aman ne 20ler verdik:) bi 20 daha verelim bişey olmaz...
umarım bana çıkarorda tanıştığım bi kız ona baktığı falın çıktığını söylemişti belkide onların adamıdır bilemeyizki
benim gbi meraklı bi hatuna yapılır mı bu:) msnden yazıver ya ne bildi:)
herkese merhaba.. sonunda ben de elmira ya gitttim... en başta biraz bocaladı.. hep, yanlışsa sen soyle ona gore gidelim dedi.. uzun sure de baktı.. değişik bir tarzı var diyebilirim.. geçmişe dair bazı şeyleri bildi bazılarını ise tam çözemedi.. esas oğlanın adını bildi ve diğer herkes gibi doneceğini soyledi.. bir aydan biraz uzun bir zaman var ve o tarih geldiğinde mutlaka yazacağım buraya da çıkıp çıkmadığını.. he ben soylediklerinin çıkmasını istemiyorum o ayrı.. artık yoluma devam etmek istiyorum cunku.. zaten gitme amacım da bu değildi ama konu onda tıkanıp kalınca boyle oldu.. söz, o tarih gelince yorumlarımı ekliyor olacağım.. herkesin gonlunce olması dileğiyle:)
Bir arkadaşımız,özelden mesaj atmış.Gerçekten biliyormu diye sormuş...
Şöyle açıklayayım;
Aldatıldığımı bu kadın sayesinde öğrendim.Bana aldatıldığımı,kocamın ayrı bir evi olduğunu,boşanma davası gözüktüğünü söyledi.
Aldatıldım,yakaladım,boşanma davası açtık,eşim ayrı eve çıktı.Sonra ölümden döneceğimi söyledi(oldu),eşimin benden ayrılmamak için yırtınacağını söyledi (oldu) davayı anlaşmalı açmıştık,boşanmak garantiydi...
Bir sürü ayrıntı da cabası ama çok detaya girmek istemiyorum (özel hayat)
özelden mesaj atamıyorum bu bayanın telefon numarasına nasıl ulasabılırım acaba(((
taksimde cafelerin hepsine gittim onların içinde en iyi diyebileceğim kişi kadınlar kahvesi dilek ti... karşı taraftada angel burcu iyidir... daha sonra bakırköydekilerin hepsini çok iyi bilirim orada oturduğum için bir kere değil iki kere gittiklerim bile var istediğini sorabilirsin bakırköydekilerle ilgili... onların içindede en iyisi fincan cafe melis tir... hatta az öncede yazdım onun söylediği bir olay aynen söylediği tarihte ve söylediği şekilde oldu... birde yakın zamanda gittiğim hülya hnm var bahçelievler haznedar da evinde randevu ile bakıyor onuda çok beğendim... sormak istediğin isim varsa sorabilirsin canım...
Bakırköyde Duygum Cafe Duygu ya bugün gitmek istiyorum.. gidenler varsa yorumlarını alabilirmiyim...
isim bilmekten başka hiç bi numarası olmadığını okudum ben forumda.gidenler memnun değildi.sen bilirsin yinede canım
evet biraz forumu karıştırınca öyle olduğunu okuum ve vazgeçtim bende Göztepedeki Neval i denemek istiyorum ama telini bulamadım bilenler varsa verirse sevinirim.. XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX
onu ilk kez duydum ben.
olguyu aylar öncesinden denemiştim.. o an güzel bakıyor rahatlatıyor ama söylediklerinden çıkan hiç bişey olmadı,..
sen fincan cafe melise baktırdın mı peki?
hayır ona gitmedim, ama diğer bahsedilen birçoğunu denedim sayılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?