İstanbul'da Fal - Falcılar

Burada Elmiraya fal baktıranların min. %70'i beğeniyor.Hayal kırıklığı yaşayabilir desen bile anlayacağım ama bu nasıl kesin bir tavırdır böyle."hayal kırıklığı yaşayacak başka çaresi yok" demek çok keskin olmuş.Ben hiçde hayal kırıklığı yaşamadım örneğin.Burada çok övülen neşe,şebnem gibi falcılara da gittim ve çok kötüydüler ama kimseye sakın gitme falan demedim.Bence seninle elektriği tutmamış olabilir.Anladık canım sen beğenmedin ve bunu bundan önce ki mesajlarında defalarca söylemişsin zaten.Görmeyen okumayan kalmamıştır merak etme.

Son düzenleme:
İki tane taksimde adı sanı duyulmamış kişiye gittim bişeyler dediler yuvarlak, iki tane burda ismi geçen taksimdeki falcıya gittim bişeyler dediler. Bunlardan birisi Pelin'dir ki tarih verdi bekliyorum bu verdiği tarihler ve yorumları Elmira'nın dedikleriyle örtüşüyordu yani cıkmayacaksa ikisininki de çıkmayacak hatta diğer iki adı bilinmeyenlerinkiyle de cünkü diğer ikisi de aynı şeyleri söylediler. Elmira olayın ayrıntısını çizdi bakalım hayırlısı inşallah en güzeli olur. Ama direk Elmira yok diyemem iyi yani.

Elmiranın en sevdiğim yanı o zaten.İnce ayrıntılar veriyor.

Arkadaşlar birkaç aydır falcıya gitmiyordum fakat bugün arkadaşlarım falcıya gideceklerini ve çok methini duyduklarını söylediler. benim de zamanım vardı okul çıkışı arkadaşlarım da davet edince gittim. yeşilköy'e gittik taa şişli den ve yaklaşık 3 saat kadar bekledik gül hanım için sırada 14 kişi vardı bizden önce. Sıkıntıdan patlasakta ve saat epeyce gecikse de kararlı olduğumuz için bekledik. Ve sonuç benim için pekte iç açıcı değil kendisi ne kahve ne tarot falına bakıyor işte anne ismi baba ismi kendi ismimi sordu ve bir şeyler çizdi karaladı. devamlı da harfler sordu bana kişilerle alakalı ki o kadar harfi ben de sorsam bende tahmin edebilirdim. onun dışında şuanki durumumla alakalı söyledikleri hemen hemen doğruydu geçmişimle ilgili çokta fazla bir şey söylemedi ve geleceğe dair hep çok güzel ve pozitif şeyler söyledi. zaten 3 dk konuştu sonra sorun varsa alayım dedi ben de birkaç soru sordum 10 dk bile sürmemiştir fal süresi. ve bana çok pahalı geldi aynı fala symbol melekler kahvesi gibi yerlerde 15 20 lira arasında ücret verirken 40 lira vermek bana fazlasıyla koydu çünkü verdiğim paranın karşılığını alamadım gayet kısaydı fal. söyledikleri de beni o kadar tatmin etmedi. artık tövbe ettim bir daha asla fal baktırmıycam boşu boşuna paralar harcıyorum. 40 tl az buz değil 5 dakika da kazandı gül hanım ama ben o para için mesai harciyorum bi yandan okula gidiyorum. ben artık hiçbir falcıya inanmıyorum.

yuh gül 40 mı yapmış ?

bazen falcı olasım geliyo ya ..
o kadar oku, sınavlarla boguş,patronlarla ,ablak yöneticilerle,cahil cühelayla mücadele et ..
sonra bi bak senden cok daha fazlasını kazanıyorlar 3 cümle kurup 5 gülücük dağıtarak ..

bende bugüne kadar çok falcı gezdim... bunlar içinde çok iyi olduğunu söyledikleride fakat benim hiç beğenmediklerimde vardı yada tam tersi burada kötü denildiği halde benim çok beğendiğim falcılar... bugüne kadar verdiğim en fazla para 50tl dir... ama bende senin gibi düşünüyorum 20 birine 30 diğerine vermektense eğer gerçekten iyi olursa 15 güne bile gerek yok ayda bir gidersin ama tam olur... zten bugüne kadar verdiğimiz 20 30 tl olanları toplasak kaç 75 tl eder kimbilir... ama öyle az az verirken anlamıyor tabi insan... bilgilendirme için çok sağol canım... haftaya gidip deniycem bakalım... yorumları paylaşırım...

sana kesinlikle katılıyorum canım ya kadının iphone 4 ü vardı cık cık mesajlastı. e kimin sayesinde benim gibi afedersiniz ama enayiler sayesinde neler alır nelerrrr 5 dk da beşiktaş yapıyor :)

6.hissime dayanarak elediğim falcılardan biridir gül.
gözümü seveyim aferin bana, hatta dayanamıcam kendimi öpicem

valla aynen öyle oturdukları yerden parayı götürüyorlar... hele gül baksana 40tl olmuş... bildiğim kadarıyla bu falcılar cafelerle yarı yarıya anlaşıyorlar... günde kazandığı parayı sen düşün artık... offf offff....

Ben şu ara 1 ay dayanamıyorum maalesef

boşuna kafa patlatıyoruz aslında bizlerin bunu yapmaması lazım okumuş yazmış insanlarız böyle insanlara prim veriyoruz. ben yemin ettim bugünden sonra asla fal baktırmam parayla. zaten hepimizin bildiği gibi geleceği kimse bilemez e bu insanlar sadece tahminde bulunuyorlar fakat hiçbir tahmin böyle yüksek meblaları haketmez bence.

evet ya 40 tl 5 dk da kazanıyor ben kaç saatimi veriyorum lanet olsun aklıma ... bir daha asla hiçbir falcıya gitmem. gül'ü de hiç mi hiç önermem!

gül ü bende beğenmem... git o kadar saatlerce bekle sonra 3 dk iki cümle söylesin... o fal için o paraya kesinlikle değmez... ama bence gül bu forum sayesinde bu kadar isim yaptı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…