İstanbul'da Fal - Falcılar

merhaba arkadaşlar nihayetinde istanbula geldim ama elmiraya baktıramadım bende burada yazılanlara göre gittim kadınlar kahvesine meryeme fal baktırdım ama başarısız, kadınlar kahvesindeki şenay mı şengül mü ne ordan ayrılmış bilginize...

canım benim elmiaraya baktırman için illa evine gitmen gerekmiyor, telefondan da bakıyor

canım benim elmiaraya baktırman için illa evine gitmen gerekmiyor, telefondan da bakıyor

artık telefonda baktıracağım napayım, gerçi telefon yüz yüze olduğu gibi olmuyor, ankarada iyi falcı olup başka şehirden onlara baktıran arkadaşlarım öyle çok memnun kalmadılar enerji olayı:)

geçende bakırköye gittik bir arkadaşla saf saf kime baktırsak diye dolaştık keşke daha önce duysaydık melisi gitmişken denerdik ne kadara bakıyor bu melis?

Bu saf saf dolaştığın arkadaşın ben miyim?Yoksa beni aldatıyor musun? :26:

melis kahve tarota birlikte bakıyor canım...

suya da bakıyor bilginiz olsun :) ben suyu duyunca onu denedim.. özellikle gitme nedenim vardı.. bakalım bi tarih verdi tutarsa veya o tarih gelince yazarım.. tespitler doğruydu.. inşallah çıkar dedikleri.. çıksın die dua ediyorum..

su falı mı?, ay içimde kalmıştı. ona mı baktırsam. neyse gidince ona sorarım. hangisini tavsiye edrse bakalım

Bu majestic cafedeki sedat nasıl önceden monami cafedeymiş sanırım. Elmira ve Pelin'in dediklerinin aksini söyledi bir de çok hızlı konuşuyordu anlamakta zorlandım. Çok uzun süreli tarihler verdi gibi bilmiyorum çıkar mı?

edeniz sen elmira ya baktırdın mı... bu konuda yorumlarını söyler misin...

Canım ben 2 kez baktırdım elmiraya biri işim içindi bana ne dediyse tam da dediği gibi oldu hatta benim için olumsuz birşeydi, yine de çıkan fal haberi diye yazdım buraya. onun dışında bir takım sıkıntılarımız vardı ailemizde onları bildi hemde kimsenini bilemeyeceği ayrıntılara kadar.

ikincisi ilişkim içindi erkek arkadaşımın adını vererek anlattı tespitleri falan çok iyiydi. ama ilişkim için verdiği tarihlere daha var inşallah çıkarsa bu forumda bayram havası estiricem 100 kere yazıcam falım çıktı diye.

genel olarak ben elmiradan memnunum o kadar çok falcı gezdim onun kadar isabetlisini görmedim.

Resmen uçarak gittim baktırdım geldim cnm. Sadece 1 kişi vardı ona da bakıyodu zaten oyüzden hiç beklemedim şansıma. Nerden duydun beni dedi, bi arkadaştan dedim:) İsim tarif falan vermedi, işyeriyle ilgili bişeyleri bildi. Kişilik analizi de kısmen yaptı diyebilirim, ama benim şuanki durumum belirsizlik ve karışıklık da var aynı zamanda..Oyüzden Melis de biraz karıştırdı yani öyle dese olmuyo böyle dese olmuyo gibi..Fakat tarih verdi ve olabilcek dediği şeyi mantıklı buldum..Evet söylediği şey ancak onun dediği şekilde olabilir zaten, eğer olursa tabiki.
Suya baktığını bilmiyodum ona da baktırırdım bilseydim:)) Tavsiyen için tşk ederim cnm yine gidilebilir biri bence.. :90:

Kızlar pinokyo cafe ile ilgili düşünceleriniz nedir? aşagıdaki gibi bir fırsat ver nerdeyse yarı fiyatına ??

Fala İnanma Falsız Kalma! Siz Browninizi Yiyin, Kahvenizi İçin Gelecekte Sizi Ne Bekliyor Öğrenin! Tarot veya İskambil Falı 41 TL Yerine Eğlenceli Fırsatlar Farkıyla sadece 9.90 TL

Bu saf saf dolaştığın arkadaşın ben miyim?Yoksa beni aldatıyor musun? :26:

sensin tabi bebişim seni hiç aldatırmıyım hani neşe ye gidip hiç beğenmemiştik kime gidelim diye çatlamıştık yiğite gitmiştik yiğit neşeden beter çıkmıştı 40 Tl mizi çöpe atmıştık o günden bahsettim

bende şimdi tam sana ne yaptın gittin mi diye sordum sen benden önce yazmışsın... rica ederim canım ne demek memnun kaldıysan ne güzel... umarım dedikleri çıkar...

Kızlar sorun bende mi acaba:S
Elmira, Elanit, Neşe, Nihal, Burcu ve son olarak Melis..Yani bütün falları birleştirince ancak ozaman şaşırabiliyorum:) Bütün bu falcılar bişeylerimi biliyolar evet (şu anımla ilgili) ama 4 söylediğinden 2 si tutuyor mesela, sonra ben yönlendiriyorum veya düzeltiyorum..Melis de bişey düzeltmedim gerçi akışına bıraktım ama..Yani bende hiçkimsenin bilmiyceği şeyi bildi demek istiyorum. Sadece şuanla ilgili bile şaşırsam yeticek artık..Hani bana söyleyedikleri şeyler spesifik olmuyo hiçbizaman, oysaki nokta atışı yapmaları gereken çok şey var ortada:) Bu neden oluyo acaba ya yıldızın düşük olması vb bunlarla mı alakalı sizce??

açıklama için çok sağol canım benim... genel olarak elmira ya gidenler hep çok memnun zaten beğenmeyen bir iki kişi var... en kısa zamanda bende gidicem... yorumlarımı paylaşırım... tekrar çok teşekkür ederim... peki bişey daha sorucam... sana ne için baktırdığını soruyor mu?iş aile ilişki falan diye... :44:

bende şimdi tam sana ne yaptın gittin mi diye sordum sen benden önce yazmışsın... rica ederim canım ne demek memnun kaldıysan ne güzel... umarım dedikleri çıkar...

Nokta atışı soruyu ben sordum, öyle bi cevap verdi ki evet dedim bence de kesinlikle öyle Sallayabilirdi bişiyler o soruya ama sallamadı cidden..İnşallah güzel şeyler olur hayatımızda...

Bende Elmira'ya yeni baktırdım tarihler gelsin o zaman yorum yaparıım :) Ama şu var kadınlar kahvesindeki Pelin'le ikisi de aynı konuda aynı tarih verdiler. Biraz zaman var ama ikisinin yorumu da aynıydı.

arkadaşlar yorumları okudumda eskilerden rahman hocanın adresini telini bana msj atabilirmisiniz giden memnun olan varmı acil iyi biri lazımmm lütfennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…