uzun zamandır forumdan uzaktayım, istanbuda o kadar falcı ya gittim ama cogunun söyledigi cıkmadı. Gecenlerde bakırköy de ece adında bir kıza gittim, iş problemlerim ve erkek arkadaşımla ilgili bunalımdaydım. Erkek arkadasımla aramızın bır sure daha duelmeyecegini soyledi hatta ne zaman düzelecegine dair tarih bile verdi. İş konusundada söyldiklerinin büyük bir kısmı tuttu. Açıkcası yuzde 80 cok iyi diyebilirim.gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
uzun zamandır forumdan uzaktayım, istanbuda o kadar falcı ya gittim ama cogunun söyledigi cıkmadı. Gecenlerde bakırköy de ece adında bir kıza gittim, iş problemlerim ve erkek arkadaşımla ilgili bunalımdaydım. Erkek arkadasımla aramızın bır sure daha duelmeyecegini soyledi hatta ne zaman düzelecegine dair tarih bile verdi. İş konusundada söyldiklerinin büyük bir kısmı tuttu. Açıkcası yuzde 80 cok iyi diyebilirim.gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
evet yaklasık 5 aydır girmiyorumuzun zamandır forumdan uzak mısın? ama bu ilk mesajın değil mi? ben bu forumda yeniyim. teknik şeylerinden pek anlayamıyo olabilirm tabi
evet yaklasık 5 aydır girmiyorum
elmiranın bana da söyledikleri çıkmasın yaahacımız hocamız tamdı bi imamımız eksikti ama imanımız tam Allaha şükür :)) kıs çok ösledim sisi yaa hadi bu h.sonu yine buluşalm :)
kızlar ben bugün kadınlar kahvesine peline gittim..hala şoktayım..100de 100 tutturdu...daha önce meryeme 2 defa baktırmıştım hiç memnun kalmamıştım..pelin 12den vurdu...gelecekle ilgili tarihler verdi...şimdi sabırla o tarihleri beklicem...ayy mutlu ayrıldım kızlar...
Bildiğim kadarıyla kadınlar kahvesi randevuyle çalışmıyor... Meryem'e baktırmıştım daha önce randevu fln almadan...
Bildiğim kadarıyla kadınlar kahvesi randevuyle çalışmıyor... Meryem'e baktırmıştım daha önce randevu fln almadan...
bu forumda bahsedilmiş olan bütün falcılara gittim sayılır bugün son denememi cingene cafedeki türkan hanıma yaptım.. nese gelelim sadete ben ask için gitmedim hayatımda daha önemli ve hayati konular var ve ne zaman fal baktırsam tanıdık falcılarım hep aska getirio die tanımadıgım birine baktırdım.. yine ve yine esas ite bana döneceğine vs vs geldi konu... bu zamana kadar bakan falcılardan sembol toprak,nesim,levent bide mercan asla dönmez dedi. dönecek diyenler burdan mısıra yol olur elanit elmira nihal tasula roza meryem emre tubilinın sölediği tekirdağlı hanım taksimdeki herkez sevgisi yeteri aklınıza kim geliosa daha neler neler kimler kimler...yani anlıycanız bu fal olayı sadece terapi oda ii bişey duyarsanız..he bunların içinde best of yaparsam elmira elanit gerisi yalan derim...
elanite baktırmayı gerçekten çok isterdim.herkesin iyi olduğu konusunda birleştiği tek kişi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?