İstanbul'da Fal - Falcılar

ben denedim.hoşuma gittiği için arkadaşımada söylemişti.o da yolladı istenen bilgileri.sonuç mu ikimizede aynı yazıları peşpeşe yolladı.

emine akkaya bide soğanlık emineyi merak ediyorum.sanırm onlarada baktırdıktan snra sonlandırabilirm.ay bide imama su falı baktırıcam onu unutmuştum:)

emine akkaya bide soğanlık emineyi merak ediyorum.sanırm onlarada baktırdıktan snra sonlandırabilirm.ay bide imama su falı baktırıcam onu unutmuştum:)

bu söylediklerinin hiç birine gitmedim yaa beni azdırma:) hayır ben burcuyla yapıcam jübilemi. imam kaça bakıyodu ki? asla bitiremicem galiba of

eskileri okurken tesadüfen gördüm şimdi. sen gitmişsin imama. dedikleri çıktımı ki bi daha gidiyosun. çıktıysa bende gideyim bari

sanki çok fark edicek benim içi. yarın bal gibi gidicem burcuya. imamada gidicem. ben bu kafayla çok para harcarım. vazgeçtim günü filan fark etmez

ayy bak ne buldum. çok eski bu yorum gerçi of ya. bi elanit varmış sanırım. ondan sonrada kimseyi bulamamış bu forum. benim gittiğim güzellik salonunda evinde bakan bi kadın anlattılar. en iyisi onuda deneyeyim. iyiyse forumda yeni falcı kazanmış olur.

elanite baktıramadım ya yanarım yanarım ona yanarım:) bi baktr bakalım güzelse bende baktırırım.imam şu anı ve geçmişi bildi hatta çok ufak detaylara kadar.ama gelecek tutarmı bilmiyorum.o evinde bakan kadın nerdeymiş?

burcu nerde canım?

kadıköyde angels kafede bakıyomuş. tam yerini bilmiyorum. sorasora bağdat artık :) aradım. yarın üçte ordaymış. bakayım beğenirsem sende gidersin. hatta beğenirsem ben bi daha gelirim senle. hiç fark etmez bana denemiş olurum tutarlımı diye. birilerine falcı önerirken korkuyorum çünkü. kötü çıkarsa paranıda zamanınıda benim yüzümden kaybedicekmişsin gibi geliyo

caddebostan diyesim geliyo ama 2 sene önce konuşulmuştu bu konu. gidip bi sormam lazım. o zamanlar mutluydum tabi kim ilgilencek falcıyla filan. iyi olur hem arada bi bakımda yaptırmak lazım. belki güzelleşirsem pişman olur bizimkisi :)

gittim canım.orta karar diyelim.ne çok iyi ne de çok kötü...falda hep kötü şeyler çıktığı için çıkmasını istemiyorum sadece o kdr canım benim

çok sağol canım benim... anladım gidip deniycem bende banada hep iyi şeyler söylüyorlar... ama bir türlü olmuyor.. yada acaba biz mi çok sabırsızız söylenenler hemen olsun istiyoruz beklemeye fazla tahammülümüz yok sanırım... :18: gerçi hayatımdaki son değişiklik için bir ay öncesine kadar yok olmayacak demişlerdi... ama ağustosta eylül ayı için tarih verdiler ve olay aynen söyledikleri tarihte aynen söyledikleri şekilde gelişti...

bende iş yerinden 2 hatunu dileke götürürken çok tedirgindim.Allahtan beğendilerde kendimi kötü hissetmedim.

şu anı bildiyse giderim ben ona geleceği allah'tan başkası bilemez. ben buna çok inanıyorum. şu an ve belki yakın gelecek sezgi meselesi. işte o elektrik tutarsa karşındakinin düşüncelerini çatırçatır dökebiliyorlar. yeter bana o kadarı :) imamda eklendi listemize. hadi bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…