İstanbul'da Fal - Falcılar

umarım bana çıkar orda tanıştığım bi kız ona baktığı falın çıktığını söylemişti belkide onların adamıdır bilemeyizki

Hahaha bak buna çok güldüm İmam için söyledin sanırım bunu... Bende imam'a baktırdığım gün yan masadan kız atlamıştı İmam'ın her dediği çıkar diye... Hiç de çıkmıyor... =) valla onların adamı olabilir o kız, benle de konuşan odur belki =)

benim gbi meraklı bi hatuna yapılır mı bu:) msnden yazıver ya ne bildi:)

herkese merhaba.. sonunda ben de elmira ya gitttim... en başta biraz bocaladı.. hep, yanlışsa sen soyle ona gore gidelim dedi.. uzun sure de baktı.. değişik bir tarzı var diyebilirim.. geçmişe dair bazı şeyleri bildi bazılarını ise tam çözemedi.. esas oğlanın adını bildi ve diğer herkes gibi doneceğini soyledi.. bir aydan biraz uzun bir zaman var ve o tarih geldiğinde mutlaka yazacağım buraya da çıkıp çıkmadığını.. he ben soylediklerinin çıkmasını istemiyorum o ayrı.. artık yoluma devam etmek istiyorum cunku.. zaten gitme amacım da bu değildi ama konu onda tıkanıp kalınca boyle oldu.. söz, o tarih gelince yorumlarımı ekliyor olacağım.. herkesin gonlunce olması dileğiyle:)

bu arada yazmayı unuttum ve eklemek istedim.. 75 tl gorduklerim olcusunde cok fazla.. dedikleri çıkarsa verilebilir bir para.. bi de gerçekten cok ekstra, hayatta olmaz dediğim şeyler için olucak dedi.. yani çıkarsa gerçekten büyük olay.. (yine soyluyorum ben çıkmasını istemiyorum, evrene mesajımı iletiyim de:)

özelden mesaj atamıyorum bu bayanın telefon numarasına nasıl ulasabılırım acaba(((

Merhaba, Hülya Hanımın telefonunu gönderebilir misin bana lütfen. Teşekkürler

isim bilmekten başka hiç bi numarası olmadığını okudum ben forumda.gidenler memnun değildi.sen bilirsin yinede canım

evet biraz forumu karıştırınca öyle olduğunu okuum ve vazgeçtim bende Göztepedeki Neval i denemek istiyorum ama telini bulamadım bilenler varsa verirse sevinirim..

olguyu aylar öncesinden denemiştim.. o an güzel bakıyor rahatlatıyor ama söylediklerinden çıkan hiç bişey olmadı,..

cnm bunun sonu yok gibi görünüyor aslında ciddi anlamda bağılılık yaptığını düşünüyorum... özellikle zayıf olduğumuz anlarda.. üstelik hiçbiri tatmin etmiyor böyle oluncada içimizdeki boşluk daha da büyüyor.. daha fazla fal ihtiyacı... maddi ve manevi zarar tamamen.. sonu psikolojik çöküntü... falda gelecek beklentisi olmaması gerek diye düşünüyorum belki o anki sorulara cevaplar bulunabilir ama hiçbir falcı geleceği bilemez... gelecek o an falcının söylediği gibi görünse bile değişebilir... kader değişebilir bunun bilincinde olmak lazım... ve en iyisi dualar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…