İstanbul'da Fal - Falcılar

olguya ben dahil arkadaşlarımda gitti... hiçbirimiz memnun kalmadık, verdiği tarihlerde geçeli aylar oldu, tam tersi çıktı... gitmek istiyorsanız yinede siz bilirsiniz ama beşiktaş symbol Nihal i tavsiye ederim...

ay canım sembol nihale ben gitmiştim anı ve geçmişi biliyor. Ama geleceğe dair ne dediyse hhiiiiçbiri tutmadı bende, 1 tanesi bile mi tutmaz yaw

uzun zaman (3 hafta) oldu fal baktırmayalı:)) melise gitmek istiyorum bende..ama telefon bulamadım..ve de laf cafe nin oralarda mı bu fincan cafe acaba? :86:

ben de bilmıorum sanırım iç güdülerimle bulcamm..
çıkmadan biri tarif etse ii olcak walla:=)

ben de bilmıorum sanırım iç güdülerimle bulcamm..
çıkmadan biri tarif etse ii olcak walla:=)

carousel in arka tarafında balıkçılar varya anladığım kadarıyla o hizada, ben laf cafe yi biliyorum orada ama fincan cafeyi hiç bilmiyorum..artık sora sora bağdat:))

selam kıslaarr Cts günü kestaneşekeriyle imama gittik.. Netekim adam alakasız bi konuda nokta atışı yaptı ve alakasız bişeyi bildi. Onun dışında da bildikleri oldu, ufak tefek salladıkları da oldu tabi.. Gelecek için çok umutlu bi tablo çizdi, Aralık ayına kadar bok gibi geçicek dedi Onun dışında da olması muhtemel olmayan bir iki bişi dedi, olması mümkün değil ama tutarsa yazarım. Şubata kadar da elime erkek eli değmicekmiş, içimden küfür ettim neyse..

Ama asıl falı ben baktım Tasula tutturdu bana sen fal bakıcan diye.. Ben dedim şaka yaptım yaa ben falcı diilim.. yok olmaz arkadaşın methetti seni bakıcan diye.. Töbe bismillah oturdum yarım saatten fazla klasik tarot, zen tarot ve kahve baktım tasulaya.. Falcıya gidip de fal bakan ilk kişiyim heralde Neyse tasula falın yarısında dedi yüzde doksan dokuz bildin valla.. Dedim anaamm bende ne cevher varmış.. Netekim kadıncaaza ait biçok konuyu bilmişim meğersem, nerdeyse beni falcı alcaktı kafeye Sonra bi gün gel ben sana özel fal bakçam dedi Eee ben de ona yarım saatten fazla baktım ama..

Diceem o ki gördüünüz gibi herkeste 6. his var ve buna inanarak geliştirebiliyonus. Ben ne anlarım faldan yani ama yüzde doksandokuz bilmişim Falcılar da sen ben gibi insanlar.. Hatta bimelek kafedeki sevgiyi biliyosunuzdur, çok müşterisi var.. Ona bigün dedim siz nasıl başladınız bu işe, cevabı şöyle: Benim kafem vardı ve çalışan bir falcı. Falcı işten ayrıldı, müşteriler geliyo falcı yok.. Eee naapiim ben bakiim bari demiş ve o gün bugün 12 senedir fal bakıomuş Evet durugörü yeteneğine sahip olan ciddi medyumlar var ama onlar da dünyada sayılı şekerler.. Zaten bize gelene kadar CIA onlarla calisiyo onlarin da kafede isi yok/

Bakırköy'deki Talin'e de gitmişsindir belki, sence nasıldı?

mermaid84 ben bugün gidiyorum galiba melise..umarım çok sıra yoktur ve elektriğimiz tutar

canım benim genelde iş çıkış saatlerinde sıra oluyor... ama bazende hiç beklemeden alıyorlar... şans meselesi biraz.. bazende 10 kişi bekliyorsun umarım çok sıra yoktur ve memnun kalırsın... akşam yorumlarını yazarsın artık....

randevu ile çalışmıyor... o yüzden şansına bazen gidip hemen baktırabiliyorsun... bazende sıra beklemek zorunda kalıyorsun... umarım memnun kalırsın canım... akşam yorumlarını bekliyorum...

Akşam gidemem canım çok yoğunum bu hafta. Ben cumartesi cafe açılır açılmaz giderim sanırım. Melisin gelmesini beklerim.

geçende bakırköye gittik bir arkadaşla saf saf kime baktırsak diye dolaştık keşke daha önce duysaydık melisi gitmişken denerdik ne kadara bakıyor bu melis?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…