kızlar diğer sayfalara baktığımızda,elmira ve olgunun adı ön plana çıkıyor,
olgu anadolu yakasında ,elmira karşıda,
olgu 35e bakıyor sanırım,elmira 75e..
bu ikisinin fal konusunda söyledikleri dikkate alınacak olursa nası bi kıyaslama yapabilirsiniz?
2si arasında kaldım,yapıcağınız yorumlar sayesinde karar vericem:26:
bu ikisinin fal konusunda söyledikleri dikkate alınacak olursa nası bi kıyaslama yapabilirsiniz?
uzun zamandır forumdan uzaktayım, istanbuda o kadar falcı ya gittim ama cogunun söyledigi cıkmadı. Gecenlerde bakırköy de ece adında bir kıza gittim, iş problemlerim ve erkek arkadaşımla ilgili bunalımdaydım. Erkek arkadasımla aramızın bır sure daha duelmeyecegini soyledi hatta ne zaman düzelecegine dair tarih bile verdi. İş konusundada söyldiklerinin büyük bir kısmı tuttu. Açıkcası yuzde 80 cok iyi diyebilirim.gitmek isteyenlere tavsiye ederim.
sekerim bana ecenin telefonunu ve nasıl onu bulabilecegimi soylersen çok memnun olurum. Teseşşkur ederim bilgi verirsen
sekerim bana ecenin telefonunu ve nasıl onu bulabilecegimi soylersen çok memnun olurum. Teseşşkur ederim bilgi verirsen
Meryem şuanda esas oğlanın oturduğu yeri fln bilmişti, kişilik analizi iyiydi... Ama gelecek dersen fos.... Baharda gitmiştim baya zaman geçti dedikleri olmadı... Zaten ben şu forumda bahsedilen 17 falcıya fln gittim, bazılarına 2şer 3 er kez gittim...
Hepsi de fos... Sanırım falı terapi gibi görmek lazım, terapi olarak görüyorsak da olumlu konuşacak ve bi dünya paramızı almayacak kişileri tercih etmeliyiz...
Ama bu ara yeni denemeler yapıcam gene Kadınlar kahvesi Pelin veya Dejavu Neşe var aklımda...
sen bilgisini aldıysan bana da yazar mısın
sen bilgisini aldıysan bana da yazar mısın
çık çık çık çık ortaya çık saklanma sen ortaya çık
çık çık çık çık ortaya çık saklanma sen ortaya çık
Yok mu yeni birileri ya hep aynı aynı don sallıcam valla =) Çünkü hiç birinin dedikleri çıkmadıııı... Yok mu dedikleri çıkacak yeni biri?
O dediğinizden bu dünyada yok kızlar
O dediğinizden bu dünyada yok kızlar
var ama sölemem kim olduğunu
var ama sölemem kim olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?