İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar diğer sayfalara baktığımızda,elmira ve olgunun adı ön plana çıkıyor,
olgu anadolu yakasında ,elmira karşıda,
olgu 35e bakıyor sanırım,elmira 75e..
bu ikisinin fal konusunda söyledikleri dikkate alınacak olursa nası bi kıyaslama yapabilirsiniz?
2si arasında kaldım,yapıcağınız yorumlar sayesinde karar vericem:26:

canım ben ikisinede gitmedim ama bu formu ilk sayfalardan beri takip ediyorum... ve birçok kişi elmira nın bu konuda iyi olduğunu söylüyor... arada beğenmeyenlerde var tabi ama çok az bir kısım... olgu yuda kimi çok iyi diyor kimi yok çıkmadı diyor... elmira ya gitmeyi bende düşünüyorum... özellikle bu forumda ilk sayfalardan beri yorumları olan birçok falcı denemiş bu konuda tecrübesi olan arkadaşlara sordum elmira nın çok iyi olduğunu söylüyorlar... 75 tl iyi bir para insan düşünüyor tabi değer mi değmez mi acaba diye ama ben yinede elmira yı deniycem aklımda kalmasın en azından...

haklısın cnm,ama dediğin gibi 75 tl iyi para,insan tereddüt ediyor ya umduğum gibi çıkmazsa diye,bide avrupa yakasında kendisi,ulaşım konusunda da sıkıntım olacak,ama hani bide şöyle bişe var,bikere baktırim bidaha uzun süre baktırma ihtiyacı duymuyim ,belki de elmira beklentilerimi karşılayacak birisi,
olgu konusunda memnuniyeti olanlarda epey var,ama memnuniyetsizlerde,
şuan için benim elmiraya gitmem baktırmam felan 100-150 arası bişeye mal olcak,
belki çok büyük para değil ama borçları olan için büyük para
ne bilim cnm ya bayada karasızım işin gerçeği:44:

ben şöyle düşünüyorum gidip bir kere deneyeyim sonuçta bugüne kadar 20tl 30 tl vererek bir sürü fal baktırdım toplasan kimbilir kaç 75 tl yapar...eğer elmira seninde dediğin gibi beklentilerimi karşılarsa 3 4 ayda bir giderim o zaman o verdiğim para çok etkilemez... ama gitmeye karar vermeden önce bende senin gibi çok düşündüm ama sonra denemedende bilemem ddim ve gitmeye karar verdim... :44:

kızlar birşey sorucam bahçelievler haznedar da hülya hnm diye biri varmış evde randevuyla bakıyormuş duyan yada gidip baktıran oldu mu acaba?

ya kızlar anadolu yakasında falcı tavsiyeniz varmı?_?
nası ihtiyacım var gitmeye anlatamam,
tavsiyelerinizi bekliyorum

Angels Burcu'yu denemediysen onu bir deneyebilirsin... Ben Burcu'yu geçmiş ve şuan konusunda çok beğeniyorum ve tutarlı devam ediyor şu zamana kadar söyledikleri... Çıktı mı dersen? Ufak tefek şeyler... Çıkar diye hala umudum var... Beğenen baya çok insan var Burcu'yu...

elmiranın telefonu 539 ile mi başlıyor bende gitmek istiyorum ama korkuyorum evine gitmeye , avrupa yakasında hangi semtte oturuyor?

Olgu Kadıköy Nostradamus cafeden ayrılmış sanırım şu an nerede bakıyor?

valla bana hiçbi şi bilemedi. ona kalsa şu an sevgilim beni aylar önce aldatmıştı, bende bunu öğrenmiş ve ayrılmıştım. öyle bi karanlık gelecek tablosu çizdi. ben 75 TL için o yolu gitmenize değmez derim ama para sizin karar sizin.

cnm burcu nerde bakıyor,ve kaça bakıyor:26:

kızlar dün akşam kurşun dokturdm hayatımda ılk kez gordum nasıl olduğunuda??
aslında elmirayı çok tuttum hemen hemen soyledıklerının çoğu tuttu hatta dün gecede annemle çok fena kavga ettım kendıme inanamadım ben onun yanında halen sıgara bıle içmem ama dün gece baya sesimi yukselttm ve şu an konuşmyorz
bunu da ılk telden soylemıştı bana sevdiğn biriyle aran açılcak dıye...
sızden rıcam KURAN FALI bakan tanıdığınz var mı???bizim annem le gittiğimiz hoca anne dıye bır teyze vardı floryadaydı evı oradan taşınmış yerını bilen varsa yada KURAN FALI bakan biri varsa tavsıye edermısınz ?tşkrlr...

Kuran Falı ne oluyor? Yıldızname mi demek istedin acaba?

Kuran Falı ne oluyor? Yıldızname mi demek istedin acaba?

canım kuran falı benım gıttğım hoca anne once abdest aldırır sonra kuran dan salavatla şansıma 1 sayfa açıp onun uzerıne yorumlar yapıyordu ve onerılerde bulnyordu.aynı zamanda su falına da bkardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…