İstanbul'da Fal - Falcılar

pazar gnü kadınlar kahvesi dileke gittim.imamla aynı şeyleri söyledi aynı tarihleri verdi.bide hadi ikileyelim dedik cafe majesticte romanyalı nihale gttik ama o kötüydü çoğunu salladı yani...diyo almanyada amerikada kim var dedim kimse yok:) sarışın falan görünce beni bi bağlantı kurmaya çalıştı sanırım...dilekin 1 dediği oldu yakın tarihti diğerleri için beklemedeyim...

armağan hanım için aradım bugün cafe zadeyi kadının resmen boş günü yok üstelik fiyatı da 40 TL yapmışlar yok artık 3 - 5 dk fal bakıcak diye 40 TL de verilmez sanırım

ben fal delisi yeni uyeyim:) yorumunuzu gordum arzuyu bende merak ediyorum,yer veya tel bilgisi verirmisiniz rica etsem hatta daha iyisi harika diye dusundugunuz biri varsa onuda verirseniz cok memnun olurum tesekkurler

Dün Pelin'e ve hemen arkasından majesticte Sedat'a gittim ikisi de farklı şeyler söyledi aynı konuda hangisi daha iyi acaba. Kafam karıştı yani neyse yazdım bakalım hangisinin ki tutacak. Pelin daha yakın tarihler verdi Sedat uzak vadeli söyledi.

cafe zade armağan hanım hakkında ne düşünüyorsunuz kızlar baktıran var mı? Benim denemek istediğim biri gitmeden önce bir ön çalışma yapmak istedim

evet ben baktırmıştım çok da memnun kalmıştım. benim gireceğim işyerini tarif etmişti, iyidir.diyelim hiç tutturamadı o gülen suratı için gidilir, ki illa ki tutturur bir şeyler, pozitifler kraliçesi, yaşam koçu gb bi şeydir. ve öyle 5 dakikada sallamaz en az yarım saat bakar. bu forumda adı geçen birçok falcıya gittim. ilk üçümde vardır:dilek abla, nihal ve armağan...

armağan hanım için aradım bugün cafe zadeyi kadının resmen boş günü yok üstelik fiyatı da 40 TL yapmışlar yok artık 3 - 5 dk fal bakıcak diye 40 TL de verilmez sanırım

3-5 değil cnm, en az yarım saat. bu forumda adı çok geçen ve çok daha pahalı olanlarla kıyaslayınca bence değer ama sen bilirsin tabii. boş günü olmaması da bi fikir verebilir gb

3-5 değil cnm, en az yarım saat. bu forumda adı çok geçen ve çok daha pahalı olanlarla kıyaslayınca bence değer ama sen bilirsin tabii. boş günü olmaması da bi fikir verebilir gb

tamilla mailova diye bir bayan

azerbeycanli

temiz kalbi ile bakiyor ve inanilmaz

pozitif enerji asiliyor

benim felsefem hep pozitif dusunmek diyor

ben cok begendim, size de tavsiye ediyorum

İyi akşamlar herkese. Ben ist. Gaziosmanpaşa da oturuyorum ve iyi bir falcıya gitmek istiyorum. Küçük bebeğim olduğu için uzak yerlere gidemem. tavsiye edeceğiniz birileri var mı

selam bende duydum ama bilgileri yok bana mesaj atarmısın yada emailime yollarmısın bilgilerini yazzkurt@gmail.com

tel ve adres bilgisi var hatta ben dayanamadım gittim ve baktırdım canım... kahve falına bakıyor... ama kahveyi içmiyorsun sana sadece telvesini getiriyor sen kapatıyorsun.. sonra fincana bakıp anlatıyor... cafelerdeki falcılara göre çok çok iyi diyebilirim... gidip denenmesi gereken biri bence.. ücreti 50 tl... tel numarasını mail olarak gönderirim... randevu ile bakıyor...

ben fal delisi yeni uyeyim:) yorumunuzu gordum arzuyu bende merak ediyorum,yer veya tel bilgisi verirmisiniz rica etsem hatta daha iyisi harika diye dusundugunuz biri varsa onuda verirseniz cok memnun olurum tesekkurler

arzuhal cafe arzu hnm. bakırköy askerlik şubesinin yan sokağında... birde fincan cafe melis hnm. oda carousel in arka tarafındaki halk pazarının orda sahile doğru giderken... tel bilgileri yok malesef...

dolu olmasına aldanma:)
armağan çok hoş sohbet,şirin bir bayan ve kesinikle 30 dak bakar,ama gelecek için söyledikleri kocam bir foooos!!!

ne anlatcam size.
pazar günü esas oğlana elanitin sölediklerini anlattım. onun düşündüğünü söylediği şeyler. o bunu bunu bunu düşünüyo diye.
saçma dedi.
ama suratı çarşamba pazarı gibi oldu. şaşırdı :)
ne saçma dedim sölediklerimi bilmesi mi :) tabe ki bilmesi uyduruyon dedi dicektim deli aklından geçeni ben nerden bilcem, neremle uydurucam :86:

bayanlar kadınlar kahvesındekı esraya baktıran var mı ? Geçen hafta gittim öyle şeyler dediki çıkarsa süpperr olacak.ama ocak ayını beklemem lazım..Kafam karıstı iyimidir bu hatun ??

kadınlar kahvesine ben de gitmeyi düşündüm ya, evet nasıl bakıyolar ben de bilgi almak istiyorum

sen çok yaşa minikdepresifim... gece gece güldürdün beni...

bende güldümde sonra kara kara düşündüm acaba benden korkusuna bilmesi saçma demesin :86: söledikleri saçma olmasın :86:

evet aslında işin birde o tarafı var ama ben öyle olduğunu pek sanmıyorum... bence elanit gerçekten onun düşüncelerini bilmiş... yoksa yüz ifadesi o kadar değişmezdi diye düşünüyorum... niye şaşırsın o kadar dimi ama...

Ne biliyim :) kendi bilir valla :) minik'e kocamı yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…