İstanbul'da Fal - Falcılar

arkadaişlar size kafama takılan 1 soru??
:18::18::18::18::18::18:
burşrçlar mı bizi etkiliyor
yoksa ınsanlar mı burçları etkiliyor?

evet sonunda kafayı yedim hepinizi öptm...

arkadaişlar size kafama takılan 1 soru??
:18::18::18::18::18::18:
burşrçlar mı bizi etkiliyor
yoksa ınsanlar mı burçları etkiliyor?

evet sonunda kafayı yedim hepinizi öptm...

Nazli Eraslan diye bir bayana gittim. Harbiye de ofisi var.

Kadin tam anlamiyla rezalet. Kafamin icine etti diyebilirim.

Berbat bir kadin. Uzak durun.

200 milyonumu aldi ve kafamin icine etti.

cafe emeldeki emel cnm.bide bişe sorucam ayşe hanıma kum falı baktırın diosun ya nasıl oda çıkıo mu gelecek? bide ne kadar? simdilik istanbuldayken yarına denerim belki ankarada okuorumda:))

Evet cnm emel cafedeki emel beğendim bende onu yani tutryo bakalım beklyrm dediğim gibi gelişmeler olyo hala.. dejavu ayşeyide tavsiye ediyorum bakırköy tren istasyonun arkası yeşilköy minibüslerinin orda ya resimini istyo kumu döndürerek bakıyo çok ama çok şaşrımıştm karakterni olanları tek tek söylemişti bana şok olmuştum yani dene derim 20 tl:))

bostancı şebnem 100 lirayı kesinlikle hak eden bir falcı değil ayrıca bende bir çok şeyi bilememişti gitmek isteyenler iki kere düşünsün bence öyle sizi şaşırtacak hiç bir şey yok

Merhaba,

Ben dün gittim şebneme arkadaşlar.Handekukunın da dediği gibi 100 lira çok fazla.Tarzı çok farklı.Fal baktırma amacınıza göre değişir beğenip beğenmeyeceğiniz.Sanırım bazı sahneler görüyor kendisi ama ya insanları birbirine karıştırıyor ya da çok kopuk kopuk kalıyor anlattıkları.Ben kendi adıma içinde şu harf olan biri,şu burçtan olan biri gibi fallardan hoşlanmıyorum.Şu an ki durumumu bildi mi bildi evet.Ama gelecekle ilgili söylediği bazı şeyler çok tutarsız.İlerde kaç çocuğunuz olacağını falan öğrenmek için gidiyorsanız gidin derim sadece.Elmira kesinlikle daha iyi.

kızlar size çıkan fal haberini vermek istedim.

Elmiranın söylediği birşey tam da söylediği gibi gerçekleşti. Benim açımdan olumsuz birşeydi (işlerimle alakalı) ama dediğim gibi tam da söylediği gibi aynen oldu.

tamam canım çok teşekkür ederm ama ankaraya gidicem yarın ancak bayramda gelirim geldiimde gitmeyi düşünüom ayşe hanıma:))

tamam canım çok teşekkür ederm ama ankaraya gidicem yarın ancak bayramda gelirim geldiimde gitmeyi düşünüom ayşe hanıma:))

dejavu da duygu varmış meşhurmuş bi ara şimdi nerede haberi olan var mı? ya da yeşilköy minibüslerinin oradaki dejavuda önereceğiniz kim var arkadaşlar? yiğit iyi mi? ya da bakırköydeki yerlerde şiddetle tavsiye ettiğiniz kim var bildiğiniz?? yarın gidicem de..

Valla canım Duygu kendi kafesini açmış Duygum cafe diye yine bakırköyde ama tam nerede bilmiyorum. Hiç bir dediği çıkmadı tek numarası ismin de şu harf var mı bu harf var mı diye diye alfabeyi sıralayarak isim bulması. Onun dışında benim için ve yanımda ki iki arkadaşım için tam bir fiyaskoydu.

Dejavu Yiğit çok kısa bakıyor 3 -4 dk. bana birkaç isabetli isim söyledi onun dışında pek fazla birşey söylemedi. Burdan KK'den destan27 ile gitmiştik. ona isimleride tutturamadı.parana yazık değmez burda da yiğitten memnun kalmayan kızların yorumlarını okudum.

Dejavu neşe içinde pek iyi şeyler söyleyemicem. O da biten ilişkim için devam ediyormuş gibi bahsetti ben ayrıldık deyince toparladı.

Bir arkadaşımdan Enfal'in iyi olduğunu duydum ama kendim gitmedim. Birde Laf cafenin iyi olduğunu duydum yine kendim gidip tecrübe etmedim.

Gerçi fal birazda elektrik işi bana bakamayan sana bakabilir. Mesela buradan narin diye bir arkadaşın yorumunu okudum o da Neşe'den çok memnun kalmış. Ben kendi açımdan değerlendirmelerimi yazdım yinede karar sana ait

ben de elmiranın sölediklerini yazdığım kağıdı buldumm
bana 5 haftalık bir ayrılık yaşıcaksınız demiş..
şimdi gördüm hesapladım 1 ekime denk gelıoo yani yarın sanmıorum ama çıkacağını yazarım..
çünkü daha önce o tatile gitcek sen ne yapıo ne edıo diceksin dedi ben tatile gittim o solemiştir bunları muhtemelen.....

Taksimde beyoğlunda mangonun karşı sokağında imam adnan sokak var oradan giriosunuz sağ kolda birinci katta inci cafe var orada gül adlı birine fal baktırdım.Valla fincanın içine bakmadan kapalı halde her şeyi saydı tipe varana kadar telefon numarasına kadar bildi ama size dimem ki geleceği bildi çünkü dediği şeilerin çıkmasına çok var inşallah dedikleri çıkar ben memnun kaldım çok uzun bakmıyor ama olan durumu gayet ii açıklıyor ama dediğim gibi falın çıkmasına çok var uzunca bi müddeti kapsıyor dedikleri ben memnun kaldım tavsiye ederim 20 lira malesef kredi kartı geçmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…