ya kızlar yapmayın nolur. duramicam bakın :)
tarih veriyo mu peki
fakirinekmeği melis bence kesinlikle denenmesi gereken bir falcı... ben çok beğerim şahsen... bana söyledikleride hep çıkmıştır...
evet veriyor.. hatta ilk baktırdığımda bana bir olayla ilgili o akşam için tarih vermişti fakat ben olmayacağından çok emindim olmayacağı kesindi... ama aynen o akşam söylediği gibi gerçekleşti... daha sonra işimle ilgili bir durumla ilgili hep olmayacak diyordu... ağustosta eylül ayında şöyle şöyle olucak dedi ve aynen dediği gibi gerçekleşti... :44: umaarım yardımcı olabilmişimdir... melis in frekansı benle çok iyi tuttu götürdüğüm arkadaşlarımda hep çok beğendiler... ama fal olayı biliyorsun ki kişiye göre değişebiliyor...
evet anlaşıldı:) sanırım falımda bi yol çıktı, melise gidiyorum.
ama sizde çok falın frekansları karıştırdığını veya kehanetlerin hayatımıza farklı enerjiler yolladığını düşündünüz mü hiç?
bana hep aynı şeyler farklı tarhiler için söyleniyo acaba beklenti mi bozuyo yani o tarihe odaklanmak mı sorun
ben artık yeni falcıdan bu yüzden uzak durmaya çalışıyorum
melis olumsuz konuşur mu peki? bu iş olmaz der mi
evet olumlu olumsuz herşeyi söylüyor... dedim yaa işimle ilgili olmasını çok istediğim bir şey vardı ama hep olmayacağını söyledi... ağustos ayında eylül de olacak dedi ve oldu... bende uzak durmaya çalışıyorum ama dayanamıyorum.. burda adı geçenlerin bir çoğunu denemişimdir... hele bakırköy dekilerin hepsini çok iyi bilirim ama artık öyle sürekli gitmiyorum... ayda bir falan melis e giderim o kadar...
ayy sonunda melis e giden birini buldumdemek sende benim gibi memnun kaldın canım... melis i bende çok beğenirim... ve ayda bir kez mutlaka giderim... sana bugüne kadar söyledikleri çıktı mı?
burcu burcu burcu?Daha yeni gittim, cumartesi günü; fakat tespitleri süperdi. Ben Elmira'yı çok beğenirim, sonra Burcu ve şimdi Melis eklendi. Direkt olarak bir semt söyledi "orada ne var, çok sıkıntılı" diye, erkek arkadaşımın oturduğu semt !
Geçmiş ve şimdiki zaman tespiti de doğru. Bir şeylerin çıkması için zaman var, çıktıkça yazacağım, biliyorum çıkacak :)
cevabını görmeden yazmıştım onu. kusura bakma :)
haklısın frekans, o anki ruh hali, sizin haliniz çok önemli. ama bi hafta bekleyip öyle gideceğim melise. yardımların için çok teşekkür ederim. bende elimden geldiğince yardımcı olmak isterim ama benim fallar hep yarım çıktı. o yüzden yanlış yönlendirmemek için beklemedeyim. yoksa bi dökülücem pir dökülücem
Daha yeni gittim, cumartesi günü; fakat tespitleri süperdi. Ben Elmira'yı çok beğenirim, sonra Burcu ve şimdi Melis eklendi. Direkt olarak bir semt söyledi "orada ne var, çok sıkıntılı" diye, erkek arkadaşımın oturduğu semt !
Geçmiş ve şimdiki zaman tespiti de doğru. Bir şeylerin çıkması için zaman var, çıktıkça yazacağım, biliyorum çıkacak :)
aynen öyle tatlım... rica ederim ne demek yardımcı olabildiysem ne güzel... umarım memnun kalırsın.. inşallah falların kalan diğer yarısı çıkarda seninde mutluluğunu buradan paylaşırız kutlarız... sonrada tavsiyelerini alırız... inaşllah gönlünden geçen istediğin şekilde gerçekleşir canım benim...
ayyyyy inşallah hepimiz çok mutlu oluruz. ben eskileri okurken arka arkaya çıkan fal haberlerini kutlayan 4-5 üye vardı. o dönemi en aktifleri. umarım onlardan oluruz. dertlerimiz sıkıntılarımız son bulur umarım hepimizin.
ben de bu akşam halile baktırdım çok tatmin olamadım ole isim falan da vermıo
dedikleri çıkar mı bilmıorum çıkarsa da çıkmazsa da yazarım..
riverarivera elmira ya bende gitmek istiyorum... minikdepresif in tavsiyesi ile gidicem... siz minikdepresif lemi gidiceksiniz? eger öyleyse bende sizinle gelebilir miyim acaba...o tarafları pek bilmediğim için ve evde baktığı için tek başıma gitmeye cesaret edemiyorum... :26:
tabi ki gelebilirsin
benimki beni engellemiş facebookta. ama ortak bi arkadaşımızdan aldım resmini ama. ona açık
her neyyyysee fotoğraf kim için lazımdı? o da var artık elimde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?