aklında kalmasın git
ayda 1 gitmekten zarar çıkmaz yahu ..
tebi burdakilerin coğu günde 1 gidiyor
haha bende benzer mesajını bulmuştum geçmişlerden. üst üste binince saçma olmuş.
en iyisini yapmışsın. bende kurtulcam şu illetten ama melis aklımda kalacak gibi gitmezsem
hiç şaşırmadım canım tam sana göre bir davranış... yaa boşuna dememişler bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim diye...
geldim:) kuzey güneye baktım birazcık:))
aynen:) o arkadaşımda tam fal delisi:)) iş yerindekiler dalga geçiyo bizle fal yüzünden
hoşgeldin tatlım... bende hem ona bakıyorum hem buraya...)
bende öyle yapıyorum şimdi:) ya bende şu ifadeler çıkmıyo sizde çıkıyo mu kızlar?
benide kurtar mümkünse
kendime bi faydam dokunur dokunmaz hallediyorum senide :)
kendime bi faydam dokunur dokunmaz hallediyorum senide :)
ben yavaş yavaş başarıyorum galiba bugün 10 gün oldu ve ben fal baktırmadım... hatta bugün arkadaşımla melis e gittik ama ben çay içtim o baktırdı... üstelik yeni bir falcı gelmiş oraya ama baktırmıycam dedim ve baktırmadım... eskiden olsa hemen denerdim... bende baya bir gelişme var...
ben yavaş yavaş başarıyorum galiba bugün 10 gün oldu ve ben fal baktırmadım... hatta bugün arkadaşımla melis e gittik ama ben çay içtim o baktırdı... üstelik yeni bir falcı gelmiş oraya ama baktırmıycam dedim ve baktırmadım... eskiden olsa hemen denerdim... bende baya bir gelişme var...
darısı başıma :)
melis nası baktı arkadaşına?memnun kaldımı?
baya bir memnun kaldı hemde... ayrıntıları özelden yazıyorum şimdi...
baya bir memnun kaldı hemde... ayrıntıları özelden yazıyorum şimdi...
bende istiyorum ayrıntı litfen
depresyondayım
oraya kadar gidip baktırmamak gerçekten başarılı ama :)
boşa mı umutlanıyoruz acaba diyorum? olmayacak olana olmaz diyen birini arıyorum.
mesajın bi kopyasını alabilir miyim bende?
bu arada kestane şekeri bnim msnim açılmıyo. kusura bakma giremiyorum. güncelledim ama bi şey oldu açılmıyo
hele benim için olağanüstü bir başarı... olucak galiba... bakalım ne kadar dayanabilicem... valla tatlım melis olmayacak olana olmaz diyor buradada bir kaç defa yazdım mesela en azından bana aylarca işle ilgili çok istediğim bir durum için olmayacak dedi... sonra ağustos ayında eylül ayında şöyle şöyle olucak ondan sonra istediğin olacak dedi aynende oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?