İstanbul'da Fal - Falcılar

ben elmira'ya boşa gitmişim. hem o yolu katetmek icin zahmet cektim, hem de neticede büyük sayılabilecek bir meblagı havaya savurmus oldum tavsiye etmem.

ben elmira'ya boşa gitmişim. hem o yolu katetmek icin zahmet cektim, hem de neticede büyük sayılabilecek bir meblagı havaya savurmus oldum tavsiye etmem.

teşekkur ederim

olgu bende berbattı ve 5dk bile sürmedi, kendi açtığı birkaç kart sonrası ,ben yok öyle bir şey hayır öyle değil dedikçe kendi söylemekten vazgeçti soru sor dedi, sorduğum sorulara göre yorum yapmaya çalıştı ama yine alakasızdı cevaplar.geçmişten bahsetmedi, şimdiyi bilemedi, gelecekle ilgili ise ben sordum diye cevaplamış oldu ama şimdiyi bile bilmiyorsa geleceği bileceğini de düşünmüyorum
söylediği tek şey sevgilinle kavga ediceksin sonra barışacaksın demesi oldu ki zaten falın başında sevgilin var mı yok mu diye soruyor, sevgililerin kavga edip barışması kadar doğal bir şey de yok zaten
hatta askerde olan sevgilim için ne zaman dönecek diye sordum 10güne gelir, gelip gitmeli bir işi var diye de salladı peşinden, asker olduğunu söylememiştim. yani olgu sizin verdiğiniz bilgi ve sorulara göre yorum yapıp 5dk da paranıza yazık edeceğiniz biri bence
bu benim fikrim olguyu savunacak olanlar da vardır elbet

sekerim bana ecenin telefonunu ve nasıl onu bulabilecegimi soylersen çok memnun olurum. Teseşşkur ederim bilgi verirsen

bu kadar başka falcıların adı geçerken sadece eceyi merak eden yeni üyelerden olmanız garipmiş,üstelik eski sayfalardan bir yorumu seçerek neyse

çık çık çık çık ortaya çık saklanma sen ortaya çık

sen bilgisini aldıysan bana da yazar mısın

sarıgül eceyi denersen forumda paylaş durumu tabi ama bence baktırma kendi reklamını yapma gereği duyan falcılardan hayır gelmez, o kadar iyi olsaydı müşterisi zaten çok olur forumda müşteri avına çıkmazdı

Yok mu yeni birileri ya hep aynı aynı don sallıcam valla =) Çünkü hiç birinin dedikleri çıkmadıııı... Yok mu dedikleri çıkacak yeni biri?

Kızlar bana ayhan tatile gideceksin dedi bende para yok nasıl dedim bilmem dedi bende size buradan yazmış olayım çıkarsa mutlaka tatile gidiyorum derim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…