hiç şaşırmadım bana da evli olduğumu iddia etmişti değilim deyince de bu kart bi yere bağlanır illa ki dedi gülmekten kopmuştum. bence de o paraya değecek bi mehi yok, mesela teşvikiyeede mehtap var 100TLye bakıyo kadın kuruşuna kadar hakediyo desem yeri ama elmira 75lik bi falcı değil ama uyarılar işe yaramıyo maalesef herkes gidip deneyip o hayal kırıklyığını yaşayacak başka çaresi yok. ya tutarsa diye ziyan olan vakit ve para...
hayal kırıklığı yaşamadığım için özür mü dilemeliyim aceba
Tabi ki hayal kırıklığı yaşamak zorunluluk görmüyor musun?Sen yaşamadın mı yoksa? tüh tüh yazık olmuş
bana bi elmira ısmarlasanaben kıyamıyom parama kıyabilsem gidicem.
töbeyi felan es geçicem
İki tane taksimde adı sanı duyulmamış kişiye gittim bişeyler dediler yuvarlak, iki tane burda ismi geçen taksimdeki falcıya gittim bişeyler dediler. Bunlardan birisi Pelin'dir ki tarih verdi bekliyorum bu verdiği tarihler ve yorumları Elmira'nın dedikleriyle örtüşüyordu yani cıkmayacaksa ikisininki de çıkmayacak hatta diğer iki adı bilinmeyenlerinkiyle de cünkü diğer ikisi de aynı şeyleri söylediler. Elmira olayın ayrıntısını çizdi bakalım hayırlısı inşallah en güzeli olur. Ama direk Elmira yok diyemem iyi yani.
Arkadaşlar birkaç aydır falcıya gitmiyordum fakat bugün arkadaşlarım falcıya gideceklerini ve çok methini duyduklarını söylediler. benim de zamanım vardı okul çıkışı arkadaşlarım da davet edince gittim. yeşilköy'e gittik taa şişli den ve yaklaşık 3 saat kadar bekledik gül hanım için sırada 14 kişi vardı bizden önce. Sıkıntıdan patlasakta ve saat epeyce gecikse de kararlı olduğumuz için bekledik. Ve sonuç benim için pekte iç açıcı değil kendisi ne kahve ne tarot falına bakıyor işte anne ismi baba ismi kendi ismimi sordu ve bir şeyler çizdi karaladı. devamlı da harfler sordu bana kişilerle alakalı ki o kadar harfi ben de sorsam bende tahmin edebilirdim. onun dışında şuanki durumumla alakalı söyledikleri hemen hemen doğruydu geçmişimle ilgili çokta fazla bir şey söylemedi ve geleceğe dair hep çok güzel ve pozitif şeyler söyledi. zaten 3 dk konuştu sonra sorun varsa alayım dedi ben de birkaç soru sordum 10 dk bile sürmemiştir fal süresi. ve bana çok pahalı geldi aynı fala symbol melekler kahvesi gibi yerlerde 15 20 lira arasında ücret verirken 40 lira vermek bana fazlasıyla koydu çünkü verdiğim paranın karşılığını alamadım gayet kısaydı fal. söyledikleri de beni o kadar tatmin etmedi. artık tövbe ettim bir daha asla fal baktırmıycam boşu boşuna paralar harcıyorum. 40 tl az buz değil 5 dakika da kazandı gül hanım ama ben o para için mesai harciyorum bi yandan okula gidiyorum. ben artık hiçbir falcıya inanmıyorum.
hayal kırıklığı yaşamadığım için özür mü dilemeliyim aceba
yuh gül 40 mı yapmış ?
Canım ben Elmirayı beğenen kesimdenim.Burada beğenmeyenlerde var tabi ki olacaktır her falcı herkese iyi bakacak diye birşey yok.Bende burada şebnemi çok övdüler diye gittim 100 tl verdim ama kötüydü.Hatta ertesi gün elmiraya gitmek zorunda hissettim kendimi.Bende çok ince ayrıntılar biliyor.Kesinlikle denenmeye değer.'20tl 30 tl saçma sapan fallara vereceğime 15 günde 1 elmiraya giderim daha iyi
evet ya 40 tl 5 dk da kazanıyor ben kaç saatimi veriyorum lanet olsun aklıma ... bir daha asla hiçbir falcıya gitmem. gül'ü de hiç mi hiç önermem!40tl mi yok artık...en son 30 değil miydi yaa...
sana kesinlikle katılıyorum canım ya kadının iphone 4 ü vardı cık cık mesajlastı. e kimin sayesinde benim gibi afedersiniz ama enayiler sayesinde neler alır nelerrrr 5 dk da beşiktaş yapıyor :)bazen falcı olasım geliyo ya ..
o kadar oku, sınavlarla boguş,patronlarla ,ablak yöneticilerle,cahil cühelayla mücadele et ..
sonra bi bak senden cok daha fazlasını kazanıyorlar 3 cümle kurup 5 gülücük dağıtarak ..
bazen falcı olasım geliyo ya ..
o kadar oku, sınavlarla boguş,patronlarla ,ablak yöneticilerle,cahil cühelayla mücadele et ..
sonra bi bak senden cok daha fazlasını kazanıyorlar 3 cümle kurup 5 gülücük dağıtarak ..
bende bugüne kadar çok falcı gezdim... bunlar içinde çok iyi olduğunu söyledikleride fakat benim hiç beğenmediklerimde vardı yada tam tersi burada kötü denildiği halde benim çok beğendiğim falcılar... bugüne kadar verdiğim en fazla para 50tl dir... ama bende senin gibi düşünüyorum 20 birine 30 diğerine vermektense eğer gerçekten iyi olursa 15 güne bile gerek yok ayda bir gidersin ama tam olur... zten bugüne kadar verdiğimiz 20 30 tl olanları toplasak kaç 75 tl eder kimbilir... ama öyle az az verirken anlamıyor tabi insan... bilgilendirme için çok sağol canım... haftaya gidip deniycem bakalım... yorumları paylaşırım...
evet ya 40 tl 5 dk da kazanıyor ben kaç saatimi veriyorum lanet olsun aklıma ... bir daha asla hiçbir falcıya gitmem. gül'ü de hiç mi hiç önermem!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?