İstanbul'da Fal - Falcılar

canım bende bugune kadar çok falcı denedim... arasında bilenlerde vardı bilemeyenlerde... burada adı geçtiği için elmira yı denemek istiyorum.. senin için iyilerin arasında sanırım... elmira nasıl sence biliyor mu... sana söyledikleri doğru muydu ve söyledikleri gerçekleşti mi... bilgi verirsen sevinirim... :18:

anı gecmişi bilio gelecek için söledikleri cıktıda diyemem cıkmadıda bekliorum henüz gercekleşen bişey yok zamana takılmıorum... ama dediğim gibi gayb bu cıkmaya bilir cok beklenti içine girmemeli...

nasıl baktı meryem?memnun kaldın mı?

Meryem şuanda esas oğlanın oturduğu yeri fln bilmişti, kişilik analizi iyiydi... Ama gelecek dersen fos.... Baharda gitmiştim baya zaman geçti dedikleri olmadı... Zaten ben şu forumda bahsedilen 17 falcıya fln gittim, bazılarına 2şer 3 er kez gittim...
Hepsi de fos... Sanırım falı terapi gibi görmek lazım, terapi olarak görüyorsak da olumlu konuşacak ve bi dünya paramızı almayacak kişileri tercih etmeliyiz...
Ama bu ara yeni denemeler yapıcam gene Kadınlar kahvesi Pelin veya Dejavu Neşe var aklımda...

elmiraya baktırdınmı o sende ne durumda?

elmiraya baktırdınmı o sende ne durumda?

Baktırmadım, baktırmayı da düşünmedim... Ben gerçekten burda bahsedilmeyen de falcıları denedim, burda çok iyi denenlerden de çok denedim... Ve gerçekten boş bişey kızlar... 1,5 yıldır deli gibi fal baktırdım... Her ay en az 1 fal baktırdım... Sonuç mu? Çıkan adam gibi hiç bir şey olmadı...
Belki bende bir şey var, beni okuyamıyorlar belki... Ben geleceği geçtim, geçmiş ve şuanda bile bende çok başarılı olan insan çok çok az oldu...

Son düzenleme:

bende bugüne kadar çok baktırdım ama hepsi yalan....
olumlu konuşanın dedikleride olmadı bende , olumsuz konuşanların da olmadı bende...
yanlış anlamazsan onun için falları bekleme derim ...
nasıl iyi bakıyorlar geçmişi ve anı çok iyi biliyorlar nasıl yapıyorlar bilmiyorum ama bir çok insan bunun tekniğini öğrenerek fal bakıyor....
gece yastığını nasıl başını koyuyorlar bunu da anlamış değilim ....
birçok insanın umutlarıyla oynuyorlar
arada işte dedikleri çıkan oluyor 10 kişiden 2 kişiye tutuyor o da
bana çıkan şeyler arada önemsiz konular çıktı o kadar ... eminim bu forumda fal baktıran 100 kişiden 5 kişinin falı çıkmıştır
o da bir falı çıksa bir sonraki çıkmamıştır...
bir süre baktırmamayı düşünüyorum
belki hayat bana daha süpriz şeyler getirecek

Son düzenleme:
Kadıköy rıhtımdan yukarı doğru çıktığınızda kafeler sokağı var. kadıköy şifa hastanesnin hemen çaprazında ahşaptan bi 3-4 katlı kafe var. oraya gitmenizi öneririm. adamın ismini unuttum fakat öyle böyleee değill herseyiii biliyoo ve geleceğide söylüyoo. bana dediklerinin hepsiiiiiii çıktıı harikaaa . tarot falıda baktırıyo fakat ben tarota baktırmadım. öneririm

randevu falan almak gerekiyor mu ?

hayır cnm gerekmiyor..pelin öqlen 1 den sonra orada...dilek daha önce geliyor...ben hala pelinin dediklerinin şokundayım..
bir dahaki hafta dileqe gidicem...meryemi kesinlike tavsiye etmiyorum..ama pelin 4/4lük...söylediqi herşey a dan z ye doqruydu...gelecekle ilgili dedikleri tutucakmı bekleyip görücem...şunu söyleyebilirim kesinlikle atmıyor...yüzde yüz herşeyi bildi..harfiyen...2 arkadaş gittik dün..arkadaşımada hayatında olup biten herşeyi söyledi..ben böyle fala bakan birini hiç görmedim...

sakın oturup çıkıcağı günü bekleme falın yoksa çok büyük hayal kırıklığı yaşarsın.
unut baktırdığın falı, çıkarsa cümbüş edersin :)

meryemle ilgili dipnot: isterse süper bakıyor meryem :) tecrübeyle sabit. ama genelde sallıyor.

işteyim bend.15 tl verdim bende imama geçenlerde:) araşalım cmt akşamı belki pazar buluşuruz.en kısa zmnda ısmarlamak isterim:) öpüyorum çok muahh

Son düzenleme:
kızlar bende son 2 haftada 3 falcıya gittim hepsi geçmişimi ve mevcut durumumu çok iyi bildiler, şimdi kadıköy nostradamus cafedeki zeynebe gitmeyi düşünüyorum bundan seneler evvel gitmiştim söyledikleri çıkmıştı hala oradamı çalışıyor bileniniz var mı?

işteyim bend.15 tl verdim bende imama geçenlerde:) araşalım cmtakşamı belki pazar buluşuruz.en kısa zmnda ısmarlamak isterim:) öpüyorum çok muahh

bu imam neye bakıyor acaba 2010 temmuz başı gibi bi arkadaş baktırmış banada baktırmış soylediklerini yaşadim ama ismini vermiyo ve konusmuyoruz onunla artık bi gün kadiköy kazan ben kepçe ara ara bulamadım kahveyi açıp yüzüne bakarak soylüyo demişti önünde bi kağıt var bi seyler karalıyormus bakarken kim bu adam bilen varmı acaba acil iyi bi falcı bulmam lazım lutfenn bilen varsa yazsın

benim baktırdığım kapris cafedeydi.Aynı kişimidir bilmiyorum.Dediğim gibi anı ve geçmişi bildi ama gelecekle ilgili dedikleri çıkarmı bilmiyorum.Kişilik analizleride iyiydi.fincanı açtı,suratıma bakarak anlattı snrada kart çektim evet adımı falan karaladı kağıda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…