Taksim Kapris cafe... =)
arkadaişlar size kafama takılan 1 soru??
:18::18::18::18::18::18:
burşrçlar mı bizi etkiliyor
yoksa ınsanlar mı burçları etkiliyor?
evet sonunda kafayı yedim hepinizi öptm...
neşe ve ayşe bakırköy hangi dejavu da bilgi verirmisin canım?? çok teşekkürler..
cafe emeldeki emel cnm.bide bişe sorucam ayşe hanıma kum falı baktırın diosun ya nasıl oda çıkıo mu gelecek? bide ne kadar? simdilik istanbuldayken yarına denerim belki ankarada okuorumda:))
Nazli Eraslan diye bir bayana gittim. Harbiye de ofisi var.
Kadin tam anlamiyla rezalet. Kafamin icine etti diyebilirim.
Berbat bir kadin. Uzak durun.
200 milyonumu aldi ve kafamin icine etti.
bostancı şebnem 100 lirayı kesinlikle hak eden bir falcı değil ayrıca bende bir çok şeyi bilememişti gitmek isteyenler iki kere düşünsün bence öyle sizi şaşırtacak hiç bir şey yok
o kadın flash tv de rüya yorumu yapmıyormuydu
cnım benim çok teşekkür ederimAllaahhh dileklerini kabul etsin Bu arada olumsuz olayları da çekinmeden söylüyo dimi neşe?
Evet cnm emel cafedeki emel beğendim bende onu yani tutryo bakalım beklyrm dediğim gibi gelişmeler olyo hala.. dejavu ayşeyide tavsiye ediyorum bakırköy tren istasyonun arkası yeşilköy minibüslerinin orda ya resimini istyo kumu döndürerek bakıyo çok ama çok şaşrımıştm karakterni olanları tek tek söylemişti bana şok olmuştum yani dene derim 20 tl:))
tamam canım çok teşekkür ederm ama ankaraya gidicem yarın ancak bayramda gelirim geldiimde gitmeyi düşünüom ayşe hanıma:))
dejavu da duygu varmış meşhurmuş bi ara şimdi nerede haberi olan var mı? ya da yeşilköy minibüslerinin oradaki dejavuda önereceğiniz kim var arkadaşlar? yiğit iyi mi? ya da bakırköydeki yerlerde şiddetle tavsiye ettiğiniz kim var bildiğiniz?? yarın gidicem de..
kızlar size çıkan fal haberini vermek istedim.
Elmiranın söylediği birşey tam da söylediği gibi gerçekleşti. Benim açımdan olumsuz birşeydi (işlerimle alakalı) ama dediğim gibi tam da söylediği gibi aynen oldu.
imama bak imama :):):)
kızlar size çıkan fal haberini vermek istedim.
Elmiranın söylediği birşey tam da söylediği gibi gerçekleşti. Benim açımdan olumsuz birşeydi (işlerimle alakalı) ama dediğim gibi tam da söylediği gibi aynen oldu.
umarım bana söyledikleri çıkmaz
tamam canım çok teşekkür ederm ama ankaraya gidicem yarın ancak bayramda gelirim geldiimde gitmeyi düşünüom ayşe hanıma:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?