İstanbul'da Fal - Falcılar

fakirin ekmeği fincan cafe melisidemi alsak listeye

benimkinin resmi yokki bende. facebookunuda kapadı.yada engelledi bilemicem

ayy o imam denen adama hiç gitmeyin derim.. çok yalancı bir adam. ben bir kere gitmiştim bana; normalde burda calısmıyorum ıstanbula geldım destek verıyorum demıstı, 6 ay sonramı ne bır arkadasım gıtmıs ona baktırmıs onada aynı şeyi demiş.Falıda cıkmıyor benden soylemesı, yınede sız bılırsınız

umarım bana çıkar orda tanıştığım bi kız ona baktığı falın çıktığını söylemişti belkide onların adamıdır bilemeyizki

fakirin ekmeği fincan cafe melisidemi alsak listeye

banada bir arkadaşım tavsiye etmişti... o kadar tecrübeden sonra artık kolay kolay kimseyi beğenemiyorum... sonra hadi deneyeyim dedim... hatta ilk baktırdığımda o an için olması imkansız bişey söylemişti ve o akşam için tarih vermişti... aynen dediği şey o akşam oldu ben çok şaşırmıştım... daha sonrada söyledikleri hep oldu... birde en son işimle ilgili olarak hep olmaz dediği olay için ağustosta eylül ayı için tarih verdi ve söyle söyle olucak dedi aynen söylediği şekilde oldu... benim için bakırköy dekilerin en iyisi... ama bu iş göreceli biraz kişiye göre değişebiliyor oyüzden denemeden bilemeyiz...

umarım bana çıkar orda tanıştığım bi kız ona baktığı falın çıktığını söylemişti belkide onların adamıdır bilemeyizki

tatlım cok ıstıyorsan gıt tabı, bılemem belkı sana cıkar ama adam sadece yıkama yağlama. bana cok ıtıcı gelmıstı. he hıc mı bılemıyor ? hayır tabıkı bıldıgı seyler var ama boş konusuyor bıraz

Kim ve bakirkoyun neresinde?, kaca bakiyor bi de canim anlatirmsn?

nerde bu fincan cafe peki :))

tamam ekledim ben melisi listeme.ne çıkarsa bahtımıza artık

valla aklımda soğanlık emine,emine akkaya ve imamın su falı vardı.melis ve şu kuaförde eklendi:) sonu yok bu listenin sanırm

aynen öyle bu forumu ilk sayfalardan beri takip ediyorum listeye sürekli yeni birileri ekleniyor.. insanın aklı kalıyor gidip bir deneyeyim diyorsun sonra paralar gidiyor... offfffffff.....

aynen öyle bu forumu ilk sayfalardan beri takip ediyorum listeye sürekli yeni birileri ekleniyor.. insanın aklı kalıyor gidip bir deneyeyim diyorsun sonra paralar gidiyor... offfffffff.....

varya geçen gün hesaplıcaktım ne kdr gttiğini gözüm yemedi yarıda bıraktım.bi arkadaşım diyo hiç mi akıl yok o parayla kendine bişeyler alsan daha mutlu olucaksın.ama elimde değil işte vazgeçemiyorum:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…