kızlar google de gabriel falcı diye aratırsanız bir site cıkıyor üye oluyorsunuz onlar size bir takım yorumlar gönderiyor ücretsiz ancak bana da bana tavsiye edene de inanılmaz tutarlı şeyler söyledi (yazdı) bir bakın isterseniz derim
hep bi umut tacirliği. ay sonu diyo. ayın sonu geliyo geçiyo vazgeçmek yok bende. tekrar gidiyorum 10 gün sonra diyolar bu seferde. sanırım ben vazgeçene kadar tarih ileri gidip duracak. artık bu parayı falcıya değilde psikologa verme zamanı geldi benm adıma
emine akkaya bide soğanlık emineyi merak ediyorum.sanırm onlarada baktırdıktan snra sonlandırabilirm.ay bide imama su falı baktırıcam onu unutmuştum:)
pazar gnü kadınlar kahvesi dileke gittim.imamla aynı şeyleri söyledi aynı tarihleri verdi.bide hadi ikileyelim dedik cafe majesticte romanyalı nihale gttik ama o kötüydü çoğunu salladı yani...diyo almanyada amerikada kim var dedim kimse yok:) sarışın falan görünce beni bi bağlantı kurmaya çalıştı sanırım...dilekin 1 dediği oldu yakın tarihti diğerleri için beklemedeyim...
bi arkadaşım su falında çok ama çok iyi olduğunu söylemişti...merakımdan gidicem işte bende:) söylediklerinin zamanı var daha...eskileri okurken tesadüfen gördüm şimdi. sen gitmişsin imama. dedikleri çıktımı ki bi daha gidiyosun. çıktıysa bende gideyim bari
bi arkadaşım su falında çok ama çok iyi olduğunu söylemişti...merakımdan gidicem işte bende:) söylediklerinin zamanı var daha...
ayyy duramam ben şimdi. imam taksimde mi?
evet canım kapriss kafede biz iş yerinden 2 hatun gidicezbuluşalım olmazsa grup indirimi yaptırırz:))
oluuuuur. ne zaman gidiceksiniz ama? ben bu hafta ayrı ayrı 3 falcıya 100 lira harcadımda
sen ne zmn uygunsan o zmn gidelim canım :)
sanki çok fark edicek benim içi. yarın bal gibi gidicem burcuya. imamada gidicem. ben bu kafayla çok para harcarım. vazgeçtim günü filan fark etmez
ben bu kafayla hep uygunum :))
canım ortakoydekını bılmıyorum hıc denemedım.. ama sen kapris cafede baktırdıgın adamın adı imam.. iranlıyım diyor ve garip konusuyor gercekten iranlımı bilmiyorum ama soyledıgı fallar pek cıkmıyor... ben hiç memnun kalmamıstım ondan. uzattıkca uzatmıstı..
ayy bak ne buldum. çok eski bu yorum gerçi of ya. bi elanit varmış sanırım. ondan sonrada kimseyi bulamamış bu forum. benim gittiğim güzellik salonunda evinde bakan bi kadın anlattılar. en iyisi onuda deneyeyim. iyiyse forumda yeni falcı kazanmış olur.
burcu nerde canım?
elanite baktıramadım ya yanarım yanarım ona yanarım:) bi baktr bakalım güzelse bende baktırırım.imam şu anı ve geçmişi bildi hatta çok ufak detaylara kadar.ama gelecek tutarmı bilmiyorum.o evinde bakan kadın nerdeymiş?
gittim canım.orta karar diyelim.ne çok iyi ne de çok kötü...falda hep kötü şeyler çıktığı için çıkmasını istemiyorum sadece o kdr canım benim
kadıköyde angels kafede bakıyomuş. tam yerini bilmiyorum. sorasora bağdat artık :) aradım. yarın üçte ordaymış. bakayım beğenirsem sende gidersin. hatta beğenirsem ben bi daha gelirim senle. hiç fark etmez bana denemiş olurum tutarlımı diye. birilerine falcı önerirken korkuyorum çünkü. kötü çıkarsa paranıda zamanınıda benim yüzümden kaybedicekmişsin gibi geliyo
elanite baktıramadım ya yanarım yanarım ona yanarım:) bi baktr bakalım güzelse bende baktırırım.imam şu anı ve geçmişi bildi hatta çok ufak detaylara kadar.ama gelecek tutarmı bilmiyorum.o evinde bakan kadın nerdeymiş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?