Ben şu ara 1 ay dayanamıyorum maalesef
bazen falcı olasım geliyo ya ..
o kadar oku, sınavlarla boguş,patronlarla ,ablak yöneticilerle,cahil cühelayla mücadele et ..
sonra bi bak senden cok daha fazlasını kazanıyorlar 3 cümle kurup 5 gülücük dağıtarak ..
SARIGUL canım, sana özel mesaj attım az önce, link doğru gitmedi tabiiAma şöyle yapabilirsin. face hesabın varsa, girip sayfalar kısmından BADANGEL olarak aratırsan bana fotoğraflarım oradan gönderebilirsin canım. bugün öğleden sonraya kadar müsaitim. ya da akşam 10'dan bakarım.
Elmiranın falı çıkmazsa hoşuna gidecek değil mi?Çıkıyor kızım kadının falı çıkıyor işte. En son baktırdığımda ne bildiğine inanamazsın bile.
Sen şimdi merak et ne bildiğini Söylemiyommm...
Kestane şekeri sen hiç elmira ya gittin mı? Eğer gittiysen yorumlarını alabilir miyim? :18:
nişantaşı symbol cafede bahar varmış. bide hande için çok iyi demişler. bu ikisine giden biri varsa hangisini önerirsiniz bide angels burcuyu iyi diye okudum.
napmamı önerirsiniz
kızlar google de gabriel falcı diye aratırsanız bir site cıkıyor üye oluyorsunuz onlar size bir takım yorumlar gönderiyor ücretsiz ancak bana da bana tavsiye edene de inanılmaz tutarlı şeyler söyledi (yazdı) bir bakın isterseniz derim
Geçenlerde baharın baktıgı falı dinledim telefonumdan martta yeni biriyle tanışmıştım, yeni işe girmiştim hatta girdiğim şirket bana araba vermişti !!!! ne gelen var ne giden((
bende bi türlü gidemedim diye üzülüyodum. sanırım çok bi şey kaçırmamışım. benim falların çıkıp çıkmadığı bu bi iki hafta içinde belli olacak gibi. bi bahar aklımda kalmıştı. neyse eksik kalsın o zaman :)
ben yarın burcuya gideyim bari bi. bu son.
gerçi bu hafta içine 3 kere bu son diye fal baktırdım ama bu sefer cidden son.
kızlar google de gabriel falcı diye aratırsanız bir site cıkıyor üye oluyorsunuz onlar size bir takım yorumlar gönderiyor ücretsiz ancak bana da bana tavsiye edene de inanılmaz tutarlı şeyler söyledi (yazdı) bir bakın isterseniz derim
minikciğim aynen dediğini yaptım ben de :))) işten ayrılmıştım 10 gün önce falan... hatta buraya da yazmıştım moralim berbattı... oğlum var 4 yaşında. onunla evdeyiz. internette gezerken, hani fincan gönderip fal bakılıyor ya, oraya falcı olarak kaydımı yaptırdım. direkt adını vermeyim de telve gibi bişeynormalde bana baktırırlardı arkadaşlarım falan, hiç tanımadıklarıma ilk kez bakmmış oldum... ve 2 kuruş karşılığı bakıyorum şimdilik. sitenin işleyişi gereği. ama baktıklarımn yorumlarını okuyunca vay be ben neymişim demekten alamıyorum kendimi... sizlere de bakarım oradan... paranızı savurmamış olursunuz hem
imza: badangel
Cidden göndersem bakarmısın? şuanda o kadar moralim bozukki bugun burcuya gidicektim iş çıkışı ama izinliymiş ki ben avrupa yakasında oturuyorum o kadar gözümü karatmıştım(((
hep bi umut tacirliği. ay sonu diyo. ayın sonu geliyo geçiyo vazgeçmek yok bende. tekrar gidiyorum 10 gün sonra diyolar bu seferde. sanırım ben vazgeçene kadar tarih ileri gidip duracak. artık bu parayı falcıya değilde psikologa verme zamanı geldi benm adımabende hep bu defa son diyorum ama kendime engel olamıyorum her seferinde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?