hayır cnm gerekmiyor..pelin öqlen 1 den sonra orada...dilek daha önce geliyor...ben hala pelinin dediklerinin şokundayım..
bir dahaki hafta dileqe gidicem...meryemi kesinlike tavsiye etmiyorum..ama pelin 4/4lük...söylediqi herşey a dan z ye doqruydu...gelecekle ilgili dedikleri tutucakmı bekleyip görücem...şunu söyleyebilirim kesinlikle atmıyor...yüzde yüz herşeyi bildi..harfiyen...2 arkadaş gittik dün..arkadaşımada hayatında olup biten herşeyi söyledi..ben böyle fala bakan birini hiç görmedim...
pelinnn85 napiosun fıstığım?
Bebeem benim yaa sen de burdaymışın sevindirik oldum :) Bende vaziyet aynı diplerdeyim ama çaktırmıom napim, yapçak bişi yokkii.. En son şu şebnemi mrk ediom valla bugün beraber gitsekmi gııAman haa minik duymasın keseceğ beni kıtır kıtır
şebnem nerdeymiş?ben bşkaç tanede olumsuz okudum onla ilgili.pelin sen tasulaya baktrdınmı? ya da rozaya?
Anacıım baktırmammııı.. Tasulayı bi tas suda boğ daha iyiHayatımda bu kadar sallayanını çok az gördüm.. Roza da onun kızı işte sen düşün.. Bi de bi halt bilmiş gibi habire çak çak diyip duruyo manyak mı ne.. Ben gittim yok bu kafeyi nasıl açmış yok kendi de balık burcuymuş yok zımbırtı feşmekan... Dediği 100 şeyden 99 u sallama... Şebnem çok kazıkmış 100 tale ama biliyomuş die duydum, gerçi bizim destan idare eder demiş ama bilemedi dememiş.. Destana da güveniorm bu konuda ama fal frekans işi yaa belki tutar belki tutmaz.. Ben kendimi kurban etmeyi düşünüom zira kadın telini bile açmıooo :2:
ay iyiki baktırmamışım o zmn ben.emine akkayaya götürsene beni sen ya önce ona baktırim snrada şebneme baktırırım.pazar buluşalım olmazsa ararım bu akşam ben seni
ay iyiki baktırmamışım o zmn ben.emine akkayaya götürsene beni sen ya önce ona baktırim snrada şebneme baktırırım.pazar buluşalım olmazsa ararım bu akşam ben seni
ara beni bebeem yaagerçi ben yarın saat 5te reikiye gitçem .. Artık baktım bu iş falcıyla psikologla olmuo dedim bi denemediim bu halt kalmıştı.. Bi gidiim de adam çakralarımı açsın bari Reikiyle vücuttaki enerji dengesizlikler falan düzeliyomuş, depresyon bilmemne dengesiz enerji akışından oluomuş.. Şimdi öğreniciim 21 gün sonra arkadaşlarıma da yapabilcekmişim, size de yapıp kapalı çakralarınızı açarım bari Ama şu reiki zımbırtısından sonra buluşabilirük, kızlara da haber veririz..
ya cnm şimdi telime baktım sana msg atarım die.. baktım senin adından 2 tane olmuş biri de üni.den arkadaşım. senin no535le mi başlıodu 534le mi?
Anacıım baktırmammııı.. Tasulayı bi tas suda boğ daha iyiHayatımda bu kadar sallayanını çok az gördüm.. Roza da onun kızı işte sen düşün.. Bi de bi halt bilmiş gibi habire çak çak diyip duruyo manyak mı ne.. Ben gittim yok bu kafeyi nasıl açmış yok kendi de balık burcuymuş yok zımbırtı feşmekan... Dediği 100 şeyden 99 u sallama... Şebnem çok kazıkmış 100 tale ama biliyomuş die duydum, gerçi bizim destan idare eder demiş ama bilemedi dememiş.. Destana da güveniorm bu konuda ama fal frekans işi yaa belki tutar belki tutmaz.. Ben kendimi kurban etmeyi düşünüom zira kadın telini bile açmıooo :2:
Şu anı bilemedi demedim evet ama bildiği şeyler zaten benim bildiğim şeyler.100 tl çok gereksiz o fal için.Anlattıkları çok kopuk kopuk kalıyor.O kopuklukları birleştirmekle uğraşmak zorundasınız falan.Bu kadında ki olay frekans olayı değil canım.Bu kadının tarzı çok farklı.O burçtan km var ailede yok efendim adında b olan kim var gibi.Ulaşmakta ayrı bir dert ayrıca.Oturun oturduğunuz yerde.
Ben çok pişman oldum gittiğime
emine akkayaya gidimmi?
zor be bağımlı oldum resmen:)Ona da gitme bırakalım artık hepimiz bu fal işini
zor be bağımlı oldum resmen:)
Ben bu foruma ilk bir falcı önermişti bir arkadaşım onunla ilgili bir yorum var mıdır diye bakmaya girmiştim.Sonra kurtulabilene aşk olsun
destan pazar iş durumun ne ?buluşursak gelebilir misin?
Yarın buluşamayız canım ya işim var benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?