Kızlar biraz cok oldu ama melise ne baktırmalıyız ?
merhaba arkadaşlar nihayetinde istanbula geldim ama elmiraya baktıramadım bende burada yazılanlara göre gittim kadınlar kahvesine meryeme fal baktırdım ama başarısız, kadınlar kahvesindeki şenay mı şengül mü ne ordan ayrılmış bilginize...
canım benim elmiaraya baktırman için illa evine gitmen gerekmiyor, telefondan da bakıyor
canım benim elmiaraya baktırman için illa evine gitmen gerekmiyor, telefondan da bakıyor
geçende bakırköye gittik bir arkadaşla saf saf kime baktırsak diye dolaştık keşke daha önce duysaydık melisi gitmişken denerdikne kadara bakıyor bu melis?
melis kahve tarota birlikte bakıyor canım...
suya da bakıyor bilginiz olsun :) ben suyu duyunca onu denedim.. özellikle gitme nedenim vardı.. bakalım bi tarih verdi tutarsa veya o tarih gelince yazarım.. tespitler doğruydu.. inşallah çıkar dedikleri.. çıksın die dua ediyorum..
edeniz sen elmira ya baktırdın mı... bu konuda yorumlarını söyler misin...
canım benim genelde iş çıkış saatlerinde sıra oluyor... ama bazende hiç beklemeden alıyorlar... şans meselesi biraz.. bazende 10 kişi bekliyorsun umarım çok sıra yoktur ve memnun kalırsın... akşam yorumlarını yazarsın artık....
Bu saf saf dolaştığın arkadaşın ben miyim?Yoksa beni aldatıyor musun? :26:
uzun zaman (3 hafta) oldu fal baktırmayalı:)) melise gitmek istiyorum bende..ama telefon bulamadım..ve de laf cafe nin oralarda mı bu fincan cafe acaba? :86:
Resmen uçarak gittim baktırdım geldim cnm. Sadece 1 kişi vardı ona da bakıyodu zaten oyüzden hiç beklemedim şansıma. Nerden duydun beni dedi, bi arkadaştan dedim:) İsim tarif falan vermedi, işyeriyle ilgili bişeyleri bildi. Kişilik analizi de kısmen yaptı diyebilirim, ama benim şuanki durumum belirsizlik ve karışıklık da var aynı zamanda..Oyüzden Melis de biraz karıştırdı yani öyle dese olmuyo böyle dese olmuyo gibi..Fakat tarih verdi ve olabilcek dediği şeyi mantıklı buldum..Evet söylediği şey ancak onun dediği şekilde olabilir zaten, eğer olursa tabiki.
Suya baktığını bilmiyodum ona da baktırırdım bilseydim:)) Tavsiyen için tşk ederim cnm yine gidilebilir biri bence.. :90:
Canım ben 2 kez baktırdım elmiraya biri işim içindi bana ne dediyse tam da dediği gibi oldu hatta benim için olumsuz birşeydi, yine de çıkan fal haberi diye yazdım buraya. onun dışında bir takım sıkıntılarımız vardı ailemizde onları bildi hemde kimsenini bilemeyeceği ayrıntılara kadar.
ikincisi ilişkim içindi erkek arkadaşımın adını vererek anlattı tespitleri falan çok iyiydi. ama ilişkim için verdiği tarihlere daha var inşallah çıkarsa bu forumda bayram havası estiricem 100 kere yazıcam falım çıktı diye.
genel olarak ben elmiradan memnunum o kadar çok falcı gezdim onun kadar isabetlisini görmedim.
Canım ben 2 kez baktırdım elmiraya biri işim içindi bana ne dediyse tam da dediği gibi oldu hatta benim için olumsuz birşeydi, yine de çıkan fal haberi diye yazdım buraya. onun dışında bir takım sıkıntılarımız vardı ailemizde onları bildi hemde kimsenini bilemeyeceği ayrıntılara kadar.
ikincisi ilişkim içindi erkek arkadaşımın adını vererek anlattı tespitleri falan çok iyiydi. ama ilişkim için verdiği tarihlere daha var inşallah çıkarsa bu forumda bayram havası estiricem 100 kere yazıcam falım çıktı diye.
genel olarak ben elmiradan memnunum o kadar çok falcı gezdim onun kadar isabetlisini görmedim.
bende şimdi tam sana ne yaptın gittin mi diye sordum sen benden önce yazmışsın... rica ederim canım ne demek memnun kaldıysan ne güzel... umarım dedikleri çıkar...
açıklama için çok sağol canım benim... genel olarak elmira ya gidenler hep çok memnun zaten beğenmeyen bir iki kişi var... en kısa zamanda bende gidicem... yorumlarımı paylaşırım... tekrar çok teşekkür ederim... peki bişey daha sorucam... sana ne için baktırdığını soruyor mu?iş aile ilişki falan diye... :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?