İstanbul'da Fal - Falcılar

dua hep ediyorum ama günah olduğunu bile bile de faldan vazgeçemiyorum...

ben hala göztepe Neval in telini bekliyorum... Bilen varsa yazabilirmi... geç olmazsa bugün gitmek istiyorum... xxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
olguyu ben çok istiyorum ama hatun yerinde yokki kaç kere gittiysem kapı duvar. dün aradım yokmuş. bugünde yokmuş hangi gün orda biliyousun sen canım?

olguya ben dahil arkadaşlarımda gitti... hiçbirimiz memnun kalmadık, verdiği tarihlerde geçeli aylar oldu, tam tersi çıktı... gitmek istiyorsanız yinede siz bilirsiniz ama beşiktaş symbol Nihal i tavsiye ederim...

olguya ben dahil arkadaşlarımda gitti... hiçbirimiz memnun kalmadık, verdiği tarihlerde geçeli aylar oldu, tam tersi çıktı... gitmek istiyorsanız yinede siz bilirsiniz ama beşiktaş symbol Nihal i tavsiye ederim...

nihale 4 kere gittim ben canım. memnun kaldım bende haklısın :)

bende numarası falan yok ama buluruz sorun değil:) sen yeterki iste
önce melise gidelim ama onu daha çok merak ediyorum sanırım.

buldum numarasını narçil nargile kafeymiş adı canım :) bu arada sen nihale gittin mi? bak benim gibi memnun olan biri daha çıktı artık daha rahat önerebilirim onj

peki sana nihalin gelecek çıktı mı canım;? tarih vermiş miydi sana? tutturabildimi tarihi?

Cidden göndersem bakarmısın? şuanda o kadar moralim bozukki bugun burcuya gidicektim iş çıkışı ama izinliymiş ki ben avrupa yakasında oturuyorum o kadar gözümü karatmıştım(((

bakarım canım... faceden profil oluşturdum, sayfa açtım. fotoğrafları ordan gönderebilirsin. gerçi telvede o kadar çok fal göndermişler ki, şimdi biraz ara vermek zorunda hissettim :) cidden yoğunlaşınca insan yoruluyor valla... özelden profil linkimi göndereyim sana.

4 kez gittim bende... kısa bakıyor 2 kez tarih verdi tutmuştu.. bir iki haftalık kısa vade için bakması hoşuma gidiyor... size verdiği tarihler tuttu mu peki?

etoiles nihal tam olarak beşiktaş ın neresinde? kızlar avcılar dan kalkııp taa beşiktaş a gidicem iş çıkışı.. beşiktaş ın neresinde?? az vaktim kaldı..

etoiles nihal tam olarak beşiktaş ın neresinde? kızlar avcılar dan kalkııp taa beşiktaş a gidicem iş çıkışı.. beşiktaş ın neresinde?? az vaktim kaldı..

cnm bence aramadan gitme haftasonları yok diye biliyorum... xxxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

ne fotosu gönderiyoruz.. canım benim de çok ihtiyacım var bu aralar ne yapacağımı bilmiyorum.. karar verme aşamasındayım.. bana da profil linkini gönderir misin? çok güzel bi kahve tabağım var fotosunu çekmiştim nereye yüklesem bilemedim..

symbol cafe beşiktaş tam alkımın sokağında. taksim dolmuşları kalkıyo önünden. o sokağa gir ilerde solda. turkcellin yanındaki bina. nihal hafta sonları çalışmıyo ama eminim :) hatta hafta içi akşamlarıda yok sanırım ben 7-8 gibi gitmiştim o çıkıyodu başkası bakmıştı bana

kestaneşekeri ben gittim bugün burcuya. tam nihal gibiydi fal bakma tarzı. bambaşka bi tarih verdi. uzadıkça uzuyo bu iş artık çok sıkıldım

kestaneşekeri ben gittim bugün burcuya. tam nihal gibiydi fal bakma tarzı. bambaşka bi tarih verdi. uzadıkça uzuyo bu iş artık çok sıkıldım

Angel cafedeki Burcu yarın olur mu valla fal baktırmaya doymuyor gibi bir durumdayım. Daha önceki gün baktırdım Elmira'ya Pelin'e birde Burcu'ya baktırayım diyorum. Pofffffff kendim bakmasını öğreneceğim olmuyor böyle.

bilmiyorumki. okuyomuş haftaiçi 7den sonra oraya geliyomuş. çok şirin bi kız. istersen benim falın çıkıp çıkmamasına göre git sen bilirsin. dayanamıyorum diyosan gidilebilir bi faldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…