İstanbul'da Fal - Falcılar

bu arada sınav sonucun umarım istediğin dilediğin gibi olur canım...

merhaba. ben forumda dolaşırken bakırköyde evinde bakan bi esin hanımdan bahsettiğinizi gördüm. acaba memnun musunuz kendisinden? tavsiye eder misiniz?

bu arada sınav sonucun umarım istediğin dilediğin gibi olur canım...

Elmira'dan bugün randevu aldım görüşeceğim inşallah güzel olur yorumları. Başkasına gitmeme gerek kalmaz.

iyi akşamlar kızlar...
Benimde bakırköy de bildiğim bi falcı var ve kahveyle bakmıyo karşısına alıp gözünü içine bakarak anlatıo hemde isim vererek hatta şu kadar güne kadar böle olucak diye sölüyo..

kızlar merhaba.. bu hafta sonu artık elmiraya gidiyorum:) heyecanla bekliyorum ve jubilemi yapmayı umuyorum:)) mutlaka ama mutlaka yorumlarımı paylaşıcam:))

Destan27 sanırım sen elmira ya bir kaç defa gitmissin... Ben haftaya gitmeyi dusunuyorumda seninde yorumlarını alabilir miyim acaba?

canım mutlaka haber ver nasıl olduğunu

Baktırdım aklımda kafamı karıştıran şeyleri söyledi yani bazı şeyler netleşti. Bazı zamanlar verdi o zamanlar gelince göreceğim bakalım:) Yakın bir tarih verdi bir konuda o tarihi Kadınlar Kahvesindeki Pelin'le aynı. Zaten aynı konuda verdiler. Onu bekliyorum şimdilik ama memnun kaldım :) Gerisini de zaman gösterir.

iyi akşamlar kızlar, bende bazı arkadaşlar gıbı falkolik bir insanım nerde bır falcı var deseler koşa koşa ona gidenlerdenim hemen hemen forumda konusulan tüm falcılara gittim para gözetmeksizin fakat elmiradan çok bahsediliyor haftaıcınde gıttım kendısıne bana cok methedildi fakat okadarda abartmamak gerekıyor kendısı 75ytl bakıo fakat hıc o parayı haketmıyor nedenıne gelırse bana baktı erkek arkadasımla suan ayrıyım fakat hayatında 1 kız oldugunu bılıyorum elmıra dedı kı kız yok hayatında dedım kı nasıl 1 kız vardı durdu durdu bana dedıkı evet gordum amasolemek ıstemedım uzulursun dıye böle sacma bırsey olamaz yanı bende cok genel seyleri bildi nokta atısı yaptı dedıgı seyler hıc olmadı fakat göztepe gülsüm hayatımdaki en iyi falcı dıyebılırım fırsatınız olursa onu deneyin.elmıraya gıdeceklerede tekrardan bır dusunun derim...

hiç şaşırmadım bana da evli olduğumu iddia etmişti değilim deyince de bu kart bi yere bağlanır illa ki dedi gülmekten kopmuştum. bence de o paraya değecek bi mehi yok, mesela teşvikiyeede mehtap var 100TLye bakıyo kadın kuruşuna kadar hakediyo desem yeri ama elmira 75lik bi falcı değil ama uyarılar işe yaramıyo maalesef herkes gidip deneyip o hayal kırıklyığını yaşayacak başka çaresi yok. ya tutarsa diye ziyan olan vakit ve para...

teşvikiyedeki mehtap ne falına bakıo peki nesli1970?

teşvikiyedeki mehtap ne falına bakıo peki nesli1970?

Destan27 sanırım sen elmira ya bir kaç defa gitmissin... Ben haftaya gitmeyi dusunuyorumda seninde yorumlarını alabilir miyim acaba?

Canım ben Elmirayı beğenen kesimdenim.Burada beğenmeyenlerde var tabi ki olacaktır her falcı herkese iyi bakacak diye birşey yok.Bende burada şebnemi çok övdüler diye gittim 100 tl verdim ama kötüydü.Hatta ertesi gün elmiraya gitmek zorunda hissettim kendimi.Bende çok ince ayrıntılar biliyor.Kesinlikle denenmeye değer.'20tl 30 tl saçma sapan fallara vereceğime 15 günde 1 elmiraya giderim daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…