İstanbul'da Fal - Falcılar

ahahahaah inşallah öyle gidiyodur:) bizde mutlu ayrılırız başka bi topic açarız ordan konuşuruz:)

bugün bi arkadaşım iletisine falcılar diye bi şehir olsa gidip oraya yerleşirim valla yazmış:) düşündümde sanırım bende yerleşirim:)

Nası bi zihniyetti bu anlamadım. Kimsenin emrinde meleği yoktur. Gül 3 harflilerle fal bakıyor, onlarda bazen gerçek , bazen yalan söyler.
Ki gayb Allaha kalmış bişiken o bile bizim irademize bırakıyor.
Gül istediği kadar okusun, Dünya üzerinde ki kimse meleklere hükmetme yetkisine sahip değilken gül gibi sıradan bi falcı o cümleyi nasıl kurar anlamadım.
fakir sen yanlış anlama ben kendini otorite sanan bütün falcılara kıl oluyorum.

belki müşterilerini korkutmamak için öyle diyordur. sanırım duvara bakarak konuşuyomuş. korkutucu bi şey bu. insanlar üç harflilerden korkmasın diye adına meleğim demiştir belki.
yanlış anlamadım tabiki ama birebir görmedğim biri benim yüzümden kötü anılsın istemem. sen gitmiş miydin güle hiç?
ben hala elanite üzülüyorum galiba

6.hissime dayanarak elediklerimden gül :)
gitmedim,gitmeyide düşünmüyorum.
öyle çok falcı gezmedim zaten :)
burda yazılan çoğu isme gitmedim

6.hissime dayanarak elediklerimden gül :)
gitmedim,gitmeyide düşünmüyorum.
öyle çok falcı gezmedim zaten :)
burda yazılan çoğu isme gitmedim

haha bende benzer mesajını bulmuştum geçmişlerden. üst üste binince saçma olmuş.
en iyisini yapmışsın. bende kurtulcam şu illetten ama melis aklımda kalacak gibi gitmezsem

gülsüme gitmedim ben. gaziosmanpaşada birsel varmış 40 tl ona gidicem bakalım bi ara.
kafayı sıyırmaya başladığımın farkındayım.

:)) destan27 haklı sen akıllanmıycan kestane şekeri... listede hani üç kişi vardı... bakıyorum senin listeye hergün yeni biri ekleniyor... yapma tatlım bu kadar bir dur bir bekle biraz...

arkadaşlar merhaba;
bakırköyde duygu diye bi falcı vardı, ona gittim. geçmiş ve şu anki durum için gayet iyi tespitlerde bulunuyo ama gelecekle ilgili hep teğet geçen şeyler söyledi.
var mı geleceği de tutturabilen bildiğiniz bir falcı?

bugün bi arkadaşım iletisine falcılar diye bi şehir olsa gidip oraya yerleşirim valla yazmış:) düşündümde sanırım bende yerleşirim:)

hiç şaşırmadım canım tam sana göre bir davranış... yaa boşuna dememişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…