana söyledikleri hep çıkmıştır hatta yok olmaz dediğim şeyler bile... birisi fincan cafe melis diğeri arzuhal cafe arzu... ama melis i denemeni kesinlikle tavsiye ederim çok gezdiğim için ben öyle kolay kolay herkesi beğenmem...bakırköy tarafında başka sormak istediğin olursa tecrübelerime dayanarak her zaman yardımcı olurum...
övünülecek bir durum mu bilmiyorum ama evet bakırköy deki falcıların hemen hemen hepsini denemişimdir bilirim... :44: çiğdem ede gittim adı çok fazla geçiyor ama fazla büyütülüyor bence ben çiğdem e daha bu forumda adı geçmeden önce bir kaç defa gidip baktırmıştım ama hiç bir dediği çıkmadı zaten çok soru soruyor bakarken birde saatlerce bekliyorsun... bir çok falcı denemiş biri olarak bana sorarsan çiğdem için değmez... ama ille bu tarafta birine gidicem diyorsan benim sürekli gittiğim iki kişi var onları tavsiye edebilirim... bugüne kadar bana söyledikleri hep çıkmıştır hatta yok olmaz dediğim şeyler bile... birisi fincan cafe melis diğeri arzuhal cafe arzu... ama melis i denemeni kesinlikle tavsiye ederim çok gezdiğim için ben öyle kolay kolay herkesi beğenmem...bakırköy tarafında başka sormak istediğin olursa tecrübelerime dayanarak her zaman yardımcı olurum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?