çok garip aslında biliyor musun? bi dönem gelmiş tüm üyelerin falları çıkmış herkes çok mutlu ayrılmış forumdan . onun hemen arkasındanda aynı falcılara giden üyelerin falları fos çıkmış. bi iyi bi kötü diye gidiyosa bizim korkmamıza gerek yok :)
burdayım ben :)
eskileri çok okuduğum için gülle ilgili bi şey demek istiyorum. hiç gitmedim ama yorumlara bakılırsa gül çok iyi bir falcıymış. meleğimle bakıyorum diyormuş. alevko benim en sık takip ettiğim üyeydi ben üye değilken. o ve bi kaç kişi daha gülün 'enerji yolladım ben istediğin haber şu gün sende' dediğini ve çoğunlukla olduğunu anlatmıştı hatta. rtabi arada beğenmeyenler de çıkmıştı. ama sonrada çok tutulmuş gül. falının üsresini kısaltıp bi de (yine burda okudum) 40 lira yapmış falını. isim söyleyip yağlayıp yolluyomuş artık burd yazılanlara göre. anlastıyorum çünkü onlarda takip ediyolar bu forumu. ben kendi adıma 100 lira verip 10-15 dakika belki bi saat ama baştan savılmadan falıma bakılsın isterim. birisi gül herkese vakit ayırsa bu kadar müşteri almasa ondan iyisi yok bile demişti. o üyzden eğer takip ediliyosak gerçekten belki dikkate alınırız
Nası bi zihniyetti bu anlamadım. Kimsenin emrinde meleği yoktur. Gül 3 harflilerle fal bakıyor, onlarda bazen gerçek , bazen yalan söyler.
Ki gayb Allaha kalmış bişiken o bile bizim irademize bırakıyor.
Gül istediği kadar okusun, Dünya üzerinde ki kimse meleklere hükmetme yetkisine sahip değilken gül gibi sıradan bi falcı o cümleyi nasıl kurar anlamadım.
fakir sen yanlış anlama ben kendini otorite sanan bütün falcılara kıl oluyorum.
belki müşterilerini korkutmamak için öyle diyordur. sanırım duvara bakarak konuşuyomuş. korkutucu bi şey bu. insanlar üç harflilerden korkmasın diye adına meleğim demiştir belki.
yanlış anlamadım tabiki ama birebir görmedğim biri benim yüzümden kötü anılsın istemem. sen gitmiş miydin güle hiç?
ben hala elanite üzülüyorum galiba
6.hissime dayanarak elediğim falcılardan biridir gül.
gözümü seveyim aferin bana, hatta dayanamıcam kendimi öpicem[/QUOTE
sende gitmemişsin pardon :)
6.hissime dayanarak elediklerimden gül :)
gitmedim,gitmeyide düşünmüyorum.
öyle çok falcı gezmedim zaten :)
burda yazılan çoğu isme gitmedim
hatunlar nerdesiniz yaaaaaa
gülsüme gitmedim ben. gaziosmanpaşada birsel varmış 40 tl ona gidicem bakalım bi ara.
kafayı sıyırmaya başladığımın farkındayım.
ahahahaah inşallah öyle gidiyodur:) bizde mutlu ayrılırız başka bi topic açarız ordan konuşuruz:)
haha bende benzer mesajını bulmuştum geçmişlerden. üst üste binince saçma olmuş.
en iyisini yapmışsın. bende kurtulcam şu illetten ama melis aklımda kalacak gibi gitmezsem
aklında kalmasın git
ayda 1 gitmekten zarar çıkmaz yahu ..
tebi burdakilerin coğu günde 1 gidiyor
aklında kalmasın git
ayda 1 gitmekten zarar çıkmaz yahu ..
tebi burdakilerin coğu günde 1 gidiyor
mnikdepresifim nasılsın??
kestane şekeri tasulayı tavsiye eder misin
bugün bi arkadaşım iletisine falcılar diye bi şehir olsa gidip oraya yerleşirim valla yazmış:) düşündümde sanırım bende yerleşirim:)
berbat moral diplerde ..
hayrolsun diyorum ..
ben burdayım geldin ama sen yoksun kestane şekerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?