İstanbul'da Fal - Falcılar

valla bende baya bir tutturmuştu gelecekle ilgili söyledikleride tuttu ama bilemem tabi... arzu da bana göre çok iyidir... ayşe ye gittim ama ben beğenmedim... isim biliyor demişler ama sana harf soruyor sonra şu mu bu mu diye tahminde buluyor... neşe daha iyi bence canım...

neşeye karşı farklı duygular besliorum bende hiç kimse o akdar bilememişti hala şoktaım 2 kere flaan gittim ztn yine olmadı giderm ona saol bu arada canıımm

rica ederim canım benim... fincan cafe bakırköy de carousel in arka tarafındaki halk pazarının orada sahile doğru inerken... ücreti 20tl kahve ve tarot bir arada bakıyor... gidersen yorumlarını paylaşırsın burdan artık.. belki p.tesi bende orada olabilirim...

neşeye karşı farklı duygular besliorum bende hiç kimse o akdar bilememişti hala şoktaım 2 kere flaan gittim ztn yine olmadı giderm ona saol bu arada canıımm

Fincan cafe Melis mi, Dejavu Neşe mi? işte şimdi çelişkiler kraliçesi oldum gene... Olumsuz da olsa bana gerçekleri söyleyecek biri olsun istiyorum... Bu zamana kadar herkes hep iyi konuştu ama çıkan bişey yok... ((

rica ederim canım... neşe hnm a ben 2 sene önce falan gitmiştim bir kere o anda bilmişti sanırım gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı onu hatırlamıyorum şu anda ama o an memnun kalmıştım... sonra bir daha gitmedim... kafam karıştı şimdi acaba tekrar gitsem mi ne yapsam bilemedim bak... :44:

neşe hnm a ben 2 sene önce falan gitmiştim bir kere o anda bilmişti sanırım gelecekle ilgili söyledikleri çıktı mı onu hatırlamıyorum şu anda ama o an memnun kalmıştım... sonra bir daha gitmedim... benimde kafam karıştı şimdi acaba tekrar gitsem mi ne yapsam bilemedim bak... offf :44:

canım bana 2side barıscaksın demişti.melisin dedigi tarihlerde aradı beni ama barısmadık baska bşey için aramış yani..neşede internetten eklicek tekrar konşcaksınız sonra barısma var demişti gerçkten öyle oldu internetten ekledi neşenin dedigi tiarhlerde..sonra konştuk barısmadık henüz ama barsmaya dogru durumlarda var benim elimde yani.neşede öle demişti ztn..

AYIM
öncelikle mrb herkese kkbye yeni katıldım daha önceden beri takip ediyorum ama fırsatım olmamıstı . arkadaşllar kızımla ilgili sorun yaşıyorumm şebnem iyi bakıyor diyorsunuz fala bana özelden yazamıyorum yenı üyeyım rica etsem telefon numarasını bana da yollarmısınız

valla 100 de olsa vericem daha önce belgin kostaka gittim kadın bir sey bile bilemedi ben hayatımdaki en kötu faldı valla hic kimseye tavsiye etmiyorum forumda okudum gittim ve boşuna vakıt ve nakit kaybı ayrıca arzu ayna falına bakan onceleri güzel bakardı şimdi fıyasko
forumda arayanlar vardı bende eski müsterisıydim 2 yıldır hiç bişey bilemiyor

bostancı şebnem 100 lirayı kesinlikle hak eden bir falcı değil ayrıca bende bir çok şeyi bilememişti gitmek isteyenler iki kere düşünsün bence öyle sizi şaşırtacak hiç bir şey yok

bana göre tasulaya baktıramamakla çok bir şey kaybetmiş sayılmazsın, bana çoookk fos çıkmıştı, bir de çok bir şey bilmiş gibi zırt pırt çak deyip duruyordu kıl olmuştum

Arkadaşlar küçükyalı da elif adında bir bayan varmış yıldıznameye bakarmış ancak eşinden boşandıgı için nereye kayboldugu bilinmiyor, gruptan haberi olan varmıdır?

arkadaşlar yeni trendimiz imam bildigimiz imam değil adamın adı imam :) ben baktırmadım kestane şekerinle beraber gittik ama adam bildi. ben korkudan baktırmadım bu aralar ne iyi ne kötü hiç birşey bilmek istemiyorum bu yüzden ama adam isim verdi on beş lira bir gidin derim

Forumun klişeleşmiş lafını söylücem gene: Fal frekans işi herhalde... Bende hiç bir şey bilememişti İmam... Rezaletti, üstüne sende çok nazar var, 6. hissin çok iyi ondan esnetiyorsun beni dedi... Sürekli esnedi karşımda fln...

O cafede bi tek Roza'yı beğenmiştim... O da şahane değildi idare eder, gelecekle ilgili 1 şeyi tutturmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…