İstanbul'da Fal - Falcılar

pelin anı ve geçmişi iyi biliyor evet ama yakın gelecekte bile başarısız. yazın ben tatile gidiyordum, yolun var dedi, nitekim 1gün sonra gidecektim. Sevgilin de gelecek önce sen gideceksin dedi, ki bu benim çok istediğim 1şeydi, olmaz da değildi ama olmadı. mesele olmaması değil de, pelinin bunu 'tatilde buluşabilirsiniz demiyorum, buluşacaksınız, o kadar iddialıyım, yoksa bu işi bırakırım'a varan kesinliklerle söylemesiydi. sonuç: ben tatile yalnız gittim!meryem konusunda kesinlikle haklısın, oranın en kötüsü hatta. ama dilek abla yakın tarih tutturmakta başarılı. 8saat sonra arayacak diyo arıyo falan, öyle

tatlım 40 lıraya bende hayatımda ılk kez kurşun doktrcmelmirayi çok tuttum frekansımız baya tuttu bana soyledıklerının çoğu doğru çıktı...

Bende gideeğim elimiraya kurşun döktürmeye.Sürekli düşüyorum bir yerlerden.Artık sakarlıktan olmayı geçti.Nazardandır herhalde.

kızlar dün dejavu neşe hnm a gittim... ama ben hiç beğenmedim... bazı şeyleri bildi ama onlar o kadarda önemli olan şeyler değildi zaten falı sürekli soru sorarak bakıyor.. o öyle mi bu böyle mi diye ve verdiğin cevaplar üzerinden yorum yapıyor... gitmeyi düşünenler varsa bence değmez...

bu aralar elmira ya gitmeyi çok istiyorum ama kararsızım... elmira gidenler nasıl olduğu konusunda bilgi verebilir mi acaba... birde evde baktığı için ve o tarafları pek bilmediğim için yalnız gitmek istemiyorum... benimle gelebilcek arkadaş olacak birisi olursa çok sevinirim... :26:

ya kızlar anadolu yakasında falcı tavsiyeniz varmı?_?
nası ihtiyacım var gitmeye anlatamam,
tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…