hepimizinki çıkar umarım :) tabi iyilerse :)
sen ne zmn uygunsan o zmn gidelim canım :)
varya geçen gün hesaplıcaktım ne kdr gttiğini gözüm yemedi yarıda bıraktım.bi arkadaşım diyo hiç mi akıl yok o parayla kendine bişeyler alsan daha mutlu olucaksın.ama elimde değil işte vazgeçemiyorum:18:
Kapriss cafe taksimde hangi sokakta? Fincan cafedeki melis mi capris deki imam mi? Ne dersin a rkadasim??
aynen canım benim... hesaplamayı benimde gözüm yemiyor... ona 20 ötekine 30 vere vere dünyanın parası gitti bugüne kadar... her seferinde artık gitmiycem bu son diyorum dayanamıyorum yine... birde bakan birinin falı çıkınca insan neden se hemen tekrar gitme ihtiyacı duyuyuor...
aynen canım benim... hesaplamayı benimde gözüm yemiyor... ona 20 ötekine 30 vere vere dünyanın parası gitti bugüne kadar... her seferinde artık gitmiycem bu son diyorum dayanamıyorum yine... birde bakan birinin falı çıkınca insan neden se hemen tekrar gitme ihtiyacı duyuyuor...
inşallahhhh... :18:
kızlar mercana baktıranınız var mı?
Maalesef.. Dejavu yigit veya adayi denediniz mi?
ne kadara bakıyo?
20 tl tatlım...
ay destanla edeniz bi yiğite gittiler ama o yiğit dejavu yiğit mi bilmiyorum.ama hiç beğenmemişlerdi.neşe ve yiğite gitmişlerdi onlar.adayıda hiç duymadım.
evet canım o dejavu yiğit başka yiğit yok zaten bildiğim kadarıyla neşe de yiğit te dejavu cafede çalışıyorlar ama ikiside gitmeye değmez bence...
kızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize.çok hastayım dinlenimde geçsin pztye kadar.çok öpüyorum hepinizi:80:
çok geçmiş olsu canmkızlar ben yatıyorum iyi geceler hepinize.çok hastayım dinlenimde geçsin pztye kadar.çok öpüyorum hepinizi:80:
ikiside çok kötü demişti diye hatırlıyorum zaten bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?