o zaman bende ayhana gideyim canım çok pis tatil çekiyoKızlar bana ayhan tatile gideceksin dedi bende para yok nasıl dedim bilmem dedi bende size buradan yazmış olayım çıkarsa mutlaka tatile gidiyorum derim :)))
minikdepresifim nerelerdesin sen yaa...
o zaman bende ayhana gideyim canım çok pis tatil çekiyo
ayy hiç güleceğim yoktu yaa çok hoşsun valla... bende tatil istiyorum bende mi ayhan a gidiyim şimdi...
pc tamirdeydi, iş yoğundu , ben fal baktırmıyorum o yüzden pek gözükmüyorum
olsun canım benim fal baktırman şart değil muhabbete gel yeter... yaa seni bu formun ilk sayfalarından beri takip ediyorum nedense içim pek bi ısındı...sanki önceden tanıyormuşum gibi bir his var içimde çok ilginç.... :44:
belkide tanıyosundurminik heryerde ..
kızlar birşey sorucam bahçelievler haznedar da hülya hnm diye biri varmış evde randevuyla bakıyormuş duyan yada gidip baktıran oldu mu acaba?
ben elmira'ya boşa gitmişim. hem o yolu katetmek icin zahmet cektim, hem de neticede büyük sayılabilecek bir meblagı havaya savurmus oldumtavsiye etmem.
Neden sevmedin sen elmirayı canım.Bende senin söylediğinin aksine çok fazla şey bildi.Erkek arkadaşımın benden ayrıldıktan sonra bir kız arkadaş edineceğini sadece o bildi.Ortada hiçbirşey yokken üstelik.Kimi götürdüysemde hep çok memnun kaldılar.Bazen başka falcılara gidiyorum değişiklik olsun diye ama o kadar kötü oluyorlar ki bir bakmışım ertesi gün yine elmiranın kapısındayım.Üstelik ben anadolu yakasında gidiyorum oraya kadar düşün.Yol falan hiç gözüm görmüyor.
kızlar daha yenıyım symbol serkan nasıl sızce adını çok duydum
kızlar daha yenıyım symbol serkan nasıl sızce adını çok duydum
Selam arkadaşlar hepimiz öle yada böle kadın yada erkek bayılıyoruz fal baktırmaya , tabii bende :) meraklıyım bende severim denemediğim bir falcı kalmadı nerdeyse , ama göztepe bi bayan var neval hn biraz pahalı olmakla beraber süperdir , küçükyalıda bi bayan var yıldız hn iyidir orta pahalı tavsiye derim ... size kendinizi kötü hissetirmeyecek enerjinizi çekmeyecek , sizinle adam gibi ilgilenen sorduğunuz sorulara cevap alabileceğiniz yerlerde baktırmanızı , paranızla rezil olmayacağınız kişilere gitmenizi tavsiye derim ...
Selam arkadaşlar hepimiz öle yada böle kadın yada erkek bayılıyoruz fal baktırmaya , tabii bende :) meraklıyım bende severim denemediğim bir falcı kalmadı nerdeyse , ama göztepe bi bayan var neval hn biraz pahalı olmakla beraber süperdir , küçükyalıda bi bayan var yıldız hn iyidir orta pahalı tavsiye derim ... size kendinizi kötü hissetirmeyecek enerjinizi çekmeyecek , sizinle adam gibi ilgilenen sorduğunuz sorulara cevap alabileceğiniz yerlerde baktırmanızı , paranızla rezil olmayacağınız kişilere gitmenizi tavsiye derim ...
cafe zade armağan hanım hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar baktıran var mı? Benim denemek istediğim biri gitmeden önce bir ön çalışma yapmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?