cnm bunun sonu yok gibi görünüyor aslında ciddi anlamda bağılılık yaptığını düşünüyorum... özellikle zayıf olduğumuz anlarda.. üstelik hiçbiri tatmin etmiyor böyle oluncada içimizdeki boşluk daha da büyüyor.. daha fazla fal ihtiyacı... maddi ve manevi zarar tamamen.. sonu psikolojik çöküntü... falda gelecek beklentisi olmaması gerek diye düşünüyorum belki o anki sorulara cevaplar bulunabilir ama hiçbir falcı geleceği bilemez... gelecek o an falcının söylediği gibi görünse bile değişebilir... kader değişebilir bunun bilincinde olmak lazım... ve en iyisi dualar....
fakirin ekmeği ben olguyada baktırıcam.sen baktırdın mı baktırmadıysan beraber gidelim onada:)
olguyu ben çok istiyorum ama hatun yerinde yokki kaç kere gittiysem kapı duvar. dün aradım yokmuş. bugünde yokmuş hangi gün orda biliyousun sen canım?
olguyu ben çok istiyorum ama hatun yerinde yokki kaç kere gittiysem kapı duvar. dün aradım yokmuş. bugünde yokmuş hangi gün orda biliyousun sen canım?
olguya ben dahil arkadaşlarımda gitti... hiçbirimiz memnun kalmadık, verdiği tarihlerde geçeli aylar oldu, tam tersi çıktı... gitmek istiyorsanız yinede siz bilirsiniz ama beşiktaş symbol Nihal i tavsiye ederim...
bende numarası falan yok ama buluruz sorun değil:) sen yeterki iste
önce melise gidelim ama onu daha çok merak ediyorum sanırım.
olguya ben dahil arkadaşlarımda gitti... hiçbirimiz memnun kalmadık, verdiği tarihlerde geçeli aylar oldu, tam tersi çıktı... gitmek istiyorsanız yinede siz bilirsiniz ama beşiktaş symbol Nihal i tavsiye ederim...
buldum numarasını narçil nargile kafeymiş adı canım :) bu arada sen nihale gittin mi? bak benim gibi memnun olan biri daha çıktı artık daha rahat önerebilirim onj
peki sana nihalin gelecek çıktı mı canım;? tarih vermiş miydi sana? tutturabildimi tarihi?
Cidden göndersem bakarmısın? şuanda o kadar moralim bozukki bugun burcuya gidicektim iş çıkışı ama izinliymiş ki ben avrupa yakasında oturuyorum o kadar gözümü karatmıştım(((
4 kez gittim bende... kısa bakıyor 2 kez tarih verdi tutmuştu.. bir iki haftalık kısa vade için bakması hoşuma gidiyor... size verdiği tarihler tuttu mu peki?
4 kez gittim bende... kısa bakıyor 2 kez tarih verdi tutmuştu.. bir iki haftalık kısa vade için bakması hoşuma gidiyor... size verdiği tarihler tuttu mu peki?
daha var zamanları bekliyorum bakallım :)
etoiles nihal tam olarak beşiktaş ın neresinde? kızlar avcılar dan kalkııp taa beşiktaş a gidicem iş çıkışı.. beşiktaş ın neresinde?? az vaktim kaldı..
bakarım canım... faceden profil oluşturdum, sayfa açtım. fotoğrafları ordan gönderebilirsin. gerçi telvede o kadar çok fal göndermişler ki, şimdi biraz ara vermek zorunda hissettim :) cidden yoğunlaşınca insan yoruluyor valla... özelden profil linkimi göndereyim sana.
etoiles nihal tam olarak beşiktaş ın neresinde? kızlar avcılar dan kalkııp taa beşiktaş a gidicem iş çıkışı.. beşiktaş ın neresinde?? az vaktim kaldı..
kestaneşekeri ben gittim bugün burcuya. tam nihal gibiydi fal bakma tarzı. bambaşka bi tarih verdi. uzadıkça uzuyo bu iş artık çok sıkıldım
Angel cafedeki Burcu yarın olur mu valla fal baktırmaya doymuyor gibi bir durumdayım. Daha önceki gün baktırdım Elmira'ya Pelin'e birde Burcu'ya baktırayım diyorum. Pofffffff kendim bakmasını öğreneceğim olmuyor böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?