selam arkdslar ben yeniyimm. melis kim ve yerinin adresi neresi ve ne kadar bakıyor söylermisiniz rica etsem?
birde enfal ı çok önerenleri duydum acaba sizce nasıl?
Bende gelcem
nasılsın canım? yoksun ortalarda :)
olguya ben dahil arkadaşlarımda gitti... hiçbirimiz memnun kalmadık, verdiği tarihlerde geçeli aylar oldu, tam tersi çıktı... gitmek istiyorsanız yinede siz bilirsiniz ama beşiktaş symbol Nihal i tavsiye ederim...
iyiym cnmmm ben de bugun pelin veya melise baktırmaya gitcem ama kararsızım????????
uzun zaman (3 hafta) oldu fal baktırmayalı:)) melise gitmek istiyorum bende..ama telefon bulamadım..ve de laf cafe nin oralarda mı bu fincan cafe acaba? :86:
sende gel tatlım.. ne güzel hep birlikte toplanıp gideriz...
ben de bilmıorum sanırım iç güdülerimle bulcamm..
çıkmadan biri tarif etse ii olcak walla:=)
taksimde cafelerin hepsine gittim onların içinde en iyi diyebileceğim kişi kadınlar kahvesi dilek ti... karşı taraftada angel burcu iyidir... daha sonra bakırköydekilerin hepsini çok iyi bilirim orada oturduğum için bir kere değil iki kere gittiklerim bile var istediğini sorabilirsin bakırköydekilerle ilgili... onların içindede en iyisi fincan cafe melis tir... hatta az öncede yazdım onun söylediği bir olay aynen söylediği tarihte ve söylediği şekilde oldu... birde yakın zamanda gittiğim hülya hnm var bahçelievler haznedar da evinde randevu ile bakıyor onuda çok beğendim... sormak istediğin isim varsa sorabilirsin canım...
Ben de gidicem bu melise anlaşıldı
uzun zaman (3 hafta) oldu fal baktırmayalı:)) melise gitmek istiyorum bende..ama telefon bulamadım..ve de laf cafe nin oralarda mı bu fincan cafe acaba? :86:
mermaid84 ben bugün gidiyorum galiba melise..umarım çok sıra yoktur ve elektriğimiz tutar
Ben de gidicem bu melise anlaşıldı
randevu ile çalışmıyor... o yüzden şansına bazen gidip hemen baktırabiliyorsun... bazende sıra beklemek zorunda kalıyorsun... umarım memnun kalırsın canım... akşam yorumlarını bekliyorum...
Akşam gidemem canım çok yoğunum bu hafta. Ben cumartesi cafe açılır açılmaz giderim sanırım. Melisin gelmesini beklerim.
geçende bakırköye gittik bir arkadaşla saf saf kime baktırsak diye dolaştık keşke daha önce duysaydık melisi gitmişken denerdikne kadara bakıyor bu melis?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?