tatlımm napiosun?
valla bende baya bir tutturmuştu gelecekle ilgili söyledikleride tuttu ama bilemem tabi... arzu da bana göre çok iyidir... ayşe ye gittim ama ben beğenmedim... isim biliyor demişler ama sana harf soruyor sonra şu mu bu mu diye tahminde buluyor... neşe daha iyi bence canım...
cafe zade armağan hanım hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar baktıran var mı? Benim denemek istediğim biri gitmeden önce bir ön çalışma yapmak istedim
armağan hanım için aradım bugün cafe zadeyi kadının resmen boş günü yoküstelik fiyatı da 40 TL yapmışlar yok artık 3 - 5 dk fal bakıcak diye 40 TL de verilmez sanırım
3-5 değil cnm, en az yarım saat. bu forumda adı çok geçen ve çok daha pahalı olanlarla kıyaslayınca bence değer ama sen bilirsin tabii. boş günü olmaması da bi fikir verebilir gb
selam bende duydum ama bilgileri yok bana mesaj atarmısın yada emailime yollarmısın bilgilerini yazzkurt@gmail.com
ben fal delisi yeni uyeyim:) yorumunuzu gordum arzuyu bende merak ediyorum,yer veya tel bilgisi verirmisiniz rica etsem hatta daha iyisi harika diye dusundugunuz biri varsa onuda verirseniz cok memnun olurum tesekkurler
armağan hanım için aradım bugün cafe zadeyi kadının resmen boş günü yoküstelik fiyatı da 40 TL yapmışlar yok artık 3 - 5 dk fal bakıcak diye 40 TL de verilmez sanırım
ne anlatcam size.
pazar günü esas oğlana elanitin sölediklerini anlattım. onun düşündüğünü söylediği şeyler. o bunu bunu bunu düşünüyo diye.
saçma dedi.
ama suratı çarşamba pazarı gibi oldu. şaşırdı :)
ne saçma dedim sölediklerimi bilmesi mi :) tabe ki bilmesi uyduruyon dedidicektim deli aklından geçeni ben nerden bilcem, neremle uydurucam :86:
sen çok yaşa minikdepresifim... gece gece güldürdün beni...
bende güldümde sonra kara kara düşündüm acaba benden korkusuna bilmesi saçma demesin :86: söledikleri saçma olmasın :86:
evet aslında işin birde o tarafı var ama ben öyle olduğunu pek sanmıyorum... bence elanit gerçekten onun düşüncelerini bilmiş... yoksa yüz ifadesi o kadar değişmezdi diye düşünüyorum... niye şaşırsın o kadar dimi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?