kestaneşekeri ben gittim bugün burcuya. tam nihal gibiydi fal bakma tarzı. bambaşka bi tarih verdi. uzadıkça uzuyo bu iş artık çok sıkıldım
Angel cafedeki Burcu yarın olur mu valla fal baktırmaya doymuyor gibi bir durumdayım. Daha önceki gün baktırdım Elmira'ya Pelin'e birde Burcu'ya baktırayım diyorum. Pofffffff kendim bakmasını öğreneceğim olmuyor böyle.
nihalide merak ediyorum ben ya...bu hafta içi olguya yada melise gidelim mi?
ben bi ara ciddi ciddi düşündüm tarot kartı almayı ama sonra vazgeçtim...
olguyu bulamayız bence yerinde. ama istiyosan deneriz. melisede gidelim. bence hepsine gidebiliriz hayır diyemiyorum fala anladım
bu arada 6da çıkıyorum ben işten yetişebilir miyiz ki?
İş yerin nerde? Ben ararım saati günü sormak
için. Numarayı buldum :) kadıköyde bakıyo olgu
Olgu nerde bakıyor, geçen hafta nostradamus cafeye gittim burda hep oranın ismini verdiler ayrılmış. Şu an nerede acaba?
mermaid nasılsın?
kızlar google de gabriel falcı diye aratırsanız bir site cıkıyor üye oluyorsunuz onlar size bir takım yorumlar gönderiyor ücretsiz ancak bana da bana tavsiye edene de inanılmaz tutarlı şeyler söyledi (yazdı) bir bakın isterseniz derim
netten dolanırken denk gelmiştim :)
anam ogünden beri habire mail geliyo
az kaldı , şu olcak , bu olca,sana odaklandım .. sonunda da 49,90 tl
bu akşam zor kurtardım paçayı. tam falcılık oldum , uyudum bende gitmemek için
Angel cafedeki Burcu yarın olur mu valla fal baktırmaya doymuyor gibi bir durumdayım. Daha önceki gün baktırdım Elmira'ya Pelin'e birde Burcu'ya baktırayım diyorum. Pofffffff kendim bakmasını öğreneceğim olmuyor böyle.
en son bana 29,90 diye mail atmıştı.bi süre sonra düşüyor fiyat
gayretle bekleyelim 19.90 olunca deneriz :))
Kimden bahsediliyo yaa burda aY çıldırıcam kime gidiceğimi şaşırdım resmen :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?