İstanbul'da Fal - Falcılar

kendime bi faydam dokunur dokunmaz hallediyorum senide :)

ben yavaş yavaş başarıyorum galiba bugün 10 gün oldu ve ben fal baktırmadım... hatta bugün arkadaşımla melis e gittik ama ben çay içtim o baktırdı... üstelik yeni bir falcı gelmiş oraya ama baktırmıycam dedim ve baktırmadım... eskiden olsa hemen denerdim... bende baya bir gelişme var...

oraya kadar gidip baktırmamak gerçekten başarılı ama :)
boşa mı umutlanıyoruz acaba diyorum? olmayacak olana olmaz diyen birini arıyorum.

darısı başıma :)
melis nası baktı arkadaşına?memnun kaldımı?

oraya kadar gidip baktırmamak gerçekten başarılı ama :)
boşa mı umutlanıyoruz acaba diyorum? olmayacak olana olmaz diyen birini arıyorum.

hele benim için olağanüstü bir başarı... olucak galiba... bakalım ne kadar dayanabilicem... valla tatlım melis olmayacak olana olmaz diyor buradada bir kaç defa yazdım mesela en azından bana aylarca işle ilgili çok istediğim bir durum için olmayacak dedi... sonra ağustos ayında eylül ayında şöyle şöyle olucak ondan sonra istediğin olacak dedi aynende oldu...

o kişi melis miydi? kusura bakma karıştı artık. halil ve burcuya da öyle dmişlerdi diye gittim. bi de melisi deneyelim o zaman. artık karar verildi gidilicek melise. umarım bana da sna olduğu kadar dürüst olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…