İstanbul'da Fal - Falcılar

telefonla baktırmak ne kadar iyi olabilir ki beni görmeden nasıl benimle ilgili yorumda bulunabilir anlamıyorum çünkü elektrik meselesine inanıyorum ben de

telefonla baktırmak ne kadar iyi olabilir ki beni görmeden nasıl benimle ilgili yorumda bulunabilir anlamıyorum çünkü elektrik meselesine inanıyorum ben de

elanite kadar bende böyle derdim ama 2 kere telefonda baktırdım işimede geldi hem harika bi fal hemde yerimden kıpırdamadım :)

kızlar bende suat beyın numarasını istiyorummmmm bana da atarsanız sevinirimm

kızlar inci cafe emineye yıldızname baktıran var mı?bir arkadaşım gitmiş hep gelecekten bahsetmiş.hiç geçmiş ve şimdiki zamandan bahsetmemiş.acaba gidenler bilip bilmediği konusunda yorum yapabilir mii??????????

kızlarrr kızlarrr bana birini önerin, çok pahalı olmayan, uygun, çok atmayan, tutarlı, anadolu yakası avrupa yakası fark etmez. burcu angels demeyin ona gittim, beklemedeyim kendisi ile ilgili ama fena halde fal baktırmak istiyorum. litfen litfen yardım

ç.ba olabilü , h.sonu c.tesi 7 de çıkıyom, pazarda sinemaya gidicüğüm ..
of of of gene okullu oldum,sınıfları doldurdum

kötü bir asttrolog kötü bir falcı... yerden göğe kadar övgü amaçlı yazıların reklam olduguna katılıyorum. tüm astrologların boyle oldugunu sanmam, fakat son derece paragoz, becerıksız oldugunu dusunurum bu hanımın... ne baktıgı cıkmıstır, ne yaptıgı tutmustur. rızık acma ve ıs basarısı ıcın yaptırdıgım ıslemden sonra ısten kovuldugumu hatırladım sımdı kesınlıkle gıtmemek bulasmamak lazım. lara tarot bence hıkaye...

artık iyi falcı aramıyorum... kendim falcı oldum telve'de VIP falcı olmama bi gıdım kaldı arkadaşlar...
buradan da baktıranlar var, olumlu yorumlarınızla destek veriyorsunuz.
ama cafelerde falan arka arkaya bakanlara bir kez daha şaşırıyorum, çünklü kafa kalmıyor insanda... üstüste 3 fal baksam beynim yoruluyor yaw... o yüzden bir daha birine dışarıda baktıracaksam mutlaka rahatken, öncesinde fal bakmamışken baktıracağım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…