İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben peline 4 kere gittim her seferinde geçmiş ve şimdiye dair doğru tahmin yapıyo ama hiçbirinde geleceği bilemedi. Bilse benim boynuz yemek yerine şimdiye çoktan evlenmem gerekiodu. Ne bana ne arkadaşıma tınn.. Bana hala adam sana döncek diyo.. Off düşünce okuyo sadece ve duymak istediklerini diyo boşuna kaptırıp hayal kırıklığı yaşama.. PElinin dedikleri çıkarsa da kendimi boğaz köprüsünden atarım.. O bu kadar iddalıysa ben de bu kadar iddialıyım

şebnem nerdeymiş?ben bşkaç tanede olumsuz okudum onla ilgili.pelin sen tasulaya baktrdınmı? ya da rozaya?

şebnem nerdeymiş?ben bşkaç tanede olumsuz okudum onla ilgili.pelin sen tasulaya baktrdınmı? ya da rozaya?

Anacıım baktırmammııı.. Tasulayı bi tas suda boğ daha iyi Hayatımda bu kadar sallayanını çok az gördüm.. Roza da onun kızı işte sen düşün.. Bi de bi halt bilmiş gibi habire çak çak diyip duruyo manyak mı ne.. Ben gittim yok bu kafeyi nasıl açmış yok kendi de balık burcuymuş yok zımbırtı feşmekan... Dediği 100 şeyden 99 u sallama... Şebnem çok kazıkmış 100 tale ama biliyomuş die duydum, gerçi bizim destan idare eder demiş ama bilemedi dememiş.. Destana da güveniorm bu konuda ama fal frekans işi yaa belki tutar belki tutmaz.. Ben kendimi kurban etmeyi düşünüom zira kadın telini bile açmıooo :2:

ay iyiki baktırmamışım o zmn ben.emine akkayaya götürsene beni sen ya önce ona baktırim snrada şebneme baktırırım.pazar buluşalım olmazsa ararım bu akşam ben seni

ay iyiki baktırmamışım o zmn ben.emine akkayaya götürsene beni sen ya önce ona baktırim snrada şebneme baktırırım.pazar buluşalım olmazsa ararım bu akşam ben seni

ara beni bebeem yaa gerçi ben yarın saat 5te reikiye gitçem .. Artık baktım bu iş falcıyla psikologla olmuo dedim bi denemediim bu halt kalmıştı.. Bi gidiim de adam çakralarımı açsın bari Reikiyle vücuttaki enerji dengesizlikler falan düzeliyomuş, depresyon bilmemne dengesiz enerji akışından oluomuş.. Şimdi öğreniciim 21 gün sonra arkadaşlarıma da yapabilcekmişim, size de yapıp kapalı çakralarınızı açarım bari Ama şu reiki zımbırtısından sonra buluşabilirük, kızlara da haber veririz..

ya cnm şimdi telime baktım sana msg atarım die.. baktım senin adından 2 tane olmuş biri de üni.den arkadaşım. senin no535le mi başlıodu 534le mi?

tamam ben bu akşam arıcam herkesi...inş buluşabiliriz.reiki yap bakam bizede belkim dertlerimizden kurtuluruz:)

Şu anı bilemedi demedim evet ama bildiği şeyler zaten benim bildiğim şeyler.100 tl çok gereksiz o fal için.Anlattıkları çok kopuk kopuk kalıyor.O kopuklukları birleştirmekle uğraşmak zorundasınız falan.Bu kadında ki olay frekans olayı değil canım.Bu kadının tarzı çok farklı.O burçtan km var ailede yok efendim adında b olan kim var gibi.Ulaşmakta ayrı bir dert ayrıca.Oturun oturduğunuz yerde.
Ben çok pişman oldum gittiğime

Son düzenleme:

Şu anı bilemedi demedim evet ama bildiği şeyler zaten benim bildiğim şeyler.100 tl çok gereksiz o fal için.Anlattıkları çok kopuk kopuk kalıyor.O kopuklukları birleştirmekle uğraşmak zorundasınız falan.Bu kadında ki olay frekans olayı değil canım:97:.Bu kadının tarzı çok farklı.O burçtan km var ailede yok efendim adında b olan kim var gibi.Ulaşmakta ayrı bir dert ayrıca.Oturun oturduğunuz yerde.
Ben çok pişman oldum gittiğime

emine akkayaya gidimmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…