İstanbul'da Fal - Falcılar

site adı vermekte sakınca yoksa benim haftada bir fal baktırdığım keyifli bir site var.. sonuçta faldan ne umulur ki.. biliyorlar bilmiyorlar hah şunu cuk oturttu demek doğu değil, sonuçta her insan için geçerli bir şeyleri tutturuyorlar tabi ki.. eğer bir kadı fal baktırıyorsa vardır bir sıkıntısı diyerek yazıyorlardır:)

ama öyle baştan savma herkese copy paste fallar değil..
evinizde yapın kahvenizi afiyetle için kapatın fincanı bir kaç resmini çekin yükleyin siteye, cep telefonunuzdan da 10 TL ödeme yapın, bekleyin, mailinie geleni keyifle okuyun, şaşırmak, hadi canım sende demek serbest:)

Selam kızlar burada bahesdilen çoğu isme gitmiş biri olarak söylüyorumki cafe falcıları için hepsi geçmiş ve şimdiki zamanı bildiler fakat gelecekle ilgili bilen bir iki şey dışında çok az kişi oldu:92: yani şu bir gerçekki bir insanın geleceği bilmesi çok zor ,evet belki bir iki nokta atışı yapıp bazı durumları tahmin edenler olmuştur ama kafede fal bakan kişilerden çok yüksek performanslar beklemek yersiz bence son olarak elmirayı denicem minik arkadaşımla birlikte gidicez bende görüşlerimi yazarım ama dediğim gibi benim düşüncem kafe falcıları çokta süper diiller, ama gidince o anki moralinizi düzeliyor o ayrı zaten artık baktırmakta çok cazip gelmiyor bana .... yinede kimseyi etkilemek istemem yeni üye olan arkadaşlar denesinler ,herkesin frekansı farklıdır sonuçta

meraba ben seni çok eskiden beri takip ediyorum. angeledalim alevko umutluperi ve sen benim en sık okuduğum kişilerdiniz. ama artık kim ne demişti karıştırıyorum. rica etsem gittiğin kişilerin izimlerini verebilir misin

riverarivera elmira ya bende gitmek istiyorum... minikdepresif in tavsiyesi ile gidicem... siz minikdepresif lemi gidiceksiniz? eger öyleyse bende sizinle gelebilir miyim acaba... o tarafları pek bilmediğim için ve evde baktığı için tek başıma gitmeye cesaret edemiyorum... :26:

sağol bilgilendirme için

sağol bilgilendirme için :)

çok teşekkürler mermaid, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, iyi geceler

Bu sitede adı geçen falcıların 90%'sine gittim ve gittiklerimin hepsinde "elektrik tuttu", yani, geçmiş ve şimdiki zamanı neredeyse tamamı bildi. Gelecekle ilgili takip edip çıkıyor diyebileceğim Elmira, Burcu, ikinci derecede bazen Olgu, Cafe Rea Sevgi, Emel, Tiryaki cafe Aslı şu anda hatırladıklarım. En son burada adı geçen ve bir süredir merak ettiğim Kadılöy Limon cafe Hülya Hamım'a gittim : ve işte elektriği tutmayan ilk falcı . Hafta sonları bile 08:00'de kalkan, çalışmayı ilke edinmiş olana adam için tembel, uyumayı çok seviyor, elinden gelse hiç çalışmaz diye başladı fala...

Sevgiler

Son düzenleyen: Moderatör:

Fincan Cafe Melis'i unutmuşum, o da süper...

elmiraya gitmedim ben 75 lira çok riskli benim için. artık gitmemeliyim ama. işim belli olsun bi, size 20 tane çıkan-çıkmayan fal haberi geliyor. 20ye yakın falcıya gittim. bazılarına bi kaç kere gittim üstelik. bekleyip göreceğiz. umarım her şey gönlülnce olur :)
özellikle tavsiye edeceğin biri var mı onların içinden peki? ben burcu dışındakilere gitmedim çok şey kaçırdım mı sence :)

Fincan Cafe Melis'i unutmuşum, o da süper...

ayy sonunda melis e giden birini buldum demek sende benim gibi memnun kaldın canım... melis i bende çok beğenirim... ve ayda bir kez mutlaka giderim... sana bugüne kadar söyledikleri çıktı mı?

kestaneşekeri bak yine melis :)
ona gitmek gerek sanırım artık. ama daha fazla kurcalamakta istemiyorum. sürekli ileri atılan tarihlerden bıktım

fakirinekmeği melis bence kesinlikle denenmesi gereken bir falcı... ben çok beğerim şahsen... bana söyledikleride hep çıkmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…