İstanbul'da Fal - Falcılar

mercan75 sana özel mesaj atılmıyor Küçükyalı yıldız hanımın iletişim bilgilerini, ne falına baktığını, neden ondan memnun kaldığını, şimdiyi mi geleceği mi tutturduğunu bana bildirebilir misin

hemen de saçma:)))

peki minik sen şuan elanitin dediği doğrultuda mı yasıosun,elmiranın mı???

hemen de saçma:)))

peki minik sen şuan elanitin dediği doğrultuda mı yasıosun,elmiranın mı???

fıstığım bana bütün falcılar 2 tanesi hariç aynı doğrultuyu söyledi.
elanit ve elmira çok çok paralel söyledi. yani ikisininde dediğini yaşıyorum:)
daha doğrusu yaşamam gerekeni yaşıyorum :)

ne güzelmişşşşşşşşşş:))))

he çok şükür güzel :)
ama sorunlar bitmediği halde güzel.
elanitin verdiği tavsiyelere uyuyorum.
arkana yaslan ve sevgine güven. sen elinden geleni yaptın.
aynen öyle. olur,olmaz,biter,bitmez.
hayatı yaşıyorum,akışına bırakıyorum :)
bakalım ne olcak.
faldan uzaklaşmakta cok iyi geldi yalnız. beklentilerimi yok etti

Ayy su elmira ya gidip bende su fal olayina artık bir son vermek istiyorum minikdepresifim nasil yapicam bilmiyorum ama... :44:

Minikdepresifim birde su elmira nin dedikleri gercekten çıkıyor mü gitmeyi çok istiyorum çok merak ediyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum... :18:

bana çıkmadı 2 ay sonra iş değişikliği dedi mayısta baktırdım hala aynı işte çalışıorum ama elanite de aynı tarihte baktırdım 1-1,5 sene iş değişikliği yok dedi.
sonra elmira erkek arkadaşın tatile gitcek çok kıskancaksın dedi o değil ben gittim.
ayrıca 5 haftalık ayrılık görüyorum dedi ve biz 6 haftadır ayrıyız ve barışma gibi bişi söz konusu değil!!!
umarım yardımcı olmuşumdur.

bu tutumunu çok likeladımmmmmm))

Ayy su elmira ya gidip bende su fal olayina artık bir son vermek istiyorum minikdepresifim nasil yapicam bilmiyorum ama... :44:

Minikdepresifim birde su elmira nin dedikleri gercekten çıkıyor mü gitmeyi çok istiyorum çok merak ediyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum... :18:
canım benim gidip gitmemek sana kalmış.
benim elmira ile frekansım tuttu.
iş konusu hariç dedikleri çıktı ama en kritik olaya daha var.
kücük bi örnek veriyim aralıkta sınav var dedi. ama eğitim falan değil işinle ilgili bişiler ekliceksin kendine dedi.
ales diyo sandım ama onda eğitim var :)
hı hı dedim.
aralık 18 de sınava giriyorum :) evet ünvan almak için giriyorum.
sıav sonucu dediği gibi mi olcak bakalım
bu tutumunu çok likeladımmmmmm))

naptın naptın ? likelamak ne kü

Ben elmiraya iki kez baktırdım ilkinde kimsenin bilmediği bir kaç şey söyleyerek beni şaşırttı. Hatta iş durumum ile ilgili bir şey sormuştum çok karmaşık bir durumdu bana ne olacağını anlattı ve zamanı gelince tam da dediği gibi oldu. ikinci gittiğimde daha çok ilişkim için baktırdım bakalım henüz zamanı var.
Ama elmirada şu var sanırım enerjisinin yüksek olduğu bir anı yakalamak lazım. yani gününde olmalı ben öyle düşünüyorum. Çünkü ya çok iyi bildiğini düşünenler var benim gibi.. ya da hiç bir şey tutturamadığını..

nişantaşı symbol cafede bahar varmış. bide hande için çok iyi demişler. bu ikisine giden biri varsa hangisini önerirsiniz bide angels burcuyu iyi diye okudum.
napmamı önerirsiniz

kızlar elmiraya telefonda baktırmayı düşünüyorum ama telefonda nasıl olucak bilmiyorum.telefonda baktıran oldu mu aranızda?

çok sağol minikdepresifim... beni kararsız kaldığım bu konuda bu kadar aydınlattığın için... yok artık karar verdim gidip baktırıcam... çok sağol tatlım...

bu arada likelamak yani like hani facebook tada var ya beğenmek anlamında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…