çok merak ediyorum ya...gitmem lazım
taksimde cafelerin hepsine gittim onların içinde en iyi diyebileceğim kişi kadınlar kahvesi dilek ti... karşı taraftada angel burcu iyidir... daha sonra bakırköydekilerin hepsini çok iyi bilirim orada oturduğum için bir kere değil iki kere gittiklerim bile var istediğini sorabilirsin bakırköydekilerle ilgili... onların içindede en iyisi fincan cafe melis tir... hatta az öncede yazdım onun söylediği bir olay aynen söylediği tarihte ve söylediği şekilde oldu... birde yakın zamanda gittiğim hülya hnm var bahçelievler haznedar da evinde randevu ile bakıyor onuda çok beğendim... sormak istediğin isim varsa sorabilirsin canım...
benimkinin resmi yokki bende. facebookunuda kapadı.yada engelledi bilemicem
ayy o imam denen adama hiç gitmeyin derim.. çok yalancı bir adam. ben bir kere gitmiştim bana; normalde burda calısmıyorum ıstanbula geldım destek verıyorum demıstı, 6 ay sonramı ne bır arkadasım gıtmıs ona baktırmıs onada aynı şeyi demiş.Falıda cıkmıyor benden soylemesı, yınede sız bılırsınız
ayy ne biliyim canım benim yaa öyle olumsuz yorumlar duyunca vazgeçtim... bu forumdada sanki çoğu giden beğenmemiş gibi kalmış benim aklımda... :44:
alalım gitsin :)fakirin ekmeği fincan cafe melisidemi alsak listeye
fakirin ekmeği fincan cafe melisidemi alsak listeye
umarım bana çıkarorda tanıştığım bi kız ona baktığı falın çıktığını söylemişti belkide onların adamıdır bilemeyizki
iyi akşamlar kızlar...
Benimde bakırköy de bildiğim bi falcı var ve kahveyle bakmıyo karşısına alıp gözünü içine bakarak anlatıo hemde isim vererek hatta şu kadar güne kadar böle olucak diye sölüyo..
taksimdeki canım
banada bir arkadaşım tavsiye etmişti... o kadar tecrübeden sonra artık kolay kolay kimseyi beğenemiyorum...sonra hadi deneyeyim dedim... hatta ilk baktırdığımda o an için olması imkansız bişey söylemişti ve o akşam için tarih vermişti... aynen dediği şey o akşam oldu ben çok şaşırmıştım... daha sonrada söyledikleri hep oldu... birde en son işimle ilgili olarak hep olmaz dediği olay için ağustosta eylül ayı için tarih verdi ve söyle söyle olucak dedi aynen söylediği şekilde oldu... benim için bakırköy dekilerin en iyisi... ama bu iş göreceli biraz kişiye göre değişebiliyor oyüzden denemeden bilemeyiz...
alalım gitsin :)
ah benim şu fallar bi çıksa sana 10 tane falcı önericem. ama nerdee
banada bir arkadaşım tavsiye etmişti... o kadar tecrübeden sonra artık kolay kolay kimseyi beğenemiyorum...sonra hadi deneyeyim dedim... hatta ilk baktırdığımda o an için olması imkansız bişey söylemişti ve o akşam için tarih vermişti... aynen dediği şey o akşam oldu ben çok şaşırmıştım... daha sonrada söyledikleri hep oldu... birde en son işimle ilgili olarak hep olmaz dediği olay için ağustosta eylül ayı için tarih verdi ve söyle söyle olucak dedi aynen söylediği şekilde oldu... benim için bakırköy dekilerin en iyisi... ama bu iş göreceli biraz kişiye göre değişebiliyor oyüzden denemeden bilemeyiz...
valla aklımda soğanlık emine,emine akkaya ve imamın su falı vardı.melis ve şu kuaförde eklendi:) sonu yok bu listenin sanırm
hepimizinki çıkar umarım :) tabi iyilerse :)inş çıkar canım
bende bi dileğe baktırdım orda. kadıköydekindede baktırmıştım acaba ordaki kadın mı dedim
esra adı çok tanıdık geldi diye sormuştum ama o değilmiş canım :)
aynen öyle bu forumu ilk sayfalardan beri takip ediyorum listeye sürekli yeni birileri ekleniyor.. insanın aklı kalıyor gidip bir deneyeyim diyorsun sonra paralar gidiyor... offfffffff.....
nerde bu fincan cafe peki :))
bakırköyde carousel in arka tarfındaki halk pazarının orada sahile doğru inerken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?