çok sağol canım benim... anladım gidip deniycem bende banada hep iyi şeyler söylüyorlar... ama bir türlü olmuyor.. yada acaba biz mi çok sabırsızız söylenenler hemen olsun istiyoruz beklemeye fazla tahammülümüz yok sanırım... :18: gerçi hayatımdaki son değişiklik için bir ay öncesine kadar yok olmayacak demişlerdi... ama ağustosta eylül ayı için tarih verdiler ve olay aynen söyledikleri tarihte aynen söyledikleri şekilde gelişti...
caddebostan diyesim geliyo ama 2 sene önce konuşulmuştu bu konu. gidip bi sormam lazım. o zamanlar mutluydum tabi kim ilgilencek falcıyla filan. iyi olur hem arada bi bakımda yaptırmak lazım. belki güzelleşirsem pişman olur bizimkisi :)
bende iş yerinden 2 hatunu dileke götürürken çok tedirgindim.Allahtan beğendilerde kendimi kötü hissetmedim.
haber ver mutlaka:)
şu anı bildiyse giderim ben ona geleceği allah'tan başkası bilemez. ben buna çok inanıyorum. şu an ve belki yakın gelecek sezgi meselesi. işte o elektrik tutarsa karşındakinin düşüncelerini çatırçatır dökebiliyorlar. yeter bana o kadarı :) imamda eklendi listemize. hadi bakalım :)
dileki begendiniz mi ya? bende bi arkadaşımla gittim ona saydı döktü bende fos. yok hakkını yemiyelim tam fos degil aslında. başlarda yanlış yorumlar yaptı sonra ben yoluna koyunca dogru tespitlerde bulundu. gelecek dersen kimin ne dediğini tamamen unuttum artık. çıktımı noldu o fal hiç hatırlamıyorum
senindemi gittiğin falcı listesi kabarık:)
aynen öyle tatlım... sorma hemde ne kabarık... pek övünülecek bir durum değil ama burada adı geçenlerin hemen hemen hepsine gitmişimdir... baya bir tecrübem var bu konuda....
utlaka geçmiş sayfalarda bahsetmişsindir canım ama ben artık bu 2600 sayfayı kaç kere okudğumu unuttum. sadece isimlerini verebilir misin gittiklerininaynen öyle tatlım... sorma hemde ne kabarık... pek övünülecek bir durum değil ama burada adı geçenlerin hemen hemen hepsine gitmişimdir... baya bir tecrübem var bu konuda....
soğanlık emineye gittinmi?
iki tane arkadaşım gitti ama hiç memnun kalmamışlar.. o yüzden gitmedim bende...
bende elektrik meselesine çok inanıyorum...su falı baktıran arkadaşım imamın tarotu bakamadığını ama su falında çok iyi olduğunu söylemişti.ben sadece tarot baktırdım.kahve fincanına şöyle bi baktı o kdar.tip tarifleri ve kişilik analizleri yerindeydi.su falına bakıcam dedi fotoğrafla gitmem lazımmış.önce baktırmıcaktım aslında ama sonra o arkadaşım çok iyiydi diyince baktırmaya karar verdim:) ah bu ben :)
kızlarrrr !!! kadınlar kahvesi diyorum , esra diyorum, baktıran varmı diyorummmm ??? yokmu kimseee((
benimkinin resmi yokki bende. facebookunuda kapadı.yada engelledi bilemicem
utlaka geçmiş sayfalarda bahsetmişsindir canım ama ben artık bu 2600 sayfayı kaç kere okudğumu unuttum. sadece isimlerini verebilir misin gittiklerinin
kızlarrrr !!! kadınlar kahvesi diyorum , esra diyorum, baktıran varmı diyorummmm ??? yokmu kimseee((
ben baktırmadım ama hangi kadınlar kahvesinde bu esra
Dileğe bende birkaç kez baktırmıstım ilk öncelerde iyiydi ama sonrasında biraz saçmaladı sanki.. Ama bu Esra şimdiki zamanı ve geçmişi cok iyi bildi hiç şaşmadı.Gelecekle ilgili birçok şey söyledi ama bilemedim çıkarmı ki acababen baktrmadım. bi dileke baktrdım ordan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?