İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar bana ayhan tatile gideceksin dedi bende para yok nasıl dedim bilmem dedi bende size buradan yazmış olayım çıkarsa mutlaka tatile gidiyorum derim :)))
o zaman bende ayhana gideyim canım çok pis tatil çekiyo
minikdepresifim nerelerdesin sen yaa...

pc tamirdeydi, iş yoğundu , ben fal baktırmıyorum o yüzden pek gözükmüyorum

olsun canım benim fal baktırman şart değil muhabbete gel yeter... yaa seni bu formun ilk sayfalarından beri takip ediyorum nedense içim pek bi ısındı... sanki önceden tanıyormuşum gibi bir his var içimde çok ilginç.... :44:

belkide tanıyosundur minik heryerde ..

ben elmira'ya boşa gitmişim. hem o yolu katetmek icin zahmet cektim, hem de neticede büyük sayılabilecek bir meblagı havaya savurmus oldum tavsiye etmem.

Neden sevmedin sen elmirayı canım.Bende senin söylediğinin aksine çok fazla şey bildi.Erkek arkadaşımın benden ayrıldıktan sonra bir kız arkadaş edineceğini sadece o bildi.Ortada hiçbirşey yokken üstelik.Kimi götürdüysemde hep çok memnun kaldılar.Bazen başka falcılara gidiyorum değişiklik olsun diye ama o kadar kötü oluyorlar ki bir bakmışım ertesi gün yine elmiranın kapısındayım.Üstelik ben anadolu yakasında gidiyorum oraya kadar düşün.Yol falan hiç gözüm görmüyor.

kızlar ben eceyi denedim beğendim geneldi ama netti

Selam arkadaşlar hepimiz öle yada böle kadın yada erkek bayılıyoruz fal baktırmaya , tabii bende :) meraklıyım bende severim denemediğim bir falcı kalmadı nerdeyse , ama göztepe bi bayan var neval hn biraz pahalı olmakla beraber süperdir , küçükyalıda bi bayan var yıldız hn iyidir orta pahalı tavsiye derim ... size kendinizi kötü hissetirmeyecek enerjinizi çekmeyecek , sizinle adam gibi ilgilenen sorduğunuz sorulara cevap alabileceğiniz yerlerde baktırmanızı , paranızla rezil olmayacağınız kişilere gitmenizi tavsiye derim ...

kızlar daha yenıyım symbol serkan nasıl sızce adını çok duydum

Sembol taksimdeki falcıların ve bilimum bütün falcıların hepsi sallamasyon test edildi onaylandı. Fala inanma falsız kalma derler ya o hesap.. Dediklerinin tutma oranı yüzde elli.. bu arada nedendir bilmiyorum da inanılmadan baktırılan falların tutma oranı daha yüksek oluyo siz de farkettiniz mi??? :)

ozelden bılgılerını atarmısın neval ve yıldızın rıca etsem

valla ben onu bilmemde beşiktaşta bi yere baktırdım o bayanda süperdi en az 20 dk baktı ben cok memnun kaldım tavsiye ederim.

Küçükyalıdaki Yıldız hanım ne falına bakıyor ? sana dediği gelecekle ilgili şeyler çıktı mı? Evinde mi bakıyor ne kadar acaba bilgi verebilir misin?

Son düzenleme:

meraba. neval ve yıldızın kaça baktığını öğrenebilirv myim? hani pahalı derken bütçesi farklı tabi herkesin. gidemeyeceğim kadar mı pahalılar:44:

kızlar selam. serkan diye bir falcı varmış, eskiden cevizli tren istasyonunun ordaymış, sonra ordan maltepeye taşınmış. fakat şimdi maltepeden de taşınmış isim vererek falan bakıyormuş fala. bu kişiyi tanıyan, şu anda nerde baktığını bilen varsa bana bilgi verebilir mi rica etsem..

cafe zade armağan hanım hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar baktıran var mı? Benim denemek istediğim biri gitmeden önce bir ön çalışma yapmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…