bu forumda bahsedilmiş olan bütün falcılara gittim sayılır bugün son denememi cingene cafedeki türkan hanıma yaptım.. nese gelelim sadete ben ask için gitmedim hayatımda daha önemli ve hayati konular var ve ne zaman fal baktırsam tanıdık falcılarım hep aska getirio die tanımadıgım birine baktırdım.. yine ve yine esas ite bana döneceğine vs vs geldi konu... bu zamana kadar bakan falcılardan sembol toprak,nesim,levent bide mercan asla dönmez dedi. dönecek diyenler burdan mısıra yol olur elanit elmira nihal tasula roza meryem emre tubilinın sölediği tekirdağlı hanım taksimdeki herkez sevgisi yeteri aklınıza kim geliosa daha neler neler kimler kimler...yani anlıycanız bu fal olayı sadece terapi oda ii bişey duyarsanız..he bunların içinde best of yaparsam elmira elanit gerisi yalan derim...
canım bende bugune kadar çok falcı denedim... arasında bilenlerde vardı bilemeyenlerde... burada adı geçtiği için elmira yı denemek istiyorum.. senin için iyilerin arasında sanırım... elmira nasıl sence biliyor mu... sana söyledikleri doğru muydu ve söyledikleri gerçekleşti mi... bilgi verirsen sevinirim... :18:
anı gecmişi bilio gelecek için söledikleri cıktıda diyemem cıkmadıda bekliorum henüz gercekleşen bişey yok zamana takılmıorum... ama dediğim gibi gayb bu cıkmaya bilir cok beklenti içine girmemeli...
nasıl baktı meryem?memnun kaldın mı?
Meryem şuanda esas oğlanın oturduğu yeri fln bilmişti, kişilik analizi iyiydi... Ama gelecek dersen fos.... Baharda gitmiştim baya zaman geçti dedikleri olmadı... Zaten ben şu forumda bahsedilen 17 falcıya fln gittim, bazılarına 2şer 3 er kez gittim...
Hepsi de fos... Sanırım falı terapi gibi görmek lazım, terapi olarak görüyorsak da olumlu konuşacak ve bi dünya paramızı almayacak kişileri tercih etmeliyiz...
Ama bu ara yeni denemeler yapıcam gene Kadınlar kahvesi Pelin veya Dejavu Neşe var aklımda...
elmiraya baktırdınmı o sende ne durumda?
bu forumda bahsedilmiş olan bütün falcılara gittim sayılır bugün son denememi cingene cafedeki türkan hanıma yaptım.. nese gelelim sadete ben ask için gitmedim hayatımda daha önemli ve hayati konular var ve ne zaman fal baktırsam tanıdık falcılarım hep aska getirio die tanımadıgım birine baktırdım.. yine ve yine esas ite bana döneceğine vs vs geldi konu... bu zamana kadar bakan falcılardan sembol toprak,nesim,levent bide mercan asla dönmez dedi. dönecek diyenler burdan mısıra yol olur elanit elmira nihal tasula roza meryem emre tubilinın sölediği tekirdağlı hanım taksimdeki herkez sevgisi yeteri aklınıza kim geliosa daha neler neler kimler kimler...yani anlıycanız bu fal olayı sadece terapi oda ii bişey duyarsanız..he bunların içinde best of yaparsam elmira elanit gerisi yalan derim...
randevu falan almak gerekiyor mu ?
hayır cnm gerekmiyor..pelin öqlen 1 den sonra orada...dilek daha önce geliyor...ben hala pelinin dediklerinin şokundayım..
bir dahaki hafta dileqe gidicem...meryemi kesinlike tavsiye etmiyorum..ama pelin 4/4lük...söylediqi herşey a dan z ye doqruydu...gelecekle ilgili dedikleri tutucakmı bekleyip görücem...şunu söyleyebilirim kesinlikle atmıyor...yüzde yüz herşeyi bildi..harfiyen...2 arkadaş gittik dün..arkadaşımada hayatında olup biten herşeyi söyledi..ben böyle fala bakan birini hiç görmedim...
sakın oturup çıkıcağı günü bekleme falın yoksa çok büyük hayal kırıklığı yaşarsın.
unut baktırdığın falı, çıkarsa cümbüş edersin :)
meryemle ilgili dipnot: isterse süper bakıyor meryem :) tecrübeyle sabit. ama genelde sallıyor.
miniğim ne zaman kahve içicez:)
valla kuzum 14:30 da iş görüşmem var leventte olcağında değil ya dostlar alışverişte görsün.
gidip bi görüşcem. sonrasında özgürüm.
hatta makarasına fal bile baktırabilirim 15 tl den fazla vermem :)
işteyim bend.15 tl verdim bende imama geçenlerde:) araşalım cmtakşamı belki pazar buluşuruz.en kısa zmnda ısmarlamak isterim:) öpüyorum çok muahh
bu imam neye bakıyor acaba 2010 temmuz başı gibi bi arkadaş baktırmış banada baktırmış soylediklerini yaşadim ama ismini vermiyo ve konusmuyoruz onunla artık bi gün kadiköy kazan ben kepçe ara ara bulamadım kahveyi açıp yüzüne bakarak soylüyo demişti önünde bi kağıt var bi seyler karalıyormus bakarken kim bu adam bilen varmı acaba acil iyi bi falcı bulmam lazım lutfenn bilen varsa yazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?