gece gece güldürdün beni
telefonlada bakıyomuş sanırım. öyle de denenebilir. ben gitmicem ama içimen gelmiyo ona gitmek hiç.
ama telefonla baktırıp memnun kalanlar varsa bilgilendirir umarım seni
bazen geçmiş yorumları okurken bazı şeylerin havada kaldığını görüyorum.
birisi nihale gittim 15 gün sonraya tarih verdi demiş ve bi daha yorum yapmamış örneğin. ben gittiğim falcıları tek tek okuyorum sonra buradan. çıkıp çıkmadığını söylese keşke herkes bizde ona göre gitsek falcılara.
bu sadece bi örek bunun gibi çok var. kafe adını numarasını alıp şu tarihi verdi dedikten sonra ortalarda görünmeyenler malesef.
ben de gelebilir miyim? nasıl gidicez? kaça bakıyor teli var mıı?napıcaz?:)
telefonla baktırmak ne kadar iyi olabilir ki beni görmeden nasıl benimle ilgili yorumda bulunabilir anlamıyorum çünkü elektrik meselesine inanıyorum ben de
hande merhaba ben yeni üye oldum:suat beyi tanıyorum ama numarasını kaybettim.intertetten araştırınca burda senin yazdığın çıktı.ona acil ulaşmam gerek ,bana özelden numarasını yazar mısın ? Sevgilerimle
telefonla baktırmak ne kadar iyi olabilir ki beni görmeden nasıl benimle ilgili yorumda bulunabilir anlamıyorum çünkü elektrik meselesine inanıyorum ben de
gitmedi. minik kursa gitti
en güzelini yapmış. ne irade ama :)
mecburiyetler
sermaye piyasası,halka arz,aracı kurumlar
masal dinliceme bunları dinledim
ya ne güzel ben dayanamicam gidicem melise. kestaneşekerinden ses çıkmıyo kaç gündür. olsun yalnız giderim bende :)
yeni üyeliğinizi bu kişiyi korumak ve övmek için kullanmanız hiç dikkat çekmiyor gerçektenburadaki çoğu kişi tecrübelidir merak etmeyin kimin doğru söylediği ve kimin reklam amaçlı konuştuğunu anlayabiliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?