canım benim gidip gitmemek sana kalmış.
benim elmira ile frekansım tuttu.
iş konusu hariç dedikleri çıktı ama en kritik olaya daha var.
kücük bi örnek veriyim aralıkta sınav var dedi. ama eğitim falan değil işinle ilgili bişiler ekliceksin kendine dedi.
ales diyo sandım ama onda eğitim var :)
hı hı dedim.
aralık 18 de sınava giriyorum :) evet ünvan almak için giriyorum.
sıav sonucu dediği gibi mi olcak bakalım
naptın naptın ? likelamak ne kü
arzuhal cafe arzu hnm. bakırköy askerlik şubesinin yan sokağında... birde fincan cafe melis hnm. oda carousel in arka tarafındaki halk pazarının orda sahile doğru giderken... tel bilgileri yok malesef...[/QUO
arzu mu melis mi daha iyi hangisine gitmemi önerirsiniz
bence melis hnm ama aklımda kaldığı kadarıyla bugün izinli sanırım... :44:
Bugün birini ögrendim Bakırköy İncirlide Esin hanım diye biri varmıs tam olarak nerede bilemiyorum ama haftya gideceğim ona..
Geleyim beni şaşırtan olaya..
Arkadasımın annesiyle konustum cook eskiden baktırmıs ve eşiyle iyi oldugu zamanlar kadın demiş ki 7 yıl sonra bosanacaksın daha sonra bir yer işletmek üzere bir yer acacaksın (ki o zamanlar bu dedikleri imkansızmış.) fakat aradan 7 yıl gecti bosandık ve ben cafe actım dedi kadın akannehir Şok oldum ... Nasıl bakıyor dedim kesinlikle 6. hissi cok yuksek bir kadınmıs zaten cok da sevilen sayılan bir hanım dedi.. Su an 25 tl ye bakıyormus ama cok memnun kalmıslar yıllar önce... Arkadasımda yeni baktırdı ona da dedikleri cıkıyor yavas yavas. Cok etkilendim baktırınca mutlaka haber veririrm kızlar...
kücük bi örnek veriyim aralıkta sınav var dedi. ama eğitim falan değil işinle ilgili bişiler ekliceksin kendine dedi.
hı hı dedim.
MİNİK ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH KAZANIRSIN
bu arada sınav sonucun umarım istediğin dilediğin gibi olur canım...
hı hı dedim.
MİNİK ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH KAZANIRSIN
inşallah ..
çok teşekkürler
Elmira'dan bugün randevu aldım görüşeceğim inşallah güzel olur yorumları. Başkasına gitmeme gerek kalmaz.
iyi akşamlar kızlar...
Benimde bakırköy de bildiğim bi falcı var ve kahveyle bakmıyo karşısına alıp gözünü içine bakarak anlatıo hemde isim vererek hatta şu kadar güne kadar böle olucak diye sölüyo..
canım mutlaka haber ver nasıl olduğunu
Elmiranın falı çıkmazsa hoşuna gidecek değil mi?Çıkıyor kızım kadının falı çıkıyor işte. En son baktırdığımda ne bildiğine inanamazsın bile.
Sen şimdi merak et ne bildiğini Söylemiyommm...
iyi akşamlar kızlar, bende bazı arkadaşlar gıbı falkolik bir insanım nerde bır falcı var deseler koşa koşa ona gidenlerdenim hemen hemen forumda konusulan tüm falcılara gittim para gözetmeksizin fakat elmiradan çok bahsediliyor haftaıcınde gıttım kendısıne bana cok methedildi fakat okadarda abartmamak gerekıyor kendısı 75ytl bakıo fakat hıc o parayı haketmıyor nedenıne gelırse bana baktı erkek arkadasımla suan ayrıyım fakat hayatında 1 kız oldugunu bılıyorum elmıra dedı kı kız yok hayatında dedım kı nasıl 1 kız vardı durdu durdu bana dedıkı evet gordum amasolemek ıstemedım uzulursun dıye böle sacma bırsey olamaz yanı bende cok genel seyleri bildi nokta atısı yaptı dedıgı seyler hıc olmadı fakat göztepe gülsüm hayatımdaki en iyi falcı dıyebılırım fırsatınız olursa onu deneyin.elmıraya gıdeceklerede tekrardan bır dusunun derim...
hiç şaşırmadım bana da evli olduğumu iddia etmişti değilim deyince de bu kart bi yere bağlanır illa ki dedi gülmekten kopmuştum. bence de o paraya değecek bi mehi yok, mesela teşvikiyeede mehtap var 100TLye bakıyo kadın kuruşuna kadar hakediyo desem yeri ama elmira 75lik bi falcı değil ama uyarılar işe yaramıyo maalesef herkes gidip deneyip o hayal kırıklyığını yaşayacak başka çaresi yok. ya tutarsa diye ziyan olan vakit ve para...
hiç şaşırmadım bana da evli olduğumu iddia etmişti değilim deyince de bu kart bi yere bağlanır illa ki dedi gülmekten kopmuştum. bence de o paraya değecek bi mehi yok, mesela teşvikiyeede mehtap var 100TLye bakıyo kadın kuruşuna kadar hakediyo desem yeri ama elmira 75lik bi falcı değil ama uyarılar işe yaramıyo maalesef herkes gidip deneyip o hayal kırıklyığını yaşayacak başka çaresi yok. ya tutarsa diye ziyan olan vakit ve para...
Destan27 sanırım sen elmira ya bir kaç defa gitmissin... Ben haftaya gitmeyi dusunuyorumda seninde yorumlarını alabilir miyim acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?