İstanbul'da Fal - Falcılar

minikciğim aynen dediğini yaptım ben de :))) işten ayrılmıştım 10 gün önce falan... hatta buraya da yazmıştım moralim berbattı... oğlum var 4 yaşında. onunla evdeyiz. internette gezerken, hani fincan gönderip fal bakılıyor ya, oraya falcı olarak kaydımı yaptırdım. direkt adını vermeyim de telve gibi bişey normalde bana baktırırlardı arkadaşlarım falan, hiç tanımadıklarıma ilk kez bakmmış oldum... ve 2 kuruş karşılığı bakıyorum şimdilik. sitenin işleyişi gereği. ama baktıklarımn yorumlarını okuyunca vay be ben neymişim demekten alamıyorum kendimi... sizlere de bakarım oradan... paranızı savurmamış olursunuz hem
imza: badangel

Arkadaslar epeydir fal baktirmiyorum... gidisat vasatti. Bitti gitti dedigim hersey tersine dondu. Oha felan oldum yani , fallar bir bir cikmaya basladi.. yinede tekrar baktirirmiyim sanmiyorum, bundan sonrakiler bari surpriz kalsin

ben oldum bile :)) az önceki mesajımda da yazmıştım. herkes baktırır bana yıllardır. mesela hiç unutmam 2-3 yıl önce bir arkadaşıma : "falında çook uzun boylu, böyle bana kutsal hissi veren biriyle tanışacaksın" demiştim. 1-2 hafta sonra Aynur, 1.95 boyunda, adı Aziz (dikkat azizin anlamı KUTSAL demektir) olan bir çocukla tanıştı, sevgili oldular sonra :)
detaylarını tam düşünmedim ama bahsettiğim sitede çok gecikmeler var. 7 kişiye baktım dün, yorumlar harikasınla başlıyor, inanamıyorumla bitiyor ama hala falcı listesinde adım yok...bu yüzden kendi face sayfamı açtım dün gece. ilk 10 kişiye ücretsiz bakacağım. sonra cüzi ücretler alacağım, yoğunluk ve gidişata göre karar vereceğim.

SARIGUL canım, sana özel mesaj attım az önce, link doğru gitmedi tabii Ama şöyle yapabilirsin. face hesabın varsa, girip sayfalar kısmından BADANGEL olarak aratırsan bana fotoğraflarım oradan gönderebilirsin canım. bugün öğleden sonraya kadar müsaitim. ya da akşam 10'dan bakarım.

peki, delibalık
teşekkürler

nişantaşı symbol cafede bahar varmış. bide hande için çok iyi demişler. bu ikisine giden biri varsa hangisini önerirsiniz bide angels burcuyu iyi diye okudum.
napmamı önerirsiniz

Geçenlerde baharın baktıgı falı dinledim telefonumdan martta yeni biriyle tanışmıştım, yeni işe girmiştim hatta girdiğim şirket bana araba vermişti !!!! ne gelen var ne giden ((

kızlar google de gabriel falcı diye aratırsanız bir site cıkıyor üye oluyorsunuz onlar size bir takım yorumlar gönderiyor ücretsiz ancak bana da bana tavsiye edene de inanılmaz tutarlı şeyler söyledi (yazdı) bir bakın isterseniz derim

Geçenlerde baharın baktıgı falı dinledim telefonumdan martta yeni biriyle tanışmıştım, yeni işe girmiştim hatta girdiğim şirket bana araba vermişti !!!! ne gelen var ne giden ((

bende bi türlü gidemedim diye üzülüyodum. sanırım çok bi şey kaçırmamışım. benim falların çıkıp çıkmadığı bu bi iki hafta içinde belli olacak gibi. bi bahar aklımda kalmıştı. neyse eksik kalsın o zaman :)
ben yarın burcuya gideyim bari bi. bu son.
gerçi bu hafta içine 3 kere bu son diye fal baktırdım ama bu sefer cidden son.

bende hep bu defa son diyorum ama kendime engel olamıyorum her seferinde de

Cidden göndersem bakarmısın? şuanda o kadar moralim bozukki bugun burcuya gidicektim iş çıkışı ama izinliymiş ki ben avrupa yakasında oturuyorum o kadar gözümü karatmıştım(((

Cidden göndersem bakarmısın? şuanda o kadar moralim bozukki bugun burcuya gidicektim iş çıkışı ama izinliymiş ki ben avrupa yakasında oturuyorum o kadar gözümü karatmıştım(((

burcu yarın üçten sonra orda olacakmış.sanırım büyük bi hata yaptım. fallarımın çıkmasını şu kadarcık kalmıştı ve ben herşeyi ellerimle yıktım ama yinede bi umut burcuya koşucam. iyidir inş. bugünde şaşkındaki nostradamusun kapısından döndüm. hiç içimden gelmedi nedense oraya girmek. hiç giden oldu mu oraya?

bende hep bu defa son diyorum ama kendime engel olamıyorum her seferinde de
hep bi umut tacirliği. ay sonu diyo. ayın sonu geliyo geçiyo vazgeçmek yok bende. tekrar gidiyorum 10 gün sonra diyolar bu seferde. sanırım ben vazgeçene kadar tarih ileri gidip duracak. artık bu parayı falcıya değilde psikologa verme zamanı geldi benm adıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…