ara ara girip bakıyorum foruma belki akıllanırsın azcık diye.yok anam nerdeee.Sen beni de geçtin.minik gitti birsele hiç beğenmedi.Bende yıllar yıllar önce daha hiç falla işim yokken zorla arkadaşlar tutturmuştu gitmiştim.Bir şeye benzemiyordu.Otur oturduğun yerde...Smile da yok kızamıyomm
aaa doğum günün kutlu olsun! inşallah en istediğin şey hediyen olarak gelir kapına. en mutlu günün olur yarın. kalbinden, aklından ne geçiyosa en önemlisi senin için hayırlısı neyse o olur umarım. en güzel hediyen olsun gönlündeki şey, mutluluk gözyaşın...
ayy ne güzel yazmışsın canım yaa ne kadar güzel dileklerde bulunmuşsun... inşallah....
iradelisin gerçekten :)
Bu arada ben geçen pazar Elmiraya kurşun döktürdüm.Çok iyi geliyo hee.Haberiniz olsun.Hem faldan daha ucuz.)
tamam canım ayarlıcaz en kısa zamanda:)
normalde bu konuda pek değildim ama bu aralar ne olduysa artık bende anlamadım...
şu smilelar nere gitti yaa ben seviyodum onları:)
kurşunu yorumladı mı?şu var bu var diye?
kurşunu yorumladı mı?şu var bu var diye?
belki bigün bende böyle olabilirim:)
ayy hiç güleceğim yoktu kestane şekeri allah iyiliğini versin...
Kurşundan da fal mı baktıracaksın) Çok havalı olur kurşun falı Yorumladı tabii canım benim.
ben yavaş yavaş başarıyorum galiba bugün 10 gün oldu ve ben fal baktırmadım... hatta bugün arkadaşımla melis e gittik ama ben çay içtim o baktırdı... üstelik yeni bir falcı gelmiş oraya ama baktırmıycam dedim ve baktırmadım... eskiden olsa hemen denerdim... bende baya bir gelişme var...
smile çıkıcakmı diye denedim sadece:)
bende döktürcem kurşun, sende nazar var demişti elmira bana. sen anca dalga geç ztn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?