canıım ben melise gittim tarihleri tutmadı ama bazı şeyleri bildi hani.ama dedigi gbide gelişmedi olaylar sonuç dogru gibi oldu tek oda kesinleşmedi henüzarzuhal kafe arzu nasıl? bide dejavu ayşe nasıl kum baktırın demiş bi arkadas sordum onada ztn merak ettmde.bnm favorim neşe çünkü çok bildi böle garip yani
gönderdim canım sana belizare göndermişti bana
cnım benim çok teşekkür ederimAllaahhh dileklerini kabul etsin Bu arada olumsuz olayları da çekinmeden söylüyo dimi neşe?
valla bende baya bir tutturmuştu gelecekle ilgili söyledikleride tuttu ama bilemem tabi... arzu da bana göre çok iyidir... ayşe ye gittim ama ben beğenmedim... isim biliyor demişler ama sana harf soruyor sonra şu mu bu mu diye tahminde buluyor... neşe daha iyi bence canım...
Çok sağol canım melis'e gelebilirim o zaman ben yakın zamanda =) Gene krizim geldi anadolu yakasında da bırakmadım gidilecek gene kimseyi... Fincan cafe nerede? Bir de ne kadara bakıyor? Bu bilgileri de alırsam pazartesi bakırköy yolu gözükür bana...
neşeye karşı farklı duygular besliorum bendehiç kimse o akdar bilememişti hala şoktaım 2 kere flaan gittim ztn yine olmadı giderm ona saol bu arada canıımm
neşeye karşı farklı duygular besliorum bendehiç kimse o akdar bilememişti hala şoktaım 2 kere flaan gittim ztn yine olmadı giderm ona saol bu arada canıımm
Fincan cafe Melis mi, Dejavu Neşe mi? işte şimdi çelişkiler kraliçesi oldum gene... Olumsuz da olsa bana gerçekleri söyleyecek biri olsun istiyorum... Bu zamana kadar herkes hep iyi konuştu ama çıkan bişey yok...((
Fincan cafe Melis mi, Dejavu Neşe mi? işte şimdi çelişkiler kraliçesi oldum gene... Olumsuz da olsa bana gerçekleri söyleyecek biri olsun istiyorum... Bu zamana kadar herkes hep iyi konuştu ama çıkan bişey yok...((
Onları ben yazdım ama onlar cafe falcıları gibi herkesin bildiği kişiler değil, Anna gerçekten çok ünlü insanlara bakar 20 yılı akın süredir bazı çevrelerde çok bilinen bir isimdir ve müşterileri de genellikle çok uzun zamandır kendisine gider. Şebnem zaten özel yetenekleri olan bir insandır yani bilinen falcı tiplerinden farklıdır, Sebnem'in müşterileri de uzun yıllardır ona giderler.
Şebnem ablayı biliyorum..yaklaşık 6-7 senedir giderim ona sürekli..zaten uzun vadeli bakar 2 sene sonra gel der bazen ama nerde dayanıcam :)geçen sene taşındı ama yakın yine o taraflara..ve inanılmaz derecede her söylediğini birebir yaşadım şu ana kadar..beni çok şoka sokmuştur kendisi bud çıkmadı dediğim çok azdır :)Çokta severim onu ve annesini :) aslında şu an yaşadığım olaylarıda o bana söylemişti uyarmıştı beni dikkat etmezsen böyle olacak diye ..haklısın ya ben yine ona gidim heyecan aramıyim durduk yerde :) ne bilim değişik bir bakış açısı olsun demiştim:)
bugün tasulaya baktırmak için kapris kafeye gttim çok sıra vardı rozada izinliymiş bugün.imam diye bi adam vardı ona baktırdım anı ve geçmişi bildi.gelecekle ilgili söyledikleri tutarmı bilmiyorum.15 tlydi.ama çok kısa baktı.
bana göre tasulaya baktıramamakla çok bir şey kaybetmiş sayılmazsın, bana çoookk fos çıkmıştı, bir de çok bir şey bilmiş gibi zırt pırt çak deyip duruyordu kıl olmuştum
arkadaşlar yeni trendimiz imam bildigimiz imam değil adamın adı imam :) ben baktırmadım kestane şekerinle beraber gittik ama adam bildi. ben korkudan baktırmadım bu aralar ne iyi ne kötü hiç birşey bilmek istemiyorum bu yüzden ama adam isim verdi on beş lira bir gidin derim
Bi İmama gitmemiştik, ona da gidelim de bir eksiğimiz kalmasın :) Hangi cafe'de bakıyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?