İstanbul'da Fal - Falcılar

aynen canım benim... hesaplamayı benimde gözüm yemiyor... ona 20 ötekine 30 vere vere dünyanın parası gitti bugüne kadar... her seferinde artık gitmiycem bu son diyorum dayanamıyorum yine... birde bakan birinin falı çıkınca insan neden se hemen tekrar gitme ihtiyacı duyuyuor...

kızlar ya siz bana özelden mesaj atmışsınız esin hanımın bilgileri için ama bende bilmiyorum. eskileri okurken buldum. mesaj hakkımda yok soramıyorumda. sizede cevap veremedim kusura bakmayın. bilen biri varsa paylaşsın lütfen :)

ya ben dünyaları alsam o begenmedikten sonra mutlu olamicamki. anlamıyolar ama bende anlatmaya çalışmaktan vazgeçtim. umarım kimse bunu yaşamak zorunda kalmaz. hiç anlamasınlar arkamdan deli diye gülsünler gerekirse. alınmıyorum çünkü bende böyleydim. gerçekten yaşanmadan anlaşılmıyomuş

kaç kez bida gitmicem dedim sayısını ben bile unuttum...

ay destanla edeniz bi yiğite gittiler ama o yiğit dejavu yiğit mi bilmiyorum.ama hiç beğenmemişlerdi.neşe ve yiğite gitmişlerdi onlar.adayıda hiç duymadım.

evet canım o dejavu yiğit başka yiğit yok zaten bildiğim kadarıyla neşe de yiğit te dejavu cafede çalışıyorlar ama ikiside gitmeye değmez bence...

ikiside çok kötü demişti diye hatırlıyorum zaten bende.

aynen öyle canım... o var mı bu var mı diyip alfabeyi sayıp isim söylüyorlar... zaten neşe sürekli soru sorarak verdiğin cevaplar üzerinden yorum yapıyor... verdiğim paraya acıdım... kesinlikle değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…