İstanbul'da Fal - Falcılar

o kişi melis miydi? kusura bakma karıştı artık. halil ve burcuya da öyle dmişlerdi diye gittim. bi de melisi deneyelim o zaman. artık karar verildi gidilicek melise. umarım bana da sna olduğu kadar dürüst olur.

inşallah tatlım... umaraım memnun kalırsın sende...

yarın doğum günüm:)
cmt çalışıyorum ama pazar olur.melisi merak ediyorum.
bide olgu ve gaziosmanpaşa birsel:)
ilk sırada melis var:)

ayy ayy benim kestane şekerimin doğumgünümüymüş... hemen onuda araya sıkıştırmışsın bakıyorum... zaten pelin85 ilan verdi kestane şekerinin doğumgünü diye...
o zaman şimdiden iyiki doğdun iyiki varsın iyiki seni tanımışım kestane şekerimmm... nice mutlu yıllara... yarın tekrar kutlarızda hani lafı geçmişken kutlayayım dedim...

teşekkür ederim mermaidim:)
pelinnn ilan etmiş okudum bende:) bi kk buluşması yapalım mutlaka yaa seni ve edenizi çok merak ediyorum

teşekkür ederim mermaidim:)
pelinnn ilan etmiş okudum bende:) bi kk buluşması yapalım mutlaka yaa seni ve edenizi çok merak ediyorum

rica ederim canım benim... :))) yapalım valla bende sizi çok merak ediyorum ama benim cuma gelmem pek mümkün değil başka bir programım var... ama en yakın zamanda ayarlayıp buluşalım...

aaa doğum günün kutlu olsun! inşallah en istediğin şey hediyen olarak gelir kapına. en mutlu günün olur yarın. kalbinden, aklından ne geçiyosa en önemlisi senin için hayırlısı neyse o olur umarım. en güzel hediyen olsun gönlündeki şey, mutluluk gözyaşın...

yarın doğum günüm:)
cmt çalışıyorum ama pazar olur.melisi merak ediyorum.
bide olgu ve gaziosmanpaşa birsel:)
ilk sırada melis var:)

ara ara girip bakıyorum foruma belki akıllanırsın azcık diye.yok anam nerdeee.Sen beni de geçtin.minik gitti birsele hiç beğenmedi.Bende yıllar yıllar önce daha hiç falla işim yokken zorla arkadaşlar tutturmuştu gitmiştim.Bir şeye benzemiyordu.Otur oturduğun yerde...Smile da yok kızamıyomm

ayy ne güzel yazmışsın canım yaa ne kadar güzel dileklerde bulunmuşsun... inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…